Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım..daha çok gebelik topiclerin de konuşuyodum..farkettim ki sizlerle daha çok ortak yanım var..benim eşimde varikosel ameliyt.oldu..9 ay oluyo halen olmadı..hayırlısı inşllh.en güzeli sabırla allahtan yardım dilemek..
hosgeldın canım.ınsallah tez zamanda rabbım melegınızı gonderır.ya bısey sorcam.esnın amelıyattan sonra agrısı oldumu hıc.benım esımın nerdeyse uc ay olucak hala agrısı var.neden acaba.
hoşbulduk kızlar teşekkürler...canım benim eşimin ağrısı olmadı iki gün sonra işebile gitti..ağrı kesici kullanıyordu diye hatırlıyorum.size de doktor vermiştir herhalde..bilemiyorum canım doktoruna danıştınız mı o ne diyo..
bakalım bı gıtsek ıyı olucak aslında.agrı kesıcı ıcmıyor esım.uc ay oldu zaten.gecmesı gerekmezmıydı ya.
senın esın mıkrocerrahı oldu sanırım.benımkı acık amelıyat oldu.oyuzden agır oldu sanırım.:çok üzgünüm:
teşekkür ederim haklısın ama anne olup bebeğimi kucağıma alana kadar eşimdede bendede moral sıfır, keçi boynuzunu denedim sayıda ve harekette biraz değişiklik oldu ama az ,haftaya doktora gidecek eşim morfoloji için 9. ay gel demişti bakalım ne diyecek ,sizce morfoloji %4 değişirmi ilaçla felan lütfen beni rahatlatacak sözler söyleyin,bide dua bekliyorum:Saruboceq:
aycank'cım emeğine ellerine sağlık ne güzel hazırlamışsın listeyi, dilerim yukarda ismi yazan tüm arkadaşların yanlarında hamile kalığı tarihleride en kısa zamanda ekleriz...
benim kadarda beklemesinler inşallah
aycank liste için sağol canım..
merhaba kızlar ben yeni katıldım 22 yaşındayım 2 buçuk senelik evliyim yaklaşık iki yıldır bebek istiyoruz benim eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu 10 ay oldu hala bişey yok çok üzülüyoruz sayıda sorun yok ama hareket ve morfolojide sorun var sınırda ne yapıcaz bilmiyoruz ALLAH yardım etsin hepimize :çok üzgünüm: