geçmiş olsun canım.erken öğrenmeniz çok ii olmuşmerhaba kızlar. ilk denememiz sonucunda hamile kalamayınca eşimi üroloğa gitmeye ikna ettim. sonuç varikosel ve amliyat demiş doktor. henüz telde de konuştuk. hormon ve kan testi falan istemiş. bunlar haftaya çıkacak. tedavisi olan birşey olduğu için içim rahat. en azından baştan öğrenmek iyi oldu.
geçmiş olsun.ameliyattan sonra düzelir inş souçlarınız.varikoselden dolayı olmyusa ameliyattan sonra düzelir ama düzelmezse başka sorun vardır demekkiSlm ben pazartesi günü sol varikosel den ameliyat olacağım doktor çocuk olma olasılığı %5 dedi sizce başka bir yolu var mı ? ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim
hoş geldin tatlım ohhh ne güzel rahatladın geldin darısı başımıza.hamile yok ama varikosel sayımız artıyo gittikçe inş yakında hepimizin mutlu haberini yazarız burayaselam hanımlar ben geldiiiiiim,tatil çabucak bitti yuvaya döndüm,merakla açtım acaba hamile haberleri okuyacak mıyım diye ama göremedim üzüldüm ama umut fakirin ekmeği misali beklemedeyim.
ameliyat olmuş ve olacak arkadaşlara geçmiş olsun allah şifa versin,aycank senin adına çok sevindim değerler normala dönmüş,hadi bakalım ilk haberi ver de yolu aç,ameliyattan fayda görmeyen arkadaşlar unutmayın rabbim dilerse olur e biz hep demiyor muyuz her işte bir hayır vardır diye durun bakalım hele mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...
geçmiş olsun canım eklerim tabiki.inş ameliyata gerek kalmadan hamile kalırsın bu rahatsızlık ameliyat olmana rağmen tekrarlıyomuymuş.aradan zaman geçince biziim eşler tekrarmı ameliyat olacak yanikafamçokkarıştımrb kızlar....Ben 2008-nisanda de myom var alınmazsa bebiş olmaz dediler ameliyat oldum...4 ay korunduk doktorların tavsiyesi üzerine...Adetimde gecikme olunca hamilemiyim diye doktora gittim..Ancak bebiş değilmiş sanırım stresten geçikmişti...Doktor tüm testleri yaptı herşey normal dedi..Eşin bi doktora gitsin dedi...Eşim önceden bekarken yani, varikosel ameliyatı olmuş...Ama tekrarlamış 4 ay öncede tekrar ameliyat olması lazım dediler...Ama hala olmadı..İşe yeni girdi izin falan zor olur diye bakalım olcak ama uygun zamanı bekliyoruz..Ben bu arada bi ümitle olur diye bekliyorum bakalım...Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklısını verir inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bu arada kızlar benide listeye ekler misiniz tarih belli olunca tekrar yazarımmmm.....
varikoselin en önemli belirtisi ağrı olması lazım.demekki ileri dercede.ameliyat olmadımıkızlar benim eşimde varikosel var ama ağrısı oluyor bu durumda olanınız varmı acaba........ameliyat olacak ama iyi bir doktor arıyoruz bvarsa bildiği,niz tavsiye ederseniz sevinirim
kurnazcım sancı normal.benim eşimdede ara ara oluyordu.ameliyat için iyi bir doktor sormuşsun;biz ankarada ibni sinada olduk..kaan aydos adlı bir prof..iyi ilgileniyor.bu arada ameliyat basit bir ameliyat olduğu için panik yapma.Türkiyenin hemen her yerinde yapıyolar.hatta bizi ankaraya sevk etmediler.rizedede olur dediler..biz ikna olmadık..ankaraya gittik..10 gün oldu..ama s
:gitme:sağol canım ya ben istanbuldayım ağrı olması normal mi yaniii ama benim eşimde aykta çok dursun yan yatınca ağrısı oluyor baya tek taraflı benim eşimde şimdi askerlik var askere gidip gelsin ameliyat olacak allahın izniyle inşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz:CüvCüv:
kurnazcım sancı normal.benim eşimdede ara ara oluyordu.ameliyat için iyi bir doktor sormuşsun;biz ankarada ibni sinada olduk..kaan aydos adlı bir prof..iyi ilgileniyor.bu arada ameliyat basit bir ameliyat olduğu için panik yapma.Türkiyenin hemen her yerinde yapıyolar.hatta bizi ankaraya sevk etmediler.rizedede olur dediler..biz ikna olmadık..ankaraya gittik..10 gün oldu..ama s
:gitme:sağol canım ya ben istanbuldayım ağrı olması normal mi yaniii ama benim eşimde aykta çok dursun yan yatınca ağrısı oluyor baya tek taraflı benim eşimde şimdi askerlik var askere gidip gelsin ameliyat olacak allahın izniyle inşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz:CüvCüv:
canım askere gidip gelmesini beklemeyin bir an önce ameliyat olsun biz olalı8. ay oldu tık yok ameliyat olunca hamiş kalınmıyo hemen nacizane fikrim askere gitmeden olsun zaten askerken zamn geçer bi de dönüşte beklemeyin derim yine de siz bilirsiniz:uhm:
mrb arkadşlar bir haftalık tatilimizden dün döndük az önce geçmişi okudum aycank senin için çok mutlu oldum inş. bebişin bu ay gelir bize de umut olursun biz tatilde tohumları bıraktık hiç düşünmedim stres olmadım bakalım hhaftaya belli olur yine de umudum var
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz keşke varikosel olmasaydı da tanışmasaydık ama napalım ameliyat olanlara geçmiş olsun olacaklar korkulacak bişi yok içiniz rahayt olsun
bizim de tarih belli değil. doktor ileri tetkikler istedi. bu perşembe gideceğiz doktora.son durum elli olacak. ama ameliyat kesin. ileri derece varikosel demiş doktor ilk muayenede.