kızlar test sonucunu almaya giderken böle bişeyle karşılacağımı hiç düşünmedim hep amann sanki nekadar değişecek bi iki sayı için bukadar stres dedim hiç umudum yoktu ama bi önceki test yanlışmış doktorumuz zaten o teste güvenmiyorum dedi.başka bi lab yaptırdık sonuçlar süper inş hepimizin dahada iş olur bizim ameliyattan sonra düzeldi şükür inş sizinde öle olur çok bekletmeden gelir meleklerimiz doktorumuz normal yolla olur artık yakında verirsiniz müjdeyi dedi biliyorum şşuan ayaklarım yerde değil sanki eşimle mutluluktan uçuyoruz
önceki testi biliyosunuz zaten oyüzden yazmadım ama isterseniz sölerim
hacim 3
sayı 58 ml
molilite %60
progresdiv hızlı %30
yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %10
hareketsiz %40
morfoloji
normal %14
morfoloji who kriteri %65
önemli olan değerleri yazdm normalde sonuç 2 sayfa falan
canım gözlerim dolu dolu oldu ya çooooook sevindim ,yemin ederim şuan bizim değerler artmış kadar sevindim.inşallah tez zamanda gelir bebeğin arkasından da bizimkiler çok çok tebrik ederim ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ameliyat sonuç verio demekki er ya da geç
değerlerinizin artmasına çok sevindim canım
inşallah en yakın zaman da fazla bekletmeden gelir bebişin
canım önceki değerler nasıldı sizin ya ?
ve bu testti ameliyattan kaç ay sonra yaptırdınız..?
aycank ,testin düzelmesi çok güzel haber,ama inşallah testi güvenilir bir yerde yaptırmışsındır, laboratuarda yaptırdığını yazmışsın,bizim laboratuarda yaptırdıgımız hıcbır sonuç dogru cıkmadı,o yuzden daha oncede bırada yazdıgım gıbı,testlerınızı çok ıyı bır laboratuarı olan, tup bebek merkezınde yaptırın(biz istanbuldaki umut tüp bebek merk lab.'da yaptırdık,orayı bıle cok guvenılır bulmadım ki istanbulda orta derecede ıyı merkezlerden biri),herkese de soyluyorum,ayrıca who krıterıne gore bakılan morfoloji olan testlerı cogu tüp bebek uzmanı doktor guvenılır bulmuyor,kruger'e göre bakılması gerekiyor..moralını bozmak ıstemem ama biz bu testlerle ve değerlerle yatıp kalktıgımız ıçin, bıraz tecrube sahıbıyız..bızım de amelıyattan 3 ay sonrakı testlerımız düşük cıktı ,buradan da yazmıstım,15 gün sonra, laboratuarı çok iyi olduğu söylenen memorial hastanesinde testi tekrarlıcaz,bence sizde ankarada en iyi laboratuara ve embrıyologlara sahıp merkezı araştırıp ,testi tekrarlayın derim..
kızlar test sonucunu almaya giderken böle bişeyle karşılacağımı hiç düşünmedim hep amann sanki nekadar değişecek bi iki sayı için bukadar stres dedim hiç umudum yoktu ama bi önceki test yanlışmış doktorumuz zaten o teste güvenmiyorum dedi.başka bi lab yaptırdık sonuçlar süper inş hepimizin dahada iş olur bizim ameliyattan sonra düzeldi şükür inş sizinde öle olur çok bekletmeden gelir meleklerimiz doktorumuz normal yolla olur artık yakında verirsiniz müjdeyi dedi biliyorum şşuan ayaklarım yerde değil sanki eşimle mutluluktan uçuyoruz
önceki testi biliyosunuz zaten oyüzden yazmadım ama isterseniz sölerim
hacim 3
sayı 58 ml
molilite %60
progresdiv hızlı %30
yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %10
hareketsiz %40
morfoloji
normal %14
morfoloji who kriteri %65
önemli olan değerleri yazdm normalde sonuç 2 sayfa falan
mrb kızlar ben bugün akşam yola çıkıyorum annemlerin yanına tatile,eşimle ayrı kalcaz 20 gün kadar size bol şanslar inşallah döndüğümde bol bol hamilelik haberi duyarım.ve inşallah biraz mucize olur ama ben de hamile haberim le dönerim.Allah yardımcımız olsun
bugün eşim doktora gitti ve ameliyat dediler haftaya gün alıcaz ama ben korkuyorum ve bir faydası olcak mı diye de derettütlerim var.
Canım benim eşinin değerlerinin düzelmesine çok sevindim. İnşallah tez zamanda hamiş haberini de alırız.
amin canım inş dahada yüksek olur sizinkileraycank bende çok sevindim valla.iyi haberlerini bekliyoruz. inşallah bizimde iyi olur sonuçlar,ameliyat işe yarar. allah hepimizin göbişini doldursunnnn. (amin)
bizim ameliyat olalı 3.5 ay oldu dün test yaptırdık.sonuç aynı sayı hareketlilik hepsi aynı sadece morfoloji %6 dı şimdi %3 olmuş şaştım kaldım.galiba bizimkine ameliyat fayda etmedi.zaten doktor demişti düzelme olursa varikoseldendir olmazsa demekki kendinden kaynaklanıyo demişti.dün aradık sorduk varikoselden kaynaklanmıyo dedi siz aşılamaya başlayın dedi.canım çok sıkkın ne yapcamı bilmiyorum yarın doktoruma gidicem bi de onla konuşayım.bu arada aycank çok sevindim inşallah doğru bakılmıştır inşallah dilediğin gibi olur herşey.
hayırlı yolculuklar canım moral topla ailenin yanında.inş müjdeli haberlerle gelirsin bizleride sevindirirsinmrb kızlar ben bugün akşam yola çıkıyorum annemlerin yanına tatile,eşimle ayrı kalcaz 20 gün kadar size bol şanslar inşallah döndüğümde bol bol hamilelik haberi duyarım.ve inşallah biraz mucize olur ama ben de hamile haberim le dönerim.Allah yardımcımız olsun
bugün eşim doktora gitti ve ameliyat dediler haftaya gün alıcaz ama ben korkuyorum ve bir faydası olcak mı diye de derettütlerim var.