Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizim problemimiz hareket ve morfoloji
hızlı hareket %0 morfoloji % 1 di
tatlım ne yazıkki:1no2:
3 ayın sonunda
testte gene hareket 0
fakat morfoloji 3 olmuştu sayı isa aynı
daha erken dediler
keçiboynuzu pekmezi vitamin falan alıyo eşim
yeniden verecek sonucu yazarımyerimseniben

smhsmh bidaha buraya uğramamıssın ama
Hamissin artık haykır heryere kuşummmmmm
:sm_cool:

LİSTEMİZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı:nazar:
eylül 2008 sabina
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı:nazar:
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı:nazar:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı:nazar:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 şubat 2009ayhu
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 acia
2 temmuz 2009 emel82
10 ağustos 2009 incili_kaftan83
neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

erkek infertilitesi topiğinde okudum baktım varikosel ameliyatıda olmuşlar dedim bizim topikte kayıtlılarmı listeye baktım bizdeler.çok sevindim ya çok güzel sayımız artıyo

benim eşim de varikosel. doktor elle muayene yaptı ve sperm sayısı sadece 350.000 çıktı. ileri derece varikosel dedi ve ileri tekikler istedi. dopler, hormon falan. bu sonuçlara bakınca da yanılmışım varikosel yokmuş dedi. direk tüp bebek, vakit kaybetmeyin dedi. biz ilaç falan yazamaz mısınız diyince 2 çeşit iğne pregnyl, menagon ve bir de klomen hap yazdı. biz bir araştırdk bu ilaçalrı hiç sperm çıkışı olmayanlara veriyorlarmış. hipogonadizm teşhisi koydu. biz bu doktora güvenemedik yine başka bir özele gittik. 4-5 gün arayla sperm sayımız 3 milyon çıktı ve doppler sonucu varikosel var dedi doktor. iki tarafta da ameliyat olmalısınız dedi. bu arada hareketlilik ve morfoloji %60. amaliyatla da size ancak %20 şans verebilirim dedi. çünkü sperm sayınız az dedi. ama bu doktor da hiç elle muayene yapmadı. bir doktora daha araştırıyoruz bakalım. bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. kafamız çok karışık.

selam.biz dikiş de aldırmadık.şişlik ve morluk hatta doğru dürüst ağrısı bile olmadı.ameliyat yeri olmasa ameliyat etmediler bile diye düşünebilirim.ama bize de ilaç filan vermedi 4 ay sonra test istedi.sen yine iyisin 3 ay beklicen :)

bizimkide öyle estetik dikiş yapmışlar bi ip vardı onu aldılar işte. bazen şişlik oluyor içeriden yanma oluyor diyor.daha yeni olması normaldir herhalde. evet cnm 3ay sonra dedi dr aman düzelsinlerde 3 aymış 4 aymış fark etmez kaydirigubbakcemile3

aica hoşgeldin canım ohh ne güzel moral depoladın darısı başımıza:))eşimin hiç ağrısı olmadı ameliyattan bir hafta on gün sonra şişide indi.bence doktorunuzla bidaha görüşün ameliyattan öncede ağrı oluyormuydu sizin?

ayhu şuan görüştüğünüz doktor ankdamı ssk dediğin hangi hastane

hoşbulduk canım.sorma vallahi o kadar iyi geldiki gelesim yoktu hiç eşimin yüzünden geldim kaydirigubbakcemile3 bizim varikosel olduğuna dair hiç bir belirtimiz yoktu ki ne ağrı ne sızı hiç birşey, ben çok huylanmaya başladım kafama takmaya başlamıştım,oysaki daha 8aylık evliyiz ve 3ay olmuştu korunmayı bırakalı bende olmuyor diye huysuzlaşmıştım eşim dayanamayıp çeneme dr gitmeye karar verdi,dr elle muayne etti orada çıktı işte sayısı bebek olmayacak kadar az değil dedi dr 1sene bekleyin dedi,olmazsa ondan sonra ameliyat olur dedi.hızlı hareketlisinde sorun vardı. ama ben bir kere huylandım beklemedim çünkü bi akrabamızında olmuyordu ameliyat oldu ve hemen oldu bebekleri, neden zaman kaybı yapayım ki diye düşündüm böylelikle oldu geçti gitti en azından kafam rahatladı şimdi bebişimizin gelmesini bekliyoruz :ecrin_bebek:
allah herkese hayırlısını versin tüm isteyenlere de versin (amiinnnnn)

hoşgeldin aramıza loneliness sperm testinizi tüp bebek merkezindami yaptırdınız?çpk düşük olan sayılarda ameliyat öneriyolarmı tam bilmiyorum ama ilerlemiş bi varikoseli varsa ileride dahada çok sorun olabalir.çok basit bi ameliyat eğer zamanınız varsa yani hemen bebeğimiz olsun demiyosanız bence olmasında fayda vr neden olmasın allahın işi bakarsın çok daha farklı sonuçlar alırsınız.ama öncelikle iyi bi doktora görünün ve mutlaka sperm testini embriyolog baksın genellikle tüp bebk merkezlerinde oluyolar.sonuçlara göre karar verirsiniz.geçmiş olsun.

LİSTEMİZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı:nazar:
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı:nazar
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı:nazar:
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı:nazar:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı:nazar:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira- temmuzda hamile kaldı:nazar
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 şubat 2009ayhu
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 acia
2 temmuz 2009 emel82
10 ağustos 2009 incili_kaftan83
neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

hoşgeldin aramıza loneliness sperm testinizi tüp bebek merkezindami yaptırdınız?çpk düşük olan sayılarda ameliyat öneriyolarmı tam bilmiyorum ama ilerlemiş bi varikoseli varsa ileride dahada çok sorun olabalir.çok basit bi ameliyat eğer zamanınız varsa yani hemen bebeğimiz olsun demiyosanız bence olmasında fayda vr neden olmasın allahın işi bakarsın çok daha farklı sonuçlar alırsınız.ama öncelikle iyi bi doktora görünün ve mutlaka sperm testini embriyolog baksın genellikle tüp bebk merkezlerinde oluyolar.sonuçlara göre karar verirsiniz.geçmiş olsun.

hoşbulduk canım.bir doktora daha gideceğiz canım. siz ne zaman amliyat oldunuz?

mrb kızlar aramızda hamişler çoğaldıkça bizim de umudumuz çoğalıyo ama ben tatil bebişi şansımı da bugün gelen kırmızı kartla yitirdim CADIARZU günüm bi kaç gün geçmişti lekelenmelerim olmuştu ama insan inanmak istyemiyo gittim kan testi vermeye kanı verdim aha dedim geldi eve bi döndüm kocaman kırmızı kartı yemişim napalım. hiç kafaya takmamıştım gün hesaplamamıştım neredeyse ilk defa çok rahattım olmadı olmadı olmuyoooo biz artık şansımızı tüp bebekte denicez beklesek belki kendiliğinden olacak ama bu bebek işini kocam da ben de fazlasıyla taktık hem yaşımda çok genç değil 28 yaşındayım artık bi bebeğim olsun istiyorum benim için dua edin kızlar yarın tüp bebek merkezinden önümüzde ki adetimde başlamak üzere randevu alıcaz Allahın izniyle hayırlısı olsun hepimiz için bi an önce bu güzel anne adayları böle :CüvCüv: olsun amin:Saruboceq:

herkese merhaba.
Benim size bir soru olacakti.
Varikosel olup olmadigini nasil anlasiliyor ?

selam arkadaşlar diğer yopikten gördüm sabina ve birebira hamile listemiz artıyooooooo:)))))))çok şükür benimde 25i adet günüm umarım bu ay da kırmızı kartı görmem.bakalım bekleyişteyi yani niye bekliyosam onuda bilmiyorum:)

ennes inşallah bebişin kendiliğinden gelmiştir benim yaşadığım hayalkırıklığını yaşamazsın duacınımopuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldım tatılden.herkez ıyıdır umarım...
agustosun oaltısı falan bızde test yaptırcaz.merakla sonucları beklıyorum...
herkese hayırlı geceler..

sonucunuz inşallah güzel çıkar canım ve ardından bebişine kavuşursun:lepi:

hoşgeldin fatmacım inş güzel haberler verirsin
ennes nasıl yani hamilemi yaa bize neden sölemiyolar:KK43:( gelsinlerde kızacam valla hergün birinden müjde duymak için sabırsızlanıyorum hangi topikte gördün canım ayyy çok sevindim yaaaa darısı başımızaaaa

valla aycank katılıyorum sana valla ben hamiş olsaydım yazdığım yazmadığım bütün topiklere duyurur sevindirk olurdum sanırım su an şoktalar darısı bizim başımızakaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

herkese merhaba.
Benim size bir soru olacakti.
Varikosel olup olmadigini nasil anlasiliyor ?

dr muayenesinde anlaşılıyo cnm bi de testiste varis şeklinde damar oluyo benim eşimde öyleydi tabi ben varikosel diye bişi bilmediğim için anlamamıştım dr elle muayene ediyo bi de sperm testi yapıp değerlere bakıyo değeri etkilemiş mi etkilememişmi diye benim bildiklerim bunlar umarım yardımcı olabilm,şimdir

dr muayenesinde anlaşılıyo cnm bi de testiste varis şeklinde damar oluyo benim eşimde öyleydi tabi ben varikosel diye bişi bilmediğim için anlamamıştım dr elle muayene ediyo bi de sperm testi yapıp değerlere bakıyo değeri etkilemiş mi etkilememişmi diye benim bildiklerim bunlar umarım yardımcı olabilm,şimdir

tesekkür ederim mavioje.
Bugün esim ürologa göründü esim azosperm testisi normal oldugunu söyledi.
Ôyle birsey olsaydi bize söylerdi.
Elle muayene etmis normal dedi.

canım biz 16 martta ameliyat olduk 3 ay sonra test yaptırdık ama sonuç aynıydı bi farklılık yok denecek kadar azdı.bizim de ayı ve hareketlilik düşük biraz.mavioje hiç üzülme kısmet napalım bizde böyle imtihan oluyoruz.hayırlısı benimde karın ağrılarım başladı eli kulağında gibi napalım hayırlısı artık.allahım hepimizn gönlüne göre versin.

kızlar herseyın vaktı zmanı var lıstenızde adım en ustte.
ama benım hep umııdm oldu hıç kaybetmeıdm umıdımı.
çunku ben eşim azospermken hamile kaldım yanı rabbımın takdırı .evet hamnile kaldım bebgımı kaybettim ama hamile ka la bil dim.
şimdi 1ay öncekı sonucumz 120 mlyon.
evt yanlış duymadınz 120 mlyon.azospermken hamile kalabiliyosam bu sonuçla kalamıyosam bunun bıtek açıklaması var rabbım herseyın vaktını zmanını en iyi bilendır.
agustosta yenıden tahlıl yaptırcaz ona göre tedavıye başlıcaz eger sonucumz 40 45 mlyon gıbı bişey çıksaydı (40 mılyon amleyattan 6ay sonrakı sonucumz)
doktorumz aşılama uzerınde konusalım demiştı şimdi sonuç 3katı oldu.

sizetavsiyem doktorunz ilça verıdyse kullanın vitamın trental
verdıyse kesnlıkle kullanın.
bıde kecı boynuzunu yapın.
Allah yar ve yardımcımız olsun

X