Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bize de mikro cerrahi dendi..ama açık ameliyat yani idikişleri var yoksa kandırıldık mı.o yüzden mi ucuzdu.bak içime kurt düştü şimdi yaa..biz ameliyattan sonuç alamadık değerler aynı çıktı belki de ...mikrocerrahi ile olunmuyanlarda pek sonuç alınmıyormuş..sadece morfoloji düzeldi biraz o kadar..mafoldumben

canım hemen telas yapma.mıkro olmadı dıye kotu olacak degıl durumumuz.ya bunlar aslında fasa fıso.mevla ol dedıkten sonra hıc farketmez o bu su..ınsallah hayılrısıyla bızde o gunlerı gorecegız.ben ınanıyorum canım..:1hug:

yenı gelen arkadaslar bu arada hosgeldınız.umarım hemen lıstede hamıle alanına transfer olursunuz..
herkese hayırlı cumalar..

teşekkür ederim inşallah hepimizin,ben rahmimin tersliğine takılmıyorum eşim iyileşse hiç sorun kalmayacak opuyorumnanaktan

teşekkür ederim inşallah hepimizin,ben rahmimin tersliğine takılmıyorum eşim iyileşse hiç sorun kalmayacak opuyorumnanaktan

mrb cnım rahim tersliği sorun değildir zaten benim de ters ve de annemin de ters ama maaşallah annem bıraksa 9 çocuk doğuracaktı bizimkiler pek korunmayı beceremiyolardı da:roflol: benim eşimde de hareket problemi ameliyata rağmen pek düzelmedi bekliyoruz bakalımlaelaelaelaelae

kızlar eşim morfoloji için doktora gidecek neler bekliyor bizi tecrübesi olanlar yazsın lütfensenağlama

valla morfolojıye hıc bır ılacın etkısının olmadıgını duydum.ama erkek ınfertılıtesı bolumundekı arkadaslarım daha tecrubelı bırde onlara danıs ıstersen canım.bız bır umıt arısutu ve polen karısımı kullandık ama bılmıyorum sonuc ne cıkıcak.uc ayımız dolmak uzere bızımde..

ahhhaleyna222 de bende benm yaşımda 22 bende 2 senelik ewliyim benm eşim martta amelyat oldu düzelme olcak derken sayı 10 milyondan 1 milyona düştü dr kesin tüp demiş başka üroloji dr gidicez ilaç falan wersin vede 1 ve 2 sene beklicez sonra tüp yaparız kısmetse takma kafana bende çok takiorum genç anne olmak istiodum ilk 1 sene korundum korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım zannettim bu iş sandığımdanda zor çıktı walla pisikolojik tedawi görüorum rahatlamak için herkes bebk yokmu die soruo yapın diolar bilmiolar sorunu tabi sinirim bozuluo benm önce rahatlamam lasım sende öle yap önce rahatla bi sora gerisi gelir allahtan yaşımız genç o awantajımız war ...

kızlar ben de 6 senelik evliyim ve eşim bilateral varikosel ameliyatı olalı yaklaşık 4 sene oldu. nacizane tecrübelerimi yazmak istedim. kesinlikle ben beslenme alternatif tıp ile bu sorunu büyük oranda aşacağımızı düşünüyorum. biz çinko, l argiinin, taze havuç suyu, keçiboynuzu kürü, antioksidan, polen ve arısütü ve siyah üzüm çekirdeği tükettik. ameliyat öncesi ve 2 yıl sonrası yani biz bu besinlere başlamadan önce 5 milyon üzerine hiç çıkamamıştık. ama bu besinleri kullanmaya başladıktan sonra giderek arttı sayımmız. şimdi allaha şükür 29 milyona ulaştık. tabii hepisni birden kullanmak zor ama fırsat buldukça kullandık. hergün havuç suyu içti eşim arada değişiklik yaptık .. hepsini yapamasanız da bunlardan oluşan bi beslenme tarzzı oluşturmaya çalışabilirsiniz belki.. allah hepimizin yardımcısı olsuunn

cucuxx canım inan aynı şeyleri bende yaşıyorum kimseyle görüşmek istemiyorum bu yüzden, sadece bayramlarda,siz neden 2 sene bekliyorsunuz aşılama düşünmüyormusunuz sana şunu söyleyim aşılama yapacaksanız sakın klomen kullanma ben kullandım hiç bir işe yaramadı en iyisi iğne:teselli:

