Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşime varikosel ameliyatından sonra hiç ilaç vermediler aranızda varmı hiç ameliyattan sonra ilaç kullanan?

mavıoje hayırlısı olsun canım.allah tup bebekle yuzunu guldursun.ıkızlerın olsun ınsallah..tabı ıstıyorsan..

benim eşime varikosel ameliyatından sonra hiç ilaç vermediler aranızda varmı hiç ameliyattan sonra ilaç kullanan?

merhaba canım hosgeldın..
kımımıze vermısler ama bazılarımızada vermemısler.doktordan doktora degısıyor yanı..
nekadar oldu sız amelıyat olalı?

sigarayı bırakacak canım başka şansı yok ne yap ne et bıraktır. sigarayı bıraktıktan 7 ay sonra ancak vücuttan atılıyomuş yani spermlere etkisi ancak 7 ay sonra geçebiliyomuş

kızlar herseyın vaktı zmanı var lıstenızde adım en ustte.
ama benım hep umııdm oldu hıç kaybetmeıdm umıdımı.
çunku ben eşim azospermken hamile kaldım yanı rabbımın takdırı .evet hamnile kaldım bebgımı kaybettim ama hamile ka la bil dim.
şimdi 1ay öncekı sonucumz 120 mlyon.
evt yanlış duymadınz 120 mlyon.azospermken hamile kalabiliyosam bu sonuçla kalamıyosam bunun bıtek açıklaması var rabbım herseyın vaktını zmanını en iyi bilendır.
agustosta yenıden tahlıl yaptırcaz ona göre tedavıye başlıcaz eger sonucumz 40 45 mlyon gıbı bişey çıksaydı (40 mılyon amleyattan 6ay sonrakı sonucumz)
doktorumz aşılama uzerınde konusalım demiştı şimdi sonuç 3katı oldu.

sizetavsiyem doktorunz ilça verıdyse kullanın vitamın trental
verdıyse kesnlıkle kullanın.
bıde kecı boynuzunu yapın.
Allah yar ve yardımcımız olsun

listeye her baktığımda aklıma hemen sen geliyorsun .ameliyat olalı 4 ay oldu daha sabırsızlanıyoruz Rabbim gönlüne göre versin canım hepimize sabır versin dediğin gibi yer gök dua ile isterse herşey dört dörtlük olsun Rabbim ol demeyince ne yaparsak yapalım boş.yaptıklarımız sadece sebep olabilir

listeye her baktığımda aklıma hemen sen geliyorsun .ameliyat olalı 4 ay oldu daha sabırsızlanıyoruz rabbim gönlüne göre versin canım hepimize sabır versin dediğin gibi yer gök dua ile isterse herşey dört dörtlük olsun rabbim ol demeyince ne yaparsak yapalım boş.yaptıklarımız sadece sebep olabilir

alah razı olsun canım benım yuregıne sağlık

Canlarım, benim eşimde varikosel ve morfoloji sorunu vardı. Ocak ayında ameliyat oldu, ondan sonra test yaptıramadık. 4 ay bittikten sonra benim yumurtlama günlerime dikkat etmeye başladık. Ateş ölçme ile. Sonra Türkiyeden ovulasyon testi getirtdim. Hepiniz bilirsiniz adını çok bilinen bir marka, onu kullandım. Ve o günü kaçırmadık:)) Daha sonra kayınbabam bizi aradı ve dediki burada baktığım bir garip (deli) var. Ona sordum, senin oğlunun cumartesi bir kızı oldu, ne zaman doğacak dedi!! Ve o cumartesi yani 27 haziran benim ovulasyon testinde çift çizgi gördüğüm gündü:)) Yani o garip bildi, bakalım kızım mı olacak onu da bilebilecek mi? 6.ayın içinde bizde mutlu haberi aldık. Sizlere umut olsun diye yazıyorum.
Bu arada eşime her sabah fındık yedirdim, elimden geldiğince keçiboynuzu içirdim, dengeli beslenmesini sağladım. 15 kilo zayıfladı. Bide tiroidi varmış, onun için ilaç kullandı, o da zayıflamasına etki etti.
Dualarım hepinizle birlikte, sizde bana dua edin canlarım. Öpüyoruuumm..

tebrik ederim.rabbim inşallah hayırlısı ile kucağına alamyı da nasip eder.bu ay bizim ameliyattan sonra 6. ayımız.ve bugün kırmızı kart :KK43:(( ovulasyon testi ne? ben onu hiç bilmiyom.bu ay kullanayım.nerden nasıl alcam?

selam hanımlar ben de bugün umutları ertelenenlerdenim,bizim de 6ay doldu fakat nasip değilmiş,ben ameliyatın üzerinden 1yıl geçmesini bekleyeceğim ondan sonra doktorlara gitmeye başlarız yine,önümüzde ramazan var rabbim dualarımızı kabul eder inşallah ve bayramda çifte bayram yaşarız...

tebrik ederim.rabbim inşallah hayırlısı ile kucağına alamyı da nasip eder.bu ay bizim ameliyattan sonra 6. ayımız.ve bugün kırmızı kart :KK43:(( ovulasyon testi ne? ben onu hiç bilmiyom.bu ay kullanayım.nerden nasıl alcam?

