Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım tüp bebeği biliyordumda aşılamadadamı 3 sene dolması gerekiyo.bunu bilmiyordum bak. inş Rabbim dualarımızı kabul eder ve hepimizin melekleri gelir çok bekletmeden

maviumutolsun inşallah ameliyatınız çok iyi geçer ve ameliyattan kısa bir süre sonra hamile kalırsın...
fatıma zehra haklısın bugün üçaylar başladı bundan sonra dua kapıları daha bir açık,yarın da kandil inşallah mevlam hayırlısı ile meleklerimizi gönderir...

canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ama normal yolla hamile kalamadım aşılama yoluyla kaldım hamile eşimin srem sayısı düşük hareklilik oranı az şimdi değerleri tam hatırlamıyorum ama ben aşılama yoluyla hamile kaldım

ayy ne güzel canım yaa bunları okumak insana umut veriyo.aslında hepsi birer sebep Rabbim ol diyo oluyo biz ne yaparsak yapalım hepsi boş inş şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur

inşallah canım RABBıM bizi bunlarla sınıyor
inşallah isteyen hepinize verir bende ikinci bir bebek düşünüyorum ama eşimden kaynaklanan problemlerden dolayı olmuyor yine zaten doktorlarda söyledi normal yolla hiç birşeklide olmayacağı aşılama olacak yine ama beklemek istiyorum biraz daha

arkadşlar yarın kandil ama biz kına gecesine gidiyoruz ve de adetim ya benim adetlerim dikkat ediyorum da hep kandillere denk geliyo olsun ben kına gecesinde olsan da içimden dua edicem belki kabul olur

arkadaşlar size güzel haber vermek için sabırsızlanıyodum ama maalesef...((((normalde 29,30 günde adet olurdum hiç şaşmazdı.bu ay 3 gün geçti hemen test aldım ama maalesef negatif.akşam dayanamadım devlet hast. kanda baktırdım 1.16 çıktı o da negatif offff daha adette olmadım niye böyle oldu stress yaptım heralde hayırlısı artık umudumuz başka bahara gibi görünüyoo(((((

canım hayırlısı allahtan..bu gece kandıl bol bol dua edelım rabbım herkesın gonlune gore versın ınsallah..
bu arada herkesın kandılı mubarek ola..

Mevlam inşallah hepimize bebiş nasip eder. benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu herşey normal derken hareketlilikte problem olduğunu farkettik. eşim şimdi menogon iğne vurunuyor inşallah tez zamanda bebişleirmize kavuşuruz.

arkadaşlar hepiizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olur inş :))
ennes bu ay hepimizin adet günleri şaştı sıcaklardan olabilir stres yapma kendini rahat bırak
balımnur canım sadece hareket sorunu var sanırım sizde iğne ne için.yaa bizim doktor ne ilaç ne iğne hiç bişi vermedi burda okuyorum herkes bişiler kullanıyo

regaib kandiliniz mübarek olsun rabbim bu günün hürmetine bize güzel,güzel bebişler versin..bol bol dua edelim tüm isteyenler için..

kandiliniz mübarek olsun hanımlar inşallah rabbim birbirimize güzel haberler vermeyi nasip eder,dualarda buluşmak dileğiyle...

mrb kızlar bitti ameliyat çok şükür geldik evimize doktor çok iyi geçti bak çok fayda göreceksin damar sandiğimizdan daha da büyümüş gör bak çok fayda göreceksin dedi ama hayırlısı allahtan elimizden geleni yaptık şimdi beklemek zamanı.inşallah çok bekletmez rabbim.güzel dilekleriniz için sağolun.hepimiz şifa buluruz inşallah.kürlere devam elimizdeki keçiboynuzu bitsin havuç suyuna başlıcaz.

herkesin kandili mübarek olsun.ben bilmiodum bu gece 1 sene içinde doğacak ve ölecekler mi belirlenio???bi araştırıym da booool booool dua edelim birbirimizi de unutmayalım.........