aleyna222 canım aşılama olması için sayı 5 milyon olması şart fakat bizim sayı ona ulaşmadı dahda az o yüzden direk tüp...ama biraz önce araştırma yaparken bişey okudum çok üzüldüm yaa varikosel ameliyatı başarısız geçenlerin sperm sayısı düşük olurmuş bizimkinin sayısı baya düştü heresin yükselio bizimki foss çıktı bide kişi tüp bebek yapmamalımış sperm yapısısnda bozukluk oluomuş döllense bile ilerde düşme riski çok fazlaymış tutmazmış yaaa offff bütün ümitlerim tükendiiii:a015: bunu yazan kişi doç dr teoman istanbul üni.yani öle böle bi dr diil boş biri diil yok yaa ben anne olamicam yemin ederm uyku tutmuooo ya bu sayı giderek düşerse hiç kalmassa naparım ben yaaa çıldırcam yaa ben çocukları çok sewiom ya kocamıda çok sewiom çok istiom bi bebiğim olsun biliorum yaşımız çok genç ama derdimiz hafife alıncak gibi diil ya nolcak bizim bu halimiz yaa.walla çok üzülüorum hee

slm kızlar 1 aydır yoktum geldim:))))))))9 hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı da bizlerin başına inşallah.tatilde stresten kurtuldum ameliyat sonrası düzelmeyi beklioruzAllah en kısa zaman da hamile haberlerimizi vermeyi nasip eder inşallah

kızlar yalnız değilsiniz bende 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim eşim bilateral varikosel yalnız sperm değerleri iyi 1 ccde 66 milyon ama bende korkuyorum ameliyattan sonra bu sayı düşerse diye mutlaka ameliyattan sonra bitkilere yöneleceğiz yaşımız küçük ama bıktım milletin 2 yıl oldu hadi artık bebek yap demesinden sanki biz istemiyoruz eşimde küçük bi porblem var diyorum ya acıyarak bakıyorlar yada hemen örnek veriyorlar bide akıl veriyorlar gitsin tedavi olsun ee biz napıyoruz uğraşıyoruz işte sanırım eşim bu ay sonu eylül başı gibi ameliyat olcak inş fazla düşmezde bende hamile kalabilirim inanın bazen bende karamsar oluyorum ben hiç anneliği tadamayacağım diye off allah isteyen herkesi evlat sahibi eder inş.

benim eşimin sperm sayısıda 55 milyon ama harekette ve morfolojide bozukluk olduğundan bu sayı 7 yada 8 milyona düşüyor dr aşılama dedi ama eşimin doktoru 9 ay dolunca gel demişti şimdi haftaya istanbula gidecek:gitme: medipolde dr.bülent erkurt tanıyormusunuz galiba siz istanbulda oturuyorsunuz

evet istanbulda oturuyorum ama doktorunuzu tanımıyorum biz vakıf gureba ve çapa tıp fakültesi arasında zik zak çizmiş durumdayız.eşimin morfolojisi bilmiyorum ama hareketlilik falan herşeyi iyi hatta doktoru ilk tahlili gördüğünde ikinciyi tekrarlatıp aynı çıkınca 6 ay daha deneyin demişti biz 1 sene denedik ama olmadı şimdi eşimde kasık ağrısı var ve testislerinde bozukluk oluşmaya başladı bizce ameliyat şart inş olur yoksa böyle bebek olacak gibi değil.

pptya87 canım bence biraz daha deneyin ya dr ları dinleyin bak biz hemen ameliyat olduk sayı 10 milyondan 1 milyona düştü ii bi doktor seçin araştırın her doktora yapılmaz bii aratşırmadan yaptık bu işi biraz daha düşünün derim

cucuxx ya sen beni epey şaşırttın.ameliyattan sonra değer düşen hiç duymamıştım.neden düştüğünü araştırdınız mı?ameliyat mı başarısız geçmiş, ne bilim başka problemler mi oluşmuş? bence sebebini öğrenin. bir arkadaşımın eşi bundan 10 yıl önce ameliyat olmuş sanırım doğuda bir yerde ameliyat başarılı geçmemiş.tekrar olmuş yozgatta.şimdi maşallah 2 çocukları var.bence çok iyi araştır CADIARZU

haklısın cucuxxx ama eşimde varikosele bağlı kasık ağrısı ve testislerinde şekil bozukluğu başladı biz ilk öğrendiğimizden bu zamana kadar yani 1 yıl boyunca sürekli denedik olmadı artık ameliyat şart gibi çok afedersiniz ama penisinde tam sertleşme bile olmuyor biz mutlaka ameliyat istiyoruz çapa tıp fakültesinde olcak inş çok başarılı bir ameliyat olur üroloğun dediğine göre ameliyattan sonra ilk 3 ay içerisinde gebe kalabilirmişim inş ya inş....

pptya canım fazla ümitlenme bize 10 ay oldu hala tık yok ameliyattan sonra beklemediğin başka sorunlar çıkıyor hazırlıklı olun

X