Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşime varikosel ameliyatından sonra hiç ilaç vermediler aranızda varmı hiç ameliyattan sonra ilaç kullanan?
merhaba canım hosgeldın..
kımımıze vermısler ama bazılarımızada vermemısler.doktordan doktora degısıyor yanı..
nekadar oldu sız amelıyat olalı?
kızlar herseyın vaktı zmanı var lıstenızde adım en ustte.
ama benım hep umııdm oldu hıç kaybetmeıdm umıdımı.
çunku ben eşim azospermken hamile kaldım yanı rabbımın takdırı .evet hamnile kaldım bebgımı kaybettim ama hamile ka la bil dim.
şimdi 1ay öncekı sonucumz 120 mlyon.
evt yanlış duymadınz 120 mlyon.azospermken hamile kalabiliyosam bu sonuçla kalamıyosam bunun bıtek açıklaması var rabbım herseyın vaktını zmanını en iyi bilendır.
agustosta yenıden tahlıl yaptırcaz ona göre tedavıye başlıcaz eger sonucumz 40 45 mlyon gıbı bişey çıksaydı (40 mılyon amleyattan 6ay sonrakı sonucumz)
doktorumz aşılama uzerınde konusalım demiştı şimdi sonuç 3katı oldu.
sizetavsiyem doktorunz ilça verıdyse kullanın vitamın trental
verdıyse kesnlıkle kullanın.
bıde kecı boynuzunu yapın.
Allah yar ve yardımcımız olsun
listeye her baktığımda aklıma hemen sen geliyorsun .ameliyat olalı 4 ay oldu daha sabırsızlanıyoruz rabbim gönlüne göre versin canım hepimize sabır versin dediğin gibi yer gök dua ile isterse herşey dört dörtlük olsun rabbim ol demeyince ne yaparsak yapalım boş.yaptıklarımız sadece sebep olabilir
12 haziranda ameliyat oldu eşim
çok sigara içiyor
benim eşime varikosel ameliyatından sonra hiç ilaç vermediler aranızda varmı hiç ameliyattan sonra ilaç kullanan?
tebrik ederim.rabbim inşallah hayırlısı ile kucağına alamyı da nasip eder.bu ay bizim ameliyattan sonra 6. ayımız.ve bugün kırmızı kart (( ovulasyon testi ne? ben onu hiç bilmiyom.bu ay kullanayım.nerden nasıl alcam?
Canlarım, benim eşimde varikosel ve morfoloji sorunu vardı. Ocak ayında ameliyat oldu, ondan sonra test yaptıramadık. 4 ay bittikten sonra benim yumurtlama günlerime dikkat etmeye başladık. Ateş ölçme ile. Sonra Türkiyeden ovulasyon testi getirtdim. Hepiniz bilirsiniz adını çok bilinen bir marka, onu kullandım. Ve o günü kaçırmadık:)) Daha sonra kayınbabam bizi aradı ve dediki burada baktığım bir garip (deli) var. Ona sordum, senin oğlunun cumartesi bir kızı oldu, ne zaman doğacak dedi!! Ve o cumartesi yani 27 haziran benim ovulasyon testinde çift çizgi gördüğüm gündü:)) Yani o garip bildi, bakalım kızım mı olacak onu da bilebilecek mi? 6.ayın içinde bizde mutlu haberi aldık. Sizlere umut olsun diye yazıyorum.
Bu arada eşime her sabah fındık yedirdim, elimden geldiğince keçiboynuzu içirdim, dengeli beslenmesini sağladım. 15 kilo zayıfladı. Bide tiroidi varmış, onun için ilaç kullandı, o da zayıflamasına etki etti.
Dualarım hepinizle birlikte, sizde bana dua edin canlarım. Öpüyoruuumm..
mavıoje hayırlısı olsun canım.allah tup bebekle yuzunu guldursun.ıkızlerın olsun ınsallah..tabı ıstıyorsan..
canlarım, benim eşimde varikosel ve morfoloji sorunu vardı. Ocak ayında ameliyat oldu, ondan sonra test yaptıramadık. 4 ay bittikten sonra benim yumurtlama günlerime dikkat etmeye başladık. Ateş ölçme ile. Sonra türkiyeden ovulasyon testi getirtdim. Hepiniz bilirsiniz adını çok bilinen bir marka, onu kullandım. Ve o günü kaçırmadık:)) daha sonra kayınbabam bizi aradı ve dediki burada baktığım bir garip (deli) var. Ona sordum, senin oğlunun cumartesi bir kızı oldu, ne zaman doğacak dedi!! Ve o cumartesi yani 27 haziran benim ovulasyon testinde çift çizgi gördüğüm gündü:)) yani o garip bildi, bakalım kızım mı olacak onu da bilebilecek mi? 6.ayın içinde bizde mutlu haberi aldık. Sizlere umut olsun diye yazıyorum.
Bu arada eşime her sabah fındık yedirdim, elimden geldiğince keçiboynuzu içirdim, dengeli beslenmesini sağladım. 15 kilo zayıfladı. Bide tiroidi varmış, onun için ilaç kullandı, o da zayıflamasına etki etti.
Dualarım hepinizle birlikte, sizde bana dua edin canlarım. öpüyoruuumm..
Canlarım, benim eşimde varikosel ve morfoloji sorunu vardı. Ocak ayında ameliyat oldu, ondan sonra test yaptıramadık. 4 ay bittikten sonra benim yumurtlama günlerime dikkat etmeye başladık. Ateş ölçme ile. Sonra Türkiyeden ovulasyon testi getirtdim. Hepiniz bilirsiniz adını çok bilinen bir marka, onu kullandım. Ve o günü kaçırmadık:)) Daha sonra kayınbabam bizi aradı ve dediki burada baktığım bir garip (deli) var. Ona sordum, senin oğlunun cumartesi bir kızı oldu, ne zaman doğacak dedi!! Ve o cumartesi yani 27 haziran benim ovulasyon testinde çift çizgi gördüğüm gündü:)) Yani o garip bildi, bakalım kızım mı olacak onu da bilebilecek mi? 6.ayın içinde bizde mutlu haberi aldık. Sizlere umut olsun diye yazıyorum.
Dualarım hepinizle birlikte, sizde bana dua edin canlarım. Öpüyoruuumm..