Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hennas değerlerini yazarmısın neydi neoldu.bu doktorlarda ne kadar rahat ''olabilir 3 ay sonra tekarar yapın''da ne demek boşa zaman kaybı 3 ay sonra düzeleceğini bilsek bekleriz tabi ama 3 ay sonra ne olacağı bellimi ameliyattan sonra düzelir dediler hepimize,hepimiz gözü kapalı ameliyat olduk da neoldu çoğumuzun sonucu değişmedi aklım almıyo artık benim

ameliyattan önceki değerlerimiz

sayı 20 milyon,hareket a+b (hızlı ileri+yavaş ileri) %15, morfoloji %1'di..

3 ay sonra; sayı 7 milyon, a+b % 5.morfoloji %2 çıkmış..

morfoloji de zaten bakan kişinin yorumu..ondaki yükselme anlamlı olmayabılır,eğer doğru bakıldıysa sadece morfolojide 1 puanlık düzelme olmuş..

ameliyatı yapan prof,bıze zaten soylemıstı en az 3 ay ,ortalama 6 ayda düzelme olacaksa eğer olur dedi,olmayacaksa zaten sperm parametrelerındekı bozukluk varikoselden kaynaklanmıyormuş gibi bir sonuca ulaşabılırız dedi..

testin sonucunu aldığımızda çok üzüldük,3 ay duzenlı keçiboynuzu kuru yaptık,antıoksıdan ve vitamın destegı aldık,hiç işe yaramamış...ve hareket % 5 cıkınca ben zannettım kı artık tup bebek de yapılmaz bıze..sonra testı yapan embrıyolaga ulaştım,konustum,bıze zaten 1-2 tane duzgun sperm gerekli,kendınızı uzmeyın,bu değerlerle tup bebek tedavısıne başlanabılır dıyınce bıraz rahatladım,o şansımızı da kaybettık dıye cok uzulmustuk...

[QUOTE=hennas

bizim de doğal yoldan olacağına inancımız artık kalmadı en son aşılamamızda 76 mil sperm vardı morfolojiye bakmamışlar kafamçokkarıştı ileri hızlımız %6 mı %5 miydi neydi unuttum daha önceki aşılamamızı ameliyattan 3 ay sonra yaptırmıştık o zaman durum daha iyiydi amaaaaaan sıkıldım valla bazen kafam iyice atıyor bazen umursamıyorum ben de sapıttım artık :nazar:

iyi geceler kızlar
benimde eşim yaklaşık 10 ay önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu..şuan morfoloji sorunumuz var
3 ay önceki değerlerimiz sayı 55 milyon
ileri geri hareketlilik %55
morfoloji %3 çıktı
morfolojide düzelme ameliyattan kaç ay sonra oluyor ya bilginiz var mı?

kızlar uzulmeyın ya.en azından takıntı halıne getırmeyın.mevlam neylerse guzel eyler.
demek burdan anlasılıyorkı amelıyatın faydası kısıye gore degısıyor.kımı cok fayda goruyor kımı daha kotuye gıdıyor..
ama ben ınanıyorum hepımız bırer bırer hamıle kalıcaz..
bakın smha arkadasımızdada hıc duzelme olmamıstı hatta dusme olmustu ama sekızıncı ayda dogal yolla hamıle kaldı.morelınızı bozmayın kızlar.rabbım buyuk..

ameliyattan önceki değerlerimiz

sayı 20 milyon,hareket a+b (hızlı ileri+yavaş ileri) %15, morfoloji %1'di..

3 ay sonra; sayı 7 milyon, a+b % 5.morfoloji %2 çıkmış..

morfoloji de zaten bakan kişinin yorumu..ondaki yükselme anlamlı olmayabılır,eğer doğru bakıldıysa sadece morfolojide 1 puanlık düzelme olmuş..

ameliyatı yapan prof,bıze zaten soylemıstı en az 3 ay ,ortalama 6 ayda düzelme olacaksa eğer olur dedi,olmayacaksa zaten sperm parametrelerındekı bozukluk varikoselden kaynaklanmıyormuş gibi bir sonuca ulaşabılırız dedi..

testin sonucunu aldığımızda çok üzüldük,3 ay duzenlı keçiboynuzu kuru yaptık,antıoksıdan ve vitamın destegı aldık,hiç işe yaramamış...ve hareket % 5 cıkınca ben zannettım kı artık tup bebek de yapılmaz bıze..sonra testı yapan embrıyolaga ulaştım,konustum,bıze zaten 1-2 tane duzgun sperm gerekli,kendınızı uzmeyın,bu değerlerle tup bebek tedavısıne başlanabılır dıyınce bıraz rahatladım,o şansımızı da kaybettık dıye cok uzulmustuk...

