Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah tubacım seninde güzel haberlerini alırız canım, hoşgeldin... bende yeni üyelerdenim

kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım..daha çok gebelik topiclerin de konuşuyodum..farkettim ki sizlerle daha çok ortak yanım var..benim eşimde varikosel ameliyt.oldu..9 ay oluyo halen olmadı..hayırlısı inşllh.en güzeli sabırla allahtan yardım dilemek..

hosgeldın canım.ınsallah tez zamanda rabbım melegınızı gonderır.ya bısey sorcam.esnın amelıyattan sonra agrısı oldumu hıc.benım esımın nerdeyse uc ay olucak hala agrısı var.neden acaba.

merall ve zehratuba hoş geldiniz acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

hosgeldın canım.ınsallah tez zamanda rabbım melegınızı gonderır.ya bısey sorcam.esnın amelıyattan sonra agrısı oldumu hıc.benım esımın nerdeyse uc ay olucak hala agrısı var.neden acaba.

hoşbulduk kızlar teşekkürler...canım benim eşimin ağrısı olmadı iki gün sonra işebile gitti..ağrı kesici kullanıyordu diye hatırlıyorum.size de doktor vermiştir herhalde..bilemiyorum canım doktoruna danıştınız mı o ne diyo..

LİSTEMİZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı:nazar:
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı:nazar:
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı:nazar
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı:nazar:
aralık 2008 zehra.tugba
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı:nazar:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı:nazar:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira- temmuzda hamile kaldı:nazar
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 şubat 2009ayhu
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 acia
2 temmuz 2009 emel82
10 ağustos 2009 incili_kaftan83
neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

aramıza hoşgeldiniz kızlar isimlerinizi ekledim inş en yakın zamanda müjdeli haberi verirsiniz

hoşbulduk kızlar teşekkürler...canım benim eşimin ağrısı olmadı iki gün sonra işebile gitti..ağrı kesici kullanıyordu diye hatırlıyorum.size de doktor vermiştir herhalde..bilemiyorum canım doktoruna danıştınız mı o ne diyo..

bakalım bı gıtsek ıyı olucak aslında.agrı kesıcı ıcmıyor esım.uc ay oldu zaten.gecmesı gerekmezmıydı ya.
senın esın mıkrocerrahı oldu sanırım.benımkı acık amelıyat oldu.oyuzden agır oldu sanırım.:çok üzgünüm:

aycank'cım emeğine ellerine sağlık ne güzel hazırlamışsın listeyi, dilerim yukarda ismi yazan tüm arkadaşların yanlarında hamile kalığı tarihleride en kısa zamanda ekleriz...
benim kadarda beklemesinler inşallah

bakalım bı gıtsek ıyı olucak aslında.agrı kesıcı ıcmıyor esım.uc ay oldu zaten.gecmesı gerekmezmıydı ya.
senın esın mıkrocerrahı oldu sanırım.benımkı acık amelıyat oldu.oyuzden agır oldu sanırım.:çok üzgünüm:

bize de mikro cerrahi dendi..ama açık ameliyat yani idikişleri var yoksa kandırıldık mı.o yüzden mi ucuzdu.bak içime kurt düştü şimdi yaa..biz ameliyattan sonuç alamadık değerler aynı çıktı belki de ...mikrocerrahi ile olunmuyanlarda pek sonuç alınmıyormuş..sadece morfoloji düzeldi biraz o kadar..mafoldumben

merhaba kızlar ben yeni katıldım 22 yaşındayım 2 buçuk senelik evliyim yaklaşık iki yıldır bebek istiyoruz benim eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu 10 ay oldu hala bişey yok çok üzülüyoruz sayıda sorun yok ama hareket ve morfolojide sorun var sınırda ne yapıcaz bilmiyoruz ALLAH yardım etsin hepimize :çok üzgünüm:

canım üzülme henüz çok gençsin..bak insanlar kaç yıl uğraşıyolar bebek için,gene de ümitlerini yitirmiyorlar..her şeyin çözümü var artık..şu meşhur keçiboynuzu kürünü denediniz mi?işe yarıyo...bir de morfoloji ve hareketliliğe iyi gelecek bitkisel ve zararsız önlemler var..bu işler beslenmeyle çok alakalı.ben eşime bal,polen arı sütü,kırmızı kore ginsengi karışım aldım..ona başlıcaz.kürü de uyguluyoruz..bunlardan fayda gören çok insan var..dene bence..üzme kendini...moral çok önemli bu işlerde..Allah yardımcımız olsun..

