- 24 Nisan 2009
- 225
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aleyküm selam BEBEĞİMMMM hoşgeldin ilerleme olmuş olması güzel bize de doktor 1yıl bekleyin ondan sonra başka tedavilere bakarsınız dedi,biz de öyle yapmayı düşünüyoruz,biz de ocakta ameliyatı geçirdik çift taraflı 5.ayda test yaptık çok az ilerleme olmuştu ben beklemek taraftarıyım 1ci yılı doldurduktan sonra gideriz doktora
bize de vermedi gerek yok ameliyattan sonra yapılacak tek şey beklemek dedi sabırla bekleyeceksiniz dedi
hayırlısı fatıma zehra bende tam doktora gidecektim sabah oldum sonunda.bu arada ben tatile gidiyorum 15 gün yokum döndüğümde inşallah sayfamızı şenlenmiş görürüm.
öncelikle eşi ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,benim 6 aylık bebeğim var, 2008 mayısta hamile kaldım, 2006 ağustosta evlendim, evlenikten 2 ay sonra eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu, sonrasında hiç korunmadık, ilaçta vermedi dr.umuz, 19 ay kadar tam emin deilim, olmadı bebek ama şu şekilde eşimin tahlillerinde değerleri çok iyi çıkıyordu,bendede sorun olmadığını söylüyordu dr. biraz psikolojik olmadı bizimki... dilerim isteyen herkese bir an önce nasip eder Allahım...