Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

değerlerinizin artmasına çok sevindim canım
inşallah en yakın zaman da fazla bekletmeden gelir bebişin
canım önceki değerler nasıldı sizin ya ?
ve bu testti ameliyattan kaç ay sonra yaptırdınız..?

aycank ,testin düzelmesi çok güzel haber,ama inşallah testi güvenilir bir yerde yaptırmışsındır, laboratuarda yaptırdığını yazmışsın,bizim laboratuarda yaptırdıgımız hıcbır sonuç dogru cıkmadı,o yuzden daha oncede bırada yazdıgım gıbı,testlerınızı çok ıyı bır laboratuarı olan, tup bebek merkezınde yaptırın(biz istanbuldaki umut tüp bebek merk lab.'da yaptırdık,orayı bıle cok guvenılır bulmadım ki istanbulda orta derecede ıyı merkezlerden biri),herkese de soyluyorum,ayrıca who krıterıne gore bakılan morfoloji olan testlerı cogu tüp bebek uzmanı doktor guvenılır bulmuyor,kruger'e göre bakılması gerekiyor..moralını bozmak ıstemem ama biz bu testlerle ve değerlerle yatıp kalktıgımız ıçin, bıraz tecrube sahıbıyız..bızım de amelıyattan 3 ay sonrakı testlerımız düşük cıktı ,buradan da yazmıstım,15 gün sonra, laboratuarı çok iyi olduğu söylenen memorial hastanesinde testi tekrarlıcaz,bence sizde ankarada en iyi laboratuara ve embrıyologlara sahıp merkezı araştırıp ,testi tekrarlayın derim..

canım benim çok sağol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

değerlerinizin artmasına çok sevindim canım
inşallah en yakın zaman da fazla bekletmeden gelir bebişin
canım önceki değerler nasıldı sizin ya ?
ve bu testti ameliyattan kaç ay sonra yaptırdınız..?

Allah razı olsun canım ameliyattan 3 ay sonra bi test yaptırdık aşağına ekleyecem şimdi buda bi önceki testten 15 gün sonra yapıldı

canım bizde öle düşünmüştük tüp bebek merk yaptırdık doktorumuzdan habersiz ve doktorumuz yanlış sonuç çıkacağını inanıyorum dedi çünkü çok hastamın başına geldi dedi tüp bebek merkleri tüp bebek yaptırın diye sonuçları düşük gösteriyolar dedi.oyüzden testi yenilemizi istedi bizde ank çağ lab yaptırdık güvenilir bi lab olduğunu duyduk.biz iki test yaptırdık hem normal morfoloji hemde who morfoloji bakıldı.tesi yaptırırken özellikle söledik hatta krugere göre bakılsın diye.bilmiyoreum artık yanlışsa da Rabbim bilir duygularımızla oynayacak kadar ..... olamzlar çok hassas bi konu çünki biz 15 gündür ne yaşadığuımız biliriz valla canım sen ii niyetinden uyardın bizi ama neye inanacağımız bilemez olduk artık.ank çok ii güvenilir lab var ama test için 150 tl istiyo oda çok pahalı okadar parayı hangi ay verecez.hayırlısı diyorum

ameliyattan önce;
sayım 95 ml
hızlı ileri %15
orta - yavaş ileri%30
yerinde hareketli %25
tamamen hareketsiz%30
morfoloji :%8

ameliyattan 3 ay sonra :
SPERM SAYISI (Milyon/ml) : 95
PROGRESĐF MOTĐLĐTE (%) : +4(%)... 6 .... +3(%)... 42 .... +2(%)... 21 .... +1(%)... 31 ....
MOTĐLĐTE (%) : 69
morfoloji :%5

dünkü testimiz ameliyattan 105 gün sonra;
hacim 3
sayı 58 ml
molilite %60
progresdiv hızlı %30
yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %10
hareketsiz %40
morfoloji
normal %14
morfoloji who kriteri %65

aycank super bır haber bu.masallah dıyelım.ınsallah en kısa zamanda mujdelı haberı verırsın canım.yumurta takıbı falan yaptırda aylar bosa gecmesın barı.bızde agustosun onaltısında yaptırcaz.sımdıden meraklanıyoruz...ama rabbım yınede hayırlı olanı versın dıyoruz...kendıne ıyı bak canım..

çok sağol canım allah hepinizden razı olsun.inş doğrudur sonuçlar (hennas içime kurt düşürdün kısss:) )
yumurta takibi yaptırmak istiyorum ama hast buraya çok uzak ovulasyon testi ve ateş ölçüyorum bakalım inş faydası olur

çok sevindim aycank, gözünüz aydın :lepi: Allah şükürler olsun! Artık yumurtlama günlerini kaçırmayın amikaydirigubbakcemile3

sağol bitanem.Allahtan bişey çıkmazsa sıkı tutacaz bakalım misafir ile kabul etmiyo eşim :)))))

Canım benim eşinin değerlerinin düzelmesine çok sevindim. ınşallah tez zamanda hamiş haberini de alırız.

