- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
hımm benim sanki vajina girişimde küçük bi et parçası var dudakları elimle açıp vajina girişini açtığım iç kısımda gözüküyo ve tavuk derisi gb minik parçalar var sanki yada doğru tarif edemediğim için anlatamıyormdur şuan. belkide herkesde aynıdır. dktor normal bi vajina olduğunu söyledi.. bi kaç kez parmak girişi oldu. ama sanki o dediğim yeremi yada başka bi şekilde başka biyeremi değiyo bilmiyorum o an acıyo.. doktor bikeresinde muayenede denemk istedi soktu tamamını onda acı hissetmedim. ama eşim soktugunda acı oldu.
sen egzersizlerden sonra eş denemesine geçtiğinde nası yaptın hangi pozisyonda durdun yani duvara çarpar gb ilerlememezlik olmuyomu..
o et parçası gibi görünen büyük ihtimal kızlık zarındır doktor söylemiştir gerçi kızlığının bozulup bozulmadığını beni sadece elle muayene etmişti doktor bakınca hemen dedi kızlığın bozulmamış duruyo diye. kısmı vajinismus teşhisi koydu bunu yenmek senin elinde dedi bana uzunda sürebilir çok kısa sürede yenebilirsinde demişti herşey beyinde bitiyor kendini acıyacak diye şartlandırma o zaman ordaki kaslar sıkıyor ve duvara çarpar gibi oluyor aynı şeyleri bende yaşadım öncelikle kafan rahat olacak ve dediğim gibi parmak egzersizi yap sonra mumla dene ve özellikle emla krem bana çok yardımcı oldu emla kremi muma sürdüm mumu iyice içeriye doğru soktum ve 5 dk sonra eşimle deneme yaptık çok hafif sızlama oldu ama başardık çok şükür şimdi 2 yaşında bi kızım var sende böyle düşün evlat bambaşka bi mutluluk bunları düşün cesaretini topla hergün egzersiz yap. pozisyona gelince ben alttaydım eşim üstte o şekilde başarmıştık