Merhaba ,
1 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyDIm.. Yeni yenmiş biri olarak, belki burdan birilerine yardımcı olur diye tüm samimiyetimle yazıyorum.Hep kendimi eksik ve güvensiz hissediyordum, mutsuz değildim,eşimi seviyorum ama tüm evliliğim de böyle geçemezdi,buna bir çözüm bulmam gerekiyordu.Saygın hocamı internetten araştırarak buldum iyiki de bulmuşum, Canım hocam, ben ağladım o dinledi.Hocam orda bi duvar var ilişkiye giremiyorum, penis içeri girmeye çalışırken Canım acıyor ve yanma hissi oluyor , kendimi kapatıyorum dedim ,ne yapsam kendimi yenemiyordum, bugün olacak yarın olacak derken olmuyordu.(Bu arada yaşadığım şehirde psikiyatriste sadece 1 kere gitmiştim, parmak egzersizi verdi ama ben kendime dokunamıyordum ki egzersizi yapim? Paramı boşa harcadığımı farketmiştim.) Saygın hocamı aradım bilgi aldım.Sonra Mine ablamdan randevu aldım.Klinikte heryerden gelen bu hastalığı yaşayan birçok bayanla tanıştım.Eşleriyle gelenler,anneleriyle gelenler ya da benim gibi tek gelmeyi tercih eden birçok farklı hayat hikayesi.. Herkesin ortak sorunu vajinismustu, Şunu gözlemledim ki kendine inanan hep başarıyordu.İlk görüşmeden sonra zaten kendimden emin,yenmekte kararlı şekilde çıktım.Hayatımda kadın doğum doktoruna gitmemiştim ve hocam asla tedirgin etmeden dokunmadan muayenesini yapmıştı.Sonra 1,2,3. Seans.. Kendime güvenim geldi. Diğer kadınlardan farkım olmadığını anladım.Saygın hoca hep sakin tavırlarıyla benimle bıkmadan konuştu, her sorumu cevapladı,anlattı, rahatlattı.4. Seansta ise üzerimden büyük bir yük kalktı artık başarmıştım,hep dua ettim.Kendime dokunamazken, hiç jinekolojik muayene olmamış ben, artık eşimle ilişkiye girebiliyorum ve kendim bile inanamıyorum hala şaşkınım ve artık Bebek soruları geldiği Zaman rahatlıkla konuşabiliyoruz.Eşimin bana yaklaşımı değişti, daha anlayışlı ve o da çok Mutlu. İyi ki Saygın hocama gittim.Eğer zamanım olsaydı bu kadar bile beklemezdim.Benim gibi bu sorunu yaşayan bayanlar lütfen paranızı ve Zamanızı boşa harcamayın. Doğru tedavi her açıdan gerçekten çok önemli.Hala arıyorum hem Hocamı hem Mine ablamı, ikisinden de Allah razı olsun.. Umarım buradan okuyanlara yardımcı olmuşumdur, lütfen siz de ertelemeyin..