ovulasyon testi yumurtanın çatladığı günü tespit eden bir test eczanelerden temin edebilirsin

Canlarım, benim eşimde varikosel ve morfoloji sorunu vardı. Ocak ayında ameliyat oldu, ondan sonra test yaptıramadık. 4 ay bittikten sonra benim yumurtlama günlerime dikkat etmeye başladık. Ateş ölçme ile. Sonra Türkiyeden ovulasyon testi getirtdim. Hepiniz bilirsiniz adını çok bilinen bir marka, onu kullandım. Ve o günü kaçırmadık:)) Daha sonra kayınbabam bizi aradı ve dediki burada baktığım bir garip (deli) var. Ona sordum, senin oğlunun cumartesi bir kızı oldu, ne zaman doğacak dedi!! Ve o cumartesi yani 27 haziran benim ovulasyon testinde çift çizgi gördüğüm gündü:)) Yani o garip bildi, bakalım kızım mı olacak onu da bilebilecek mi? 6.ayın içinde bizde mutlu haberi aldık. Sizlere umut olsun diye yazıyorum.
Bu arada eşime her sabah fındık yedirdim, elimden geldiğince keçiboynuzu içirdim, dengeli beslenmesini sağladım. 15 kilo zayıfladı. Bide tiroidi varmış, onun için ilaç kullandı, o da zayıflamasına etki etti.

canım çok tebrik ediyorum seni bebişini sağlıkla kucağına almanı diliyorum:nazar:

mavıoje hayırlısı olsun canım.allah tup bebekle yuzunu guldursun.ıkızlerın olsun ınsallah..tabı ıstıyorsan..

Amin canım ALLAH ım hepimizin gönlüne göre versin ikiz hakkında hayırlıysa olsun bakımı biraz zor ama nasipse olur bu arada adetim bitince doğum kontrol hapına başlıyacakmışım yumurtaları baskılayacaklarmış adet bitiminden 18-19 gün sonra istanbula gidicez Allahtan bi mani çıkmazsa tedavim de o zaman başlayacak yani bu ay benim hamile kalma şansım bile yok umarım sizlerin bebişi sizi çok bekletmez ve umarım benimki de ilk tüp bebek denememde olur:lepi::Saruboceq:

tebrik ederim birebira ben görmüştüm başka topikte senin hamile olduğunu inan çok sevindim .allahım tamamına erdirsin inşallah güzel sağlıklı bi hamilelik geçirip hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.darısıda bizlerin başına

canlarım, benim eşimde varikosel ve morfoloji sorunu vardı. Ocak ayında ameliyat oldu, ondan sonra test yaptıramadık. 4 ay bittikten sonra benim yumurtlama günlerime dikkat etmeye başladık. Ateş ölçme ile. Sonra türkiyeden ovulasyon testi getirtdim. Hepiniz bilirsiniz adını çok bilinen bir marka, onu kullandım. Ve o günü kaçırmadık:)) daha sonra kayınbabam bizi aradı ve dediki burada baktığım bir garip (deli) var. Ona sordum, senin oğlunun cumartesi bir kızı oldu, ne zaman doğacak dedi!! Ve o cumartesi yani 27 haziran benim ovulasyon testinde çift çizgi gördüğüm gündü:)) yani o garip bildi, bakalım kızım mı olacak onu da bilebilecek mi? 6.ayın içinde bizde mutlu haberi aldık. Sizlere umut olsun diye yazıyorum.
Dualarım hepinizle birlikte, sizde bana dua edin canlarım. öpüyoruuumm..

slm canım seni çift çizgiyi görmk isteyenelr..
Topıkındne hatırladım. çok guzlebiolay olmuş cidden rabbım saglıkla miniğinizi kucagınza almayıda nasıp etsın.

rabbim kucağınıza almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına.

bırebıra tebrıkler canım.rabbım kucagına aldıgın gunlerıde nasıp etsın ınsallah..
ovulasyon testının markasını yazarmısın.yada ozelden yaz canım..

slm kızlar bu topik tam benim sorularıma göre inş bana yardımcı olursunuz eşimin sperm tahlilleri normal yolla gebelik oluşması için oldukça yeterli 1cc de 66 milyon normal hareketli %60 anormal hareketli %15 hareketsiz %25 normal görünümlü %75 anormal görünümlü % 25 ancak eşimde çift taraflı varikosel saptandı önceleri hiç problem olmuyordu ama şuanda yani 1 sene geçti kasıklarında batma ağrı ve testislerinde görüntü bozukluğu meydana geldi.ağustosun başında doktora gitcek acaba ne kadar zaman da ameliyat olur beklenecek gibi değil çünkü hem eşime ağrı yapıyor hemde 2 yıldır çocuğumuz olmuyor.diğer sorumda eğer bu sperm değerleri ameliyattan sonrada bozulmazsa ne kadar sürede gebe kalabilirim 1 2 3 ay içindemi yoksa yine 1 sene yada 6 ay beklemek zorundamıyım?

X