üzülme demek yersiz oluyo biliyorum insanın elinde değil ama çaresi olmayan bi rahatsızlık değil tedavisi var en azından hepimiz doğal yolla olmasını çok istedik ama olmuyosada napalım hayırlısı böleymiş tedaviylede olsa sonunda olacak inş kendini çok yıpratma.üzülmeyle olsa keşke...istersen başka bi doktorla daha görüşün boşyere beklemeyin 3 ay daha 3 ay sonra düzelmeyebilir tekrar yıkılırsınız aşılama falan deneyin % 2 ile aşılama oluyu mu bilmiyorum

hennas bizim de doğal yoldan olacağına inancımız artık kalmadı en son aşılamamızda 76 mil sperm vardı morfolojiye bakmamışlar kafamçokkarıştı ileri hızlımız %6 mı %5 miydi neydi unuttum daha önceki aşılamamızı ameliyattan 3 ay sonra yaptırmıştık o zaman durum daha iyiydi amaaaaaan sıkıldım valla bazen kafam iyice atıyor bazen umursamıyorum ben de sapıttım artık :delphin:[/QUOTE .!.:
hepimiz sapıttık arkadaşım laelaelaelaelae ama neyapacaksın tesellimiz de var.üzülmek yok sabredecez eşlerimize destekl olacaz.neden morfolojiye baktırmadınız morfoloji hepsinden önemli bence onada baktırın

iyi geceler kızlar
benimde eşim yaklaşık 10 ay önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu..şuan morfoloji sorunumuz var
morfoloji %3 çıktı

canım ameliyatın faydası olanlar varmı bilmiyorum ama 3 ay sonra bizim morfoloji%8 den %5 düştü.yani morfolojiyi düzelten ilaç falanda yok bilmiyorum nasıl düzelcek

LıSTEMıZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı:nazar:
eylül 2008 sabina
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı:nazar:
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı:nazar:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı:nazar:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 acia

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
emel82-beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

Son düzenleme:
bizimde 5. ayımız bitti..3 gün önce tahlil yaptırdık..sayı 8 mly..%1 hareketli..sonuç kötü..2 aylık ilaç tedavisi verdi doktor..evicap,l arginin,klomen..ağustos sonunda tekrar tahlil istedi..ama umutluyum..ilerleme olacağını düşünüyorum..aşılamayla da şansımız artar belki..offff.ne biliyim,umut işte..allah nasip ettiyse olacak elbet..olmazsa da herşeyin çaresini vermiş ölümden başka..

iyi geceler kızlar
morfoloji %3 çıktı

sabina morfoloji hakkında çok şey bilmiyorum ama varikosel ameliyattan sonra 6 aydan sonra anca düzelme oluyomuş eşim dün üroloğa gitti kontrol için o söylemiş düzelen de 3 ayda da düzeliyor listemiz ortada bekliyoruz işte bakalım mucize kapıyı ne zaman çalacak

sabina morfoloji hakkında çok şey bilmiyorum ama varikosel ameliyattan sonra 6 aydan sonra anca düzelme oluyomuş eşim dün üroloğa gitti kontrol için o söylemiş düzelen de 3 ayda da düzeliyor listemiz ortada bekliyoruz işte bakalım mucize kapıyı ne zaman çalacak

sağol canım ya
benim koçişte tahlili altı ayı dolunca yaptırdı
bakalım 1-2 ay sonra tekrar baktırıcaz
hakkımızda hayırlısı canım artık ya nasip kısmet

Selam kızlar.Uzunca bir süre gelemedim.
Eşimi bugun hastaneye yatırdık.Sabah 9da ameliyat'a girecek. Listeye eklersiniz ameliyat tarihi 02.07.2009. Dua edin,hayırlısıyla atlatalım.:Saruboceq:

canım hiç üzülmeyin çok çabuk geçecek operasyon.sonra boşuna üzülmüşüm diyeceksin:))şimdiden geçmiş olsun

sağol canım.. öyleymiş basit bi operasyon diyorlar işte ama insan genede üzülüyor. eşim korkuyo çok belli ediyo korktugunu :):)

canım geçmiş olsun bizim de 1 hafta oldu ameliyat olalı çok kısa süren ve basit bi ameliyat ben de panik yapmıştım ama hiç korkmayın çok kolay sonrası da rahat tez zamanda şifa buluruz inşallah

eşinin demekki canı tatlıymış :))

kızlar sabah eşim başka bi lab tekrar test yaptırdı sonucu yarın akşam çıkacakmış.2 testin sonucuna göre ne yapılacağına karar verilecek.hayırlısı olsun sonuç çıksın yazarım buraya

valla ii haberler beklemeyin benden her test bi öncekinin daha kötüsü oluyo anlamadım

slm arkadaşlar nişanlımda ilerlemiş varikosel var demiştim.test yaptırmış hiç etkilememiş.allahım tamda kandil akşamı çok güzel bir müjde verdi bize.ayyy inşallah hepiniz benim gibi çoook mutlu olcağınız haberler alırsınız...düğünüme tam 12 gün kaldı çoook mutluyum..allah hepinizi muradına erdirir inşallah...

X