Arkadaslar , ben de bu sorundan muzdarip birisi olarak Konyada bi merkeze gittim.İsmini bir başka formda yazdım ama reklam yapıyo gibi geldi o yüzden şimdi yazmıyorum ama özelden yazarsanız özel mesaj hakkım yok ama mail adresinize mail atabilirim. Burada yaklasik 10 seansta bu sorunumdan kurtulmami sagladi Ahmet Bey'i herkese siddetle tavsiye ediyorum. Vajinismusla ilgili odevler yani egzersizler aslinda seansin yaklasik 5-10 dakikasini kapsiyor geri kalan bolumde ise , kisinin kendisi ile ilgili farkindalik saglamasi, onun vajinismus sorununu yasamasina neden olan etkenlerin ortadan kaldirilmasina yonelik calismalar gerceklestiriliyor. Hickimse durduk yere Vajinismus olmadi herkes ailesinin yetistirme tarzi , cinselligi kotu, pis ve korkutucu birseymis gibi algilamasi yuzunden bu rahatsizliga yakalandi. En önemlisi ben sorunumun kaynağını kafamda bitirmiş oldum. Dolayisi ile bazı mesajlarda yer alan 3seansta yok 2 günde vb fiziksel sorun cozulse bile ruhsal anlamda vajinismus olunmasina sebep olan etkenlerin ortadan kaldirilacagina inanmiyorum. Bakin isim vermiyorum ama mutlaka haberlerde görmüşsünüzdür ben bu sorunu 5 dakikada cozerim diyen birisi bu yuzden insanlar uzerinde deney yapma sucundan ifade vermek zorunda kaldi. O yuzden ne 5 dakika ne 3 seans ben fiziksel cozumle birlikte psikolojik cozumun de gelmesi gerektigine inandigim icin 10 seansi tercih ettim ve sonuc aldim. Bugun vajinismustan belki 3 seansta kurtulunabilir ama cinsellikle ilgili olumsuz algi degismezse bu yarin bir gun yon degistirerek cinsel isteksizlige ya da baska sorunlara neden olabilir .O yuzden travmatik bir sonucla karsilasmamak adina bence iyi dusunulup degerlendirilmesi gereken bir surec. Ilgilenen arkadaslar icin benim özelden mesaj atma hakkım yok ama sizler bana yazıp istediğinizi sorabilirsiniz.Burada telefon da paylaşamıyorum ama internetten aratınca çıkıyor zaten.Ben memnun kaldım ama sabırla yavaş yavaş aşılması gereken ve kesin bir süreç olduğu konusunda hiç şüpheniz olmasın.Çok sıkıntılı zamanlar geçirdikten sonra sonucu görünce tamam herşeye değmiş diyorsunuz.Bu arada seans sayısına göre toplam ücret değişiyor ama öyle çok afaki rakamlar da çıkmıyor.Herkese bol şans dilerim