Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkür ederim ennescim inanki test sonucuna çok üzüldüm inş birgün çift çizgiyi görürsün hemde en yakın zamanda dualarım tüm hamile kalmak isteyenlerle...

canım yeni okudum üzülme diyecem ama biliyorumki fayda etmeyecek geç yumurtlamışsın demekki buay bikaç gün gecikmiş hayırlısı olsun her ay yeni bi umut demek
benimde buğün doğum günüm kızlar ve olulasyon testinde çift çizgiyi gördüm daha adetimin 11, günü inş meleğim doğum günümde gelir
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

ennes bugün dışardaydım takip edemedim topiği şimdi geldim baktım ve malesef seni gördüm merak etmiştim dışardayken.neyse hayırlısı olsun.kendini fazla üzme....

sağolun arkadaşlar bu arada aycank nice yıllara inşallah bebişin sana süpriz yapar doğum gününü hediyesi olarak gelir.

slm kızlar nasılsınız?uzun zaman oldu girmeyeli :)yukarda varikosele yüzde 90 çözüm yazio deneyen warmı o ilaçtan acaba faydası olurmu alsammiki nedersiniz?60 gün sonra yüzde 400 artış oluomuş spermlerde 2 ay sonra garanti hamilelik falan diolar fiyatıda 350

ennes sağol canım inş hepimize biğün süpriz yapar meleklerimiz
cucuxxx hoşgeldin canım ii araştırmak lazım ilacı süreklimi kullanacak 3-5 ay falanmı yani faydasını göreceksen fiyat önemli değil ama ya görmezsen okadar parada boşa gider bence yorumlarını falan oku kullanıpda fayda görenler yada görmeyenlerle görüş ters etki yapmasın herkesin bünyesi farklı doktorunla falanda konuş derim ben.mesela keçiboynuzu kürü bazılarına fayda gösterdi bazılarına zararı oldu.sen daha ii bilirsin tabiki ama ii araştır derim ben:))

ennes canım herseyde bır hayır vardır..nerde hemsıresın sen canım.calıstıgın yerde asılama falan yapmıyorlarmı.bı denesen..

canım yeni okudum üzülme diyecem ama biliyorumki fayda etmeyecek geç yumurtlamışsın demekki buay bikaç gün gecikmiş hayırlısı olsun her ay yeni bi umut demek
benimde buğün doğum günüm kızlar ve olulasyon testinde çift çizgiyi gördüm daha adetimin 11, günü inş meleğim doğum günümde gelir

ennescim üzülme canım herşeyin hayırlısı.hepimizin hakkında hayırlısını versin allah.
aycan dogum gunun kutlu olsun canımmm. umarım dediğin gibi süpris yapıp gelir melegin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. allah tüm isteyenlere nasip etsinnnn.

kızlar sonuç maleseff negatifffffff dayanamadım test aldım herzamnki gibi tek çizgi silik falan hiçbişey yok:KK43:yine stres yaptım heralde ondan gecikti galiba.neyse artık kesin adetim gelir test yaptımya hayırlısı bakalım.

ennes bu adetler bizimle kafa buluyo benimki de bu ay baya geçikmişti gittim kan verdim eve geldim aha sürrpriz bizimki gelmiş şaka gibi laelaelaelaelae

inşallah aycankcım doğum günü bebişin olur bu arada geçmiş doğumgünün kutlu olssssuuuuunnnn iyi ki doğdunnnna.s.

Kızlar bugun cok guzel bir haber aldım bir arkadaşımdan. Eşinde varikosel vardı hemde ileri derece de çift taraflı. ameliyata hazırlanıyorlardı. ve bugun hamile oldugunu öğrenmiş hemde 5 haftalıkmış o kadar çok sevindim ki anlatamam sizlerle de paylaşmak istedim. hepimize umut olsun. yüce rabbim istedikten sonra herşey olur kafamıza takmayalım stres yapmayalım. allahtan her zaman hayırlısını isteyelim. bana çok moral oldu bu haber. olucak inşallah bizimde bebişlerimiz olacak hayırlısıyla.

arkadaşlar ben hala olmadım yaaaaaaa..ne oluyo bana anlamadım tarihte ilk bu kadar gecikmem hiç olmadı 24 günümdü bugün 30u.dün nöbetçiydim devlet hast.de kan testi yaptırdım sonuç negatifdi ama hala gelen giden yok pek gelcek gibi niyetide yok anlamadım gitti.fatıma zehracım bi kere yaptırdım aşılama dış gebelik oldu.sonra da biraz ara verelim dedik eşimin varikosel olduğunu öğrendik dedik bi çare biraz daha bekleyelim anlıcan bu tarihe kadar geldik.ekim,kasım gibi aşılama düşünüyoruz bakalım hayırlısı.

ennes strestendır canım.bıraz sakın ol rahatlamaya calıs.yada bır doktora gıt ıstersen.sokturucu falan verır.bızım telasımıza vucutlarda dayanmıyor anacım.

cucuxx bilmiyorumki canım int yorum falan yokmudurt kullanan yokmuymuş hiç yabancı ülkelerdede falan.
ennes sters yaptığın içindir canım sıcaklardanda olabilir kafana takma bekle bikaç gün daha tekrar test yaparsın

bugünde olmazsam yarın doktoruma gidicem ne yapayım.ya aslında hiç stres yapmıyorum yada yapmamaya çalışıyorum daha erken değerler belli! olmıyacağını biliyorum o yüzden kasmıyorum kendimi ne bileyim anlamadım şimdi dört gözle gelsin diye bekliyorum ne ilginç demi.madem gebelik yok olayımda kurtulayım:))))))))

kızlar bu topiği bulmakta zorlanıyorum kaçıncı sayfada çok mu gerilerde benim eşimde 10 ağustosta teoman cem kadıoğluna ameliyat olcak ileri derecede varikoselden bakalım hayırlısı inşallah bi sonuç alırız

aica canım arkadaşının adına bende sevindim benim eşimde çift taraflı ileri derecede varikosel ama bize böyle süprizler uğramıyor canım.eşim ağustosta ameliyat olcak inş o zaman bende gebe kalabilirim.

allah'ın işi canım allah'tan umut kesilmez.. bi bakmışsınn hamiş kalmışsınnn.
inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalırsın

kızlar herkese hayırlı cumalar..
adet sancılarım arttı.bugun yarın gelıyor benımkıler.tatılde ıse yaramadı.nasıp deılse elden bısey gelmıyır..
esımın onaltısında uc ayı doluyor ama bız ramazandan sonra yaptırıcaz.bakalım sonuc ne cıkıcak..
herkese hayırlı gunler..

X