geçmiş olsun canım ınş siz faydasını görürsünüz.bildiğim kadarıyla berat gecesinde oluyo doğacaklar ve ölecekler

canım cok gecmıs olsun.bırkacgun ıcınde rahatlar esın merak etme.ama enfeksıyona karsı bandajını hemen acmayın.bız acmıstık saglık ocagında kızdılar en az on gun durması lazımmıs..hadı bakalım sımdı onumuzdekı aydan ıtıbaren her an hamıs kalman dılegıyle..zemuszemus

canım sağol bandaj duruyo hala ama doktor cumartesi açın demiş.batikon gibi bişiy verdi enjektörün içinde sabah akşam pansuman yapılcakmış.zaten 1 tane dikiş varmış o da haftaya alınacak çok iyi maşallah duramıyo evde dolanıp duruyo yatıramıorum iyiyim die yatmıo hiç.malesef bu aylarda ümit yok yaz geldi o çalışıcak ben de annemlere gidicem istanbula bi süre ayrıyız.zaten en az 3 ay lazım diolar ya yılbaşına kadar gelir inşallah bebeğim.

selam hanımlar bizim 6.ayımız ve ben yine hasta oldum ve artık umudum kalmadı normal yolla olacağına,sadece bir ümit mübarek ramazanın bereketine ümit bağladım olmazsa bayramdan sonra tüpe geçebilirim,zaten 1yıla yakın olur bekleyeli.yarın tatile çıkıyoruz bu biraz teselli ediyor,canım kocam tatile hayır deseydi çok daha kötü olurdum sanırım,maddi durumumuz çok iyi değil ama beni kırmadı sağolsun,zaten kocamla sevgimiz maddiyatla sınanamayacak kadar büyük olduğundan mevlam can evimizle evlat hasretiyle sınıyor,mevlam her kulunu bir şekilde sınıyor biraz önce bir arkadaşımla telefonda konuştum severek evlenmesine rağmen kaynanası ve hep annesini tutan kocası yüzünden mutlu olmadığını söyledi ama çok tatlı bir evladı var,dedim mevlam sınıyor işte kulluğumuzun samimiyetini ama sonra kendime dedim ki öyle sınanmaktansa böyle sınanmak daha iyi çünkü bu dikenli yolu eşimle elele yürüyoruz,tabi inşallah gecikmeden hepimiz kavuşuruz yavrularımıza çünkü zaman yıpratıyor insanı,yaz geldi buradaki düğünler ve gelen akrabalar yine konuşmaya sormaya başlarlar çocuğu,mevlam güç versin bize ve eşlerimize,kendimi geçtim eşim çocukları çok sever bir çocuk görüp sevmeye başlayınca ağlamak istiyorum ve psikolojim öyle bozuldu ki artık çocuk sevemiyorum sanki çocuk hasretim anlaşılacakmış gibi.herneyse ben başlarsam duramam şimdi,kendinize iyi bakın kızlar ben iki hafta kadar yokum orda nete girebileceğimi sanmıyorum,döndüğümde hamile haberlerinizi okurum inşallah,dua edelim hanımlar bu üç aylar güzel haberler alıp vermemize vesile olur inşallah sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun...

iyi tatiller canım.inşallah 2 kişi gider 3 kişi dönersiniz:))))))))))
ben de hep senin gibi düşünürüm bizim sınavımız böyle yıllar geçtikten sonra bunları da yaşadık güçlendik diyeceğiz.sevgimiz bağlılığımız artacak ve çocuklarımız da çok kıymetli olacak.inşallah hemen gelir bebeğin.hoşçakal

selam kızlar,ameliyattan 3 ay sonra ılk testımızı yaptırdık,malesef hiç duzelme olmamış aksine değerle düşmüş,ameliyatı yapan doktoru aradık,bu olabılır,bir 3 ay daha bekleyın testı tekrarlayın dedi,benım doğalla yolla oacagına hıc ınancım kalmadıbari mikroenjeksıyon tedavısı ııcn işe yarar 5-10 sperm bulunsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…