bizim problemimiz hareket ve morfoloji
hızlı hareket %0 morfoloji % 1 di
tatlım ne yazıkki:1no2:
3 ayın sonunda
testte gene hareket 0
fakat morfoloji 3 olmuştu sayı isa aynı
daha erken dediler
keçiboynuzu pekmezi vitamin falan alıyo eşim
yeniden verecek sonucu yazarımyerimseniben
selam.biz dikiş de aldırmadık.şişlik ve morluk hatta doğru dürüst ağrısı bile olmadı.ameliyat yeri olmasa ameliyat etmediler bile diye düşünebilirim.ama bize de ilaç filan vermedi 4 ay sonra test istedi.sen yine iyisin 3 ay beklicen :)
aica hoşgeldin canım ohh ne güzel moral depoladın darısı başımıza:))eşimin hiç ağrısı olmadı ameliyattan bir hafta on gün sonra şişide indi.bence doktorunuzla bidaha görüşün ameliyattan öncede ağrı oluyormuydu sizin?
ayhu şuan görüştüğünüz doktor ankdamı ssk dediğin hangi hastane
hoşgeldin aramıza loneliness sperm testinizi tüp bebek merkezindami yaptırdınız?çpk düşük olan sayılarda ameliyat öneriyolarmı tam bilmiyorum ama ilerlemiş bi varikoseli varsa ileride dahada çok sorun olabalir.çok basit bi ameliyat eğer zamanınız varsa yani hemen bebeğimiz olsun demiyosanız bence olmasında fayda vr neden olmasın allahın işi bakarsın çok daha farklı sonuçlar alırsınız.ama öncelikle iyi bi doktora görünün ve mutlaka sperm testini embriyolog baksın genellikle tüp bebk merkezlerinde oluyolar.sonuçlara göre karar verirsiniz.geçmiş olsun.
selam arkadaşlar diğer yopikten gördüm sabina ve birebira hamile listemiz artıyooooooo:)))))))çok şükür benimde 25i adet günüm umarım bu ay da kırmızı kartı görmem.bakalım bekleyişteyi yani niye bekliyosam onuda bilmiyorum:)
selam kızlar ben geldım tatılden.herkez ıyıdır umarım...
agustosun oaltısı falan bızde test yaptırcaz.merakla sonucları beklıyorum...
herkese hayırlı geceler..
hoşgeldin fatmacım inş güzel haberler verirsin
ennes nasıl yani hamilemi yaa bize neden sölemiyolar( gelsinlerde kızacam valla hergün birinden müjde duymak için sabırsızlanıyorum hangi topikte gördün canım ayyy çok sevindim yaaaa darısı başımızaaaa
herkese merhaba.
Benim size bir soru olacakti.
Varikosel olup olmadigini nasil anlasiliyor ?
dr muayenesinde anlaşılıyo cnm bi de testiste varis şeklinde damar oluyo benim eşimde öyleydi tabi ben varikosel diye bişi bilmediğim için anlamamıştım dr elle muayene ediyo bi de sperm testi yapıp değerlere bakıyo değeri etkilemiş mi etkilememişmi diye benim bildiklerim bunlar umarım yardımcı olabilm,şimdir