Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin eşinin çok iyi sperm sayısı. bizde 1cc 20 milyon total 105 milyon ve morfoloji %1 ileri hareket toplamda %25 hızlı ileri %6 sen daha yeniymişsin bizim 2 sen olcak yaşım 26 30 a gitmden biz acele edelim dedik zaten çalışmıyorum da.bitkiselleri ben ameliyattan sonra kullandırtcam varikosel varken doktor düşük ihtimali çok dedi tüp bebk de bile düşük olur diyo o yüzden bitkilerle vakit harcamıyım dedim hem değerlerimiz daha düşmeden başımızın çaresine bakalım dedik.canım sen de bendensin. :teselli:ilk defa geçen ay denedik. bu yaz hamile kalmak isteyenler topiğindeydim. ilk denemede olmayaınca eşimi doktora gitmeye ikna ettim. çok erken ama ne olur ne olmaz diye. ben gitmitim çünkü ve sorun yoktu. ve ilk muayenede varikosel çıktı ileri derece. sperm sayısı 350 000. senin değerler nasıl. dopller ve hormon testi istedi onları bugün alcaz. bizim de kesin ameliyat. bakalım ne zaman ve nereye karar vereceğiz. senin doktorun ünlü nette sitesi var, ondan o kadar para istemiştir. devlet karşılamıyor mu bu ameliyatı ya?
inşallah tüp bebek topiklerine düşmeyiz canım. acelem yok enim. daha bir yıllık evliyiz. bir sene hiç bişey yapmadan beklerim.kürleri falan deneriz bakalım.
ne güzel canım senin adına sevindim moral çok önemli ama zaman geçtikçe insanın sabrıda azalıyo sanki sizin değerleriniz nasıldı hamile kalmadan önce ve sonrageçmiş olsun canm.allah tez zamnada yüzünüzü güldürsün.biliyorsun moral çok önemli. moralinizi her zamn yüksek tutun ve kimsenin bozmasına da izin vermeyin.
sayfanın başlarında yazmıştım ben.
doktorumuz 6 ay bekleyin ondan sonra tekrar testler fln yapılır gidişhata göre karar verilir fln demişti.beklemek zor.ama bizde bunu daha fazla zorlaştırmayalım.başlarda çocuk düşünmediğimiz için eşimdeki bu durumun farkında değildik.
daha sonra fark ettik.şanslıymışız ki ameliyattan iki ay sonra hamile olduğumu öğrendim.bundan önceki zamnda bu konuyla ilgili hiç moralimizi bozmadık.lmaz: biz evlenirken çocuğumz zaten yoktu. birbirimizi sevme nedimizi çocuk değildi.:asigim: bu bekleme zarfında da birbirimize karşı anlayışlı halimizi hiç değişmedi.bence 2 ay gibi bir zasmnda hamile kalmış olammada en büyük etken moral.
allah herkesin evinde çocuk sesini eksik etmesin.
varikosel çözümsüz değil.bunu düşünerek morlainizi yükselte bilirsiniz.
canım geçmiş olsun ama fiyat çok yüksek geldi bence ii araştırın ameliyat önemli ama basit bi operasyon fiyatlar aşağı yukarı bellidir bence okadar para vermeyin yazık olur daha uygun bi fiyata yaptırabilirsinizkızlar slmlar bennide aranıza alın eşimde ileri derecede varikosel çıktı 2 yıllık eviliyiz ve baştan beri çocuk istiyoruz sorunu hep bende aradık ama en sonunda işime tekrar bi sperm testi yaptırarark ameliyat olmasına karar verdik teoman cem kadıoğluna gittik ileri derecede varikosel dedi 10 ağustosa gün verdi mikrocerrahiyle yapıyomuş 3500 ytlcikk istedi 6 ayda düzelme oluyo dedi ve yüzde 80 düzelme ümidi verdi bize yüzde 20 aynı kalır kötüye gitmez dedi bakalım umutluyuz korkuyoruz karmakarışığız ümidim burda 4 ayda hamile kalanlarda olumsuzları gözardı ediyorum:kedi::kedi:
kızlar benide yazarmısınız o listeye.12 haziranda olduk varikosel ameliyatımızı.beklemedeyiz.hepimiz tez zamanda göbüşümüzdeki bebek haberlerini burdan duyururuz umarım.
benim eşimde 12 haziranda ameliyat oldu benide eklermisiz listeye
özel hastanede yapılan ayrıntılı bir test sonucu vardı
onu bulamadım, daha genel hazırlanmış bir test sonucu var, onu yazıyorum .ameliyattan önce :
sperm sayısı : 3 milyon
motilite:%28
hızlı doğrusal hareketli:%0
yavaş doğrusal hareketli:%20
yerinde hareketli :%8
hareketsiz%72