teşekkür ederim haklısın ama anne olup bebeğimi kucağıma alana kadar eşimdede bendede moral sıfır, keçi boynuzunu denedim sayıda ve harekette biraz değişiklik oldu ama az ,haftaya doktora gidecek eşim morfoloji için 9. ay gel demişti bakalım ne diyecek ,sizce morfoloji %4 değişirmi ilaçla felan lütfen beni rahatlatacak sözler söyleyin,bide dua bekliyorum:Saruboceq:

teşekkür ederim haklısın ama anne olup bebeğimi kucağıma alana kadar eşimdede bendede moral sıfır, keçi boynuzunu denedim sayıda ve harekette biraz değişiklik oldu ama az ,haftaya doktora gidecek eşim morfoloji için 9. ay gel demişti bakalım ne diyecek ,sizce morfoloji %4 değişirmi ilaçla felan lütfen beni rahatlatacak sözler söyleyin,bide dua bekliyorum:Saruboceq:

aleyna boşuna stres oluyorsun yaşınız çok gençmiş öyle avantajlısınız ki ben 28 yaşındayım 1,5 yıldır bebiş için uğraşıyoruz daha önce korunuyorduk bebiş istemiyorduk zannettik ki, isteyince hemen olacak yaş avantajınızı iyi kullanın bence 1 senenizi doldurduktan sonra alternatif tedavi yöntemlerini deneyebilirsiniz ben önümüzdeki ay tüp bebeğe geçiyorum ama yaşım 22 olsaydı ameliyatın üzerinden 1 sene geçmeini beklerdim bizim 8 ay geçti henüz ama daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum en kısa sürede bebeğine kavuşmanı diliyorum

LİSTEMİZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı:nazar:
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı:nazar:
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı:nazar
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı:nazar:
kasım 2008 aleyna222
aralık 2008 zehra.tugba
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı:nazar:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı:nazar:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira- temmuzda hamile kaldı:nazar
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 şubat 2009ayhu
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 acia
2 temmuz 2009 emel82
10 ağustos 2009 incili_kaftan83
neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

liste çoğalıyo kızlar hamilelerde artsın artık yaa

aycank'cım emeğine ellerine sağlık ne güzel hazırlamışsın listeyi, dilerim yukarda ismi yazan tüm arkadaşların yanlarında hamile kalığı tarihleride en kısa zamanda ekleriz...
benim kadarda beklemesinler inşallah

aycank liste için sağol canım..

teşekkürler kızlar

merhaba kızlar ben yeni katıldım 22 yaşındayım 2 buçuk senelik evliyim yaklaşık iki yıldır bebek istiyoruz benim eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu 10 ay oldu hala bişey yok çok üzülüyoruz sayıda sorun yok ama hareket ve morfolojide sorun var sınırda ne yapıcaz bilmiyoruz ALLAH yardım etsin hepimize :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım bende 24 yaşındayım yani yaşımız daha küçük Allah ömür verirse olur okadar stres yapma kendini rahat bırak burda hamile kalamam diyenlerin çoğunun bebeği oldu ,çok üzülüyosanız aşılama falan deneyin ama bence gerek yok erken daha

kandiliniz mübarek olsun kızlar dularımızda birbirmizi unutmayalım.buğünü çok ii değerlendirelim. :emir_bebek:

listeye benide eklediğiniz için teşekkür ederim inşallah hepimizin ismi nazar boncuklu hamile kaldı diye eklenir:CüvCüv:

Kızlar merhaba. nasılsınız ? ben bugun regl oldum 3aydır deniyoruz bu ayda tutmadı mafoldumben gerçi eşim ameliyat olalı daha yni 1 ay oldu. 3ayda düzelme oluyormuş sanırım.inşallah düzelme olurda çok beklemeyiz :Saruboceq:
Allahtan kandil gecesi olmadımda bolbol dua ettim,yasin-i şerif okudum.Aycan canımm merak etme ben hepimize dua ettim unutmadımm :Saruboceq:
aleyna cnm sende hosgeldin aramıza insallah canım en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız :Saruboceq:

beni de listeye ekleyin. bizim de tarih belli değil.2 doktora gittik. biri varikosel yok dedi, diğeri var dedi. başka bi doktora daha gideceğiz. Allahın hakkı 3 tür. iyi bir doktora düşeriz inşallah.sayı 3 milyon ama diğer değerler iyi.

kızlar bende beklemedeyim eşim ameliyat olcak bu ay sonu eylül başı gibi doktor ilk 3 ayda gebelik olur dedi inş ya 2 yıldır evliyim 1 yıldır uğraşıyoruz bende sorun yok çok şükür eşimin sperm değerleride iyi ama sanki birşey tıkıyor o beklenen spermi işte o tıkayan varikosel inş kışın bende o hamileler listesinde olurum tabi bekleyen ve isteyen herkes.....

teşekkür ederim Aica, inşallah canım ALLAH bir dert veriyor ama devasınıda veriyor inşallah,biz o kadar iyi zamandayızki çok tecrübeli doktorlar var,ALLAH devası olmayan dert vermesin ne yapalım başımıza buda gelecekmiş bebeğimiz olunca kıymetini daha iyi anlıycaz. pptya canım sabırlı ol benim eşim ameliyat olalı 10 ay oldu, bendede sorun var rahmim ters duydunuzmu bilmiyorum ama önemli değil ne sıkıntılar çektik inşallah en kısa zamanda hamiş oluruz:Saruboceq:

aleyna, bizim bi arkadaşın da rahmi ters dönmüş.dr eliyle hemen düzeltmiş.3 çocuğu var sanırım 1. sinden sonra dönmüşmüş.çok basit bi şeymiş yani önemseme bence...düzelttir hemen :)

X