aycank bende çok sevindim valla.iyi haberlerini bekliyoruz. inşallah bizimde iyi olur sonuçlar,ameliyat işe yarar. allah hepimizin göbişini doldursunnnn. (amin)

bizim ameliyat olalı 3.5 ay oldu dün test yaptırdık.sonuç aynı sayı hareketlilik hepsi aynı sadece morfoloji %6 dı şimdi %3 olmuş şaştım kaldım.galiba bizimkine ameliyat fayda etmedi.zaten doktor demişti düzelme olursa varikoseldendir olmazsa demekki kendinden kaynaklanıyo demişti.dün aradık sorduk varikoselden kaynaklanmıyo dedi siz aşılamaya başlayın dedi.canım çok sıkkın ne yapcamı bilmiyorum yarın doktoruma gidicem bi de onla konuşayım.bu arada aycank çok sevindim inşallah doğru bakılmıştır inşallah dilediğin gibi olur herşey.

canım üzülme 3 ay çok kısa bi zamann daha vardır belki düzelmesi için 6.ay da daha iyi oluyomuş hemen bozma moralini.bence şu yazı da geçirin sonra bakarsınız aşılamaya.sıkma canını hepimiz aynı durumdayız bizimde 2 hafta olacak ameliyat olalı mecbur beklicez.elimizden geleni yapıp beklicez Allah inşallah göndericek bebeklerimizi biraz sabır

sağolasın maviumut inşallah.bizde öyle düşünüyoz ekim gibi yaptırırız diyoruz ne yapalım hakkımızda hayırlısı okadar bekledik biraz daha beklemenin hiç sakıncası yeterki hayırlı,sağlıklı gelsin.hepimizin allah kucaklarını doldursun aminnnnn

mrb kızlar ben bugün akşam yola çıkıyorum annemlerin yanına tatile,eşimle ayrı kalcaz 20 gün kadar size bol şanslar inşallah döndüğümde bol bol hamilelik haberi duyarım.ve inşallah biraz mucize olur ama ben de hamile haberim le dönerim.Allah yardımcımız olsun

bugün eşim doktora gitti ve ameliyat dediler haftaya gün alıcaz ama ben korkuyorum ve bir faydası olcak mı diye de derettütlerim var.

güle güle canım.. inşallahhh canım inşallahh allah büyüktür..

bugün eşim doktora gitti ve ameliyat dediler haftaya gün alıcaz ama ben korkuyorum ve bir faydası olcak mı diye de derettütlerim var.

benim eşimde geçen hafta ameliyat oldu yarın hatta dikişlerini aldırcaz.inşallah faydasını görürüz ama benim halamın kızının eşide varikoselden ameliyat oldu 3ay sonra bebişleri oldu allah büyüktür. umutsuzluğa kapılma elifcim.
eşinde tek taraflı mı yoksa çift taraflımı canım?

Canım benim eşinin değerlerinin düzelmesine çok sevindim. İnşallah tez zamanda hamiş haberini de alırız.

sağol bitanem inş sonuçlar doğrudur içime kurt düştü yanlış olabilirmi diye?sen nasılsın canım neye karar verdiniz beklemek istemiyorsanız aşılama yaptırın bence ilk ayda tutacağına çok inanıyorum

aycank bende çok sevindim valla.iyi haberlerini bekliyoruz. inşallah bizimde iyi olur sonuçlar,ameliyat işe yarar. allah hepimizin göbişini doldursunnnn. (amin)
amin canım inş dahada yüksek olur sizinkiler

canım çok üzüldüm peki varikosel değilse sorun neymiş tülin arkadaşımız var burda onun eşide bir sene içinde düzelmiş çoğununda öle oluyo.tabi bunlar hepsi birer umut bilemeyiz ne olacağını inş hayırlısı neyse o olsun

hayırlı yolculuklar canım moral topla ailenin yanında.inş müjdeli haberlerle gelirsin bizleride sevindirirsin

şimdiden bunları düşünme canım doktor ameliyat dediyse yaptırın çocuk için değilsede sağlık için faydası olacaktır Allah şifa versin

kızlar nıye ılerlemıyor bu sayfalar ya...
bende bu pazar gıdıyorum on gunlugune..tamda yumurtlama anlarıma denk gelıyor.ınsallah bıseyler olur ya...

canlarım benim eşimde 2 temmuzda ameliyat oldu..kaan hocaya gittik bizde.ilgili bir hoca..3 ay sonra test yapalım dedi..bakalım sonuç ne olacak..bizim sayı 6 milyondu..bayağa düşük yani..3 ay nasıl sabrederim bilmiyorum..ama umutluyuz..Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...

bizde dün gittik dikişşler alındı.3ay sonra sperm testi istedi dr. benim eşimin sperm sayısı 35milyondu.
bu hareketlisinde sorun vardı sadece. umarım düzelmiştir. dr %80-90 düzelme olucağını söyledi umarım öyle olur.
bu aksam gidiyorum kızlar sanıırm 1hafta olmayacağım kendinize iyi bakın. inşallah döndüğümde hayırlı haberlerinizi alırım.
allah herkesin yüüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…