sağol canım.. öyleymiş basit bi operasyon diyorlar işte ama insan genede üzülüyor. eşim korkuyo çok belli ediyo korktugunu :):)
valla ii haberler beklemeyin benden her test bi öncekinin daha kötüsü oluyo anlamadım
merhaba kızlar benim eşimde de çift taraflı varikosel çıktı bu ameliyattan biraz bahsedermisiniz ve nerede ne kadara yaptırdınız ben istanbuldayım kızılay bize 1400 tl fiyat verdi ama şu anda okadar verecek gücümüz yok ne yapabiliriz diye düşünüyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirim
merhaba kızlar benim eşimde de çift taraflı varikosel çıktı bu ameliyattan biraz bahsedermisiniz ve nerede ne kadara yaptırdınız ben istanbuldayım kızılay bize 1400 tl fiyat verdi ama şu anda okadar verecek gücümüz yok ne yapabiliriz diye düşünüyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirim
canım geçmiş olsun bizim de 1 hafta oldu ameliyat olalı çok kısa süren ve basit bi ameliyat ben de panik yapmıştım ama hiç korkmayın çok kolay sonrası da rahat tez zamanda şifa buluruz inşallah
GÜnaydın kızlar yazdıĞınız İÇİn tŞkler aİca canım hangİ devlet hastanesİnde oldunuz taksİm İlk yardım hastanesİne İyİ dİyolar bİz anadolu yakasındayız ama bakalım benİm eŞİm ne zaman amelİyat olacak doktora 2 ayda gİttİ amelİyat İÇİnde herhalde bİ 6 ay beklerİz :)))))
Deneyeyim bende şu keçi boynuzunu. Nasıl yapıcam ben bu keçi boynuzunu kürünü ? benimkiside iyi çok şükür bugun tek uyu dedim olmaz dedi beraber uyuduk agrın varmı diyesoruyorum yok diyor. bize de agrı kesici ve antibiyotik verdiler kullanmaya basladı dün aksamdan itibaren.
aman iyi olsunlar biran önce. bizde bebişlerimizi kucaklarımıza alalım:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :CüvCüv:
GÜnaydın kızlar yazdıĞınız İÇİn tŞkler aİca canım hangİ devlet hastanesİnde oldunuz taksİm İlk yardım hastanesİne İyİ dİyolar bİz anadolu yakasındayız ama bakalım benİm eŞİm ne zaman amelİyat olacak doktora 2 ayda gİttİ amelİyat İÇİnde herhalde bİ 6 ay beklerİz :)))))
gecmıs olsun canım...ınsallah en kısa surede hamıle kalırsın...
yarım lıtre suya bes altı adet kecıboynuzunu kırıp atıyosun.tabı su kaynamaya baslayınca.uc dk.kaynatıp altını kapat.yırmı dk sonra ıcınden kecıboynuzlarını al.ılınınıca esıne ıcır.bunu ılk bır ay her sabah aksam uc ayda yataga gıderken yap canım.taze yap bekletmeyanı...ıste bu kadar..sıfa olur ınsallah..