Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benide yazarmısınız o listeye.12 haziranda olduk varikosel ameliyatımızı.beklemedeyiz.hepimiz tez zamanda göbüşümüzdeki bebek haberlerini burdan duyururuz umarım.

benim eşimde 12 haziranda ameliyat oldu benide eklermisiz listeye

senin eşinin çok iyi sperm sayısı. bizde 1cc 20 milyon total 105 milyon ve morfoloji %1 ileri hareket toplamda %25 hızlı ileri %6 sen daha yeniymişsin bizim 2 sen olcak yaşım 26 30 a gitmden biz acele edelim dedik zaten çalışmıyorum da.bitkiselleri ben ameliyattan sonra kullandırtcam varikosel varken doktor düşük ihtimali çok dedi tüp bebk de bile düşük olur diyo o yüzden bitkilerle vakit harcamıyım dedim hem değerlerimiz daha düşmeden başımızın çaresine bakalım dedik.

dün akşam eşim 3 ay daha beklesek mi acaba belki olur dedi ama 2 senedir bekliyoruz benden küçüklerin hep çocuğu oldu o yüzden randevuyu aldık 3500 ytl pahalı ama adama güvendik çünkü damalara çok dikkat edilmesi gerekiyomuş emin ellerde yapılmazsa değerler geriye gidebiliyomuş gerçi Allaha emanet ama hiç değilse içimiz rahat eder.a.s

LİSTEMİZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı
eylül 2008 sabina
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 acia
2 temmuz 2009 emel82
10 ağustos 2009 incili_kaftan83
neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

ne güzel canım senin adına sevindim moral çok önemli ama zaman geçtikçe insanın sabrıda azalıyo sanki sizin değerleriniz nasıldı hamile kalmadan önce ve sonra

canım geçmiş olsun ama fiyat çok yüksek geldi bence ii araştırın ameliyat önemli ama basit bi operasyon fiyatlar aşağı yukarı bellidir bence okadar para vermeyin yazık olur daha uygun bi fiyata yaptırabilirsiniz

kızlar benide yazarmısınız o listeye.12 haziranda olduk varikosel ameliyatımızı.beklemedeyiz.hepimiz tez zamanda göbüşümüzdeki bebek haberlerini burdan duyururuz umarım.

benim eşimde 12 haziranda ameliyat oldu benide eklermisiz listeye

ekledim kızlar inş yakında müjdeli haberleri verirsiniz

ya kızlar liste ilerlemiyo sanki...hadiii.....birileri müjdeli haber versin de bize de sıra gelsin,moral olsun..

kızlar günaydın ben bu sabah kırmızı kartı gördüm:)) bu ayda olmadı nasip değilmiş buaylardan sonra olursa doğum yaza geliyo ki ben yazın lahusalık geçirmek hiç istemiyorum oyüzden buaylar kafam rahat olacak oldumu olmadımı hayırlısı artık.bumübarek günlerde bol bol dua edelim birbirimize arkadaşlar yakında hepimizin meleği gelecek arkadaşlar ben inanıyorum

slm kızlar bikaçgündür uğrayan yok buraya ( hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın kim ne istiyosa hayırlısıysa nasip etsin

kandiliniz mübarek olsun hanımlar,mevlam dualarınızı hayırlısıyla nasip etsin ben bu ay çok rahattım tatilin vermiş olduğu moralle amaan ne zaman olacaksa olacak kendimi yemeye deymez dedim,inanın kafamı takmıyorum dünyanın sonu değil ya,rabbim biliyor nasıl olsa ne taktir etmişse onu yaşacacağız...

herkese hayırlı kandiller.şu mübarek günün hürmetine allah hepimizin gönlündekini nasip etsin.

aminnn..
ennes test yaptırdın sanırım başka topikte gördün nasıl sonuçlar nededi doktor

buraya da yazmıştım sonuçlar aynı sadece morfoloji düşmüş.doktor o değişir dedi.ama sayıyla hareketlilikle ilgili pekte olumlu konuşmadı değişse 3 ayda değişrdi dedi.ne bileyim diğer topikleide inceledim 1 yıl içinde düzelende var hiç düzelmeyende.bizde bayramdan sonraya kadar bekleyelim dedik.eylülde tam altı ay olcak.ramazandı bayramdı onları geçirelim ekim gibi tekrar test yaptırıp ona göre aşılama yaparız diye düşündük.şu mübarek gece hürmetine allahım herkesin kalbindekini nasip etsin .yani beklicez anlıcan o kadar bekledik bi 3 ay daha bekleyelim ne yapalım kısmet artık.inşallah bebişim bize süpriz yaparda kendiliğnden gelir.yani doktorumuz kısacası aşılamaya başlayın dedi ama biz biraz daha beklemey karar verdik hayırlısı artık

seninde dediğin gibi hayırlısı canım demekki daha zamanı gelmemiş hiç birimizin bekleyecez rabbim isterse olur zaten bi ne yaparsak yapalım şu mübare günlerde dualarımız kabul olurda hastanelere düşmeden gelir meleklerimiz

merhaba arkadaşlar ben de artık okuyucu olmaktan çıktım katılımcı oldum.yerimseniben
4 senelik evliyim ilk 2 sene korunduk (sanki oluyomuş gibi )sonra eşim askere gitti.askerden dönünce test sonucu varikosel olduğunu öğrendik.bileydik askerde ameliyat olunuyomuş aslında ya neyse hayırlısı 6 şubatta eşim ameliyat oldu tek taraflı.ilk 4 ay bekledik.4. ayın sonunda değerler arttı(1 milyondan 10 milyona) ama biliyorum ki en az 20 milyon olmalı.artması bize çok moral oldu.sonra dr bi ilaç verdi isveçten geliyo sanırım.tuz gibi görünüyo günde 2 kere suyla karıştırıp içiyo.arkadaşım bu ilacı kullandığı ay hamile kaldı.onun eşinin sadece değerleri düşüktü sanrım hiç yok gibi bi şeydi ama varikosel değildi.bizim 2. ayımız dr 3 ay sonra gelin dedi.bekliyoruz hadi hayırlısı...okuduğum kadarı ile hiçbirinizin dr u böle bi ilaç vermemiş.ne kullanıyosunuz?

geçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza inş yakında meleğin gelir.bize doktor ilaç vermedi ilk beş ay kürler uyguladık eşim şimdi ondada sıkıldı içmek istemiyo artık doktor bize bol bol sebze meyve fındık ceviz v.s yeyin dedi onun dışında hiç bişey önermedi.senin kullandığın ilacın fiyatı nekadar doktormu yazması lazım bu ilacı

hoşbuluduk a.s
100 lira ilaç ama devlet karşılıyo biz 20 ödedik sadece.evet dr un yazması lazım hatta raporlu bi ilaç rapor olmadan vermiyorlar.bizimki bitmek üzere tatile çıkmadan almak istemiştik sağlık ocağındaki dr un hatası yüzünüden rapor iptal oldu.Allah tan bitmedi tatilde de şimdi tekrar yazdıracaz.bu sefer dr un kendisine gitmemiz gerek.zaten her eczanede bulunmuyo eşim bi kaç eczaneye sormuş ama bu ilaç şu eczane de bulunur demişler.ben aktarların yaptığı karışım zannetmiştim ama eczacı alakası yok yurt dışında geliyo demiş.ismi cismi de yok zaten.plastik ufak bi kavanozun içinde.üzerinde etiket var yabancı bi şeyler yazıyo altında da dr un eşimin adı yazıyo.sanırım eczacı kendi bilgisayarında çıkarıp yapıştırmış üzerine.anlamadım sizin dr lar niye vermedi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…