Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Herkesin derdi farklı,ben eşimin ikinci eşiyim diğer eşinden iki çocuğu var.aramizdada cok yaş farki var 15..severek evlendim..fakat cocuklari maddiyatdi aradaki yaş farki vs hepsi birde ustune vajim eklendi daha bir yil olmadan boşanmak istiyorum.eşim sert ve tripli biri doktor yokk egzersiz yok orayi o açacakmişşş...ben herşeyini kabullenerek evlendim..ama bana bir gram anlayış yokkk...iyice pisikolojim bozuldu artik eski eşiyle nasil yapti nasil yapiyolardi bunlari dusunmeye başladim..neyseki surekli evde değil evde oldugu zamanlardada bazen deniyoruz tabi olmuyo bagirip cagirip kalkiyo..artik cok uzak bana bu iş boyle gitmez diyip duruyo..egzersizede izin vermiyo ki bende yapamiyorum deniyorum korkup birakiyorum :KK43: Allah herkesi kurtarsin bu hastaliktan bakiyorumda yapsamda yapmasamda bu adamdan bana hayir yok gibi başinda herşeyi cok farkli vaat etmişti tabi bende olacaklari goze aldim ama gercekten aradaki yaş farki çocuk varsa bide karşi tarafta bir degil on defa dusunun arkadaslar :KK43: uzun oldu rahatladim hakkinizi helal edin
Kuzucum benım eşimde oyleydı bende gızlı egzersız yapmak zorunda kaldım gızlı yap sende?

Merhaba arkaslar bende 2 yıllık evliyim.Ocak ayında parmak egzersizlerine başladım.sonra aparatı geçtim 12 cm aparata kadar gayet rahat yapıyordum. Sonra eşli denemelere geçtim ama 2 demeden sonra yapamayinnca umutsuzluğa kapıldı ve 2 aydir ne egzersiz yaptım nede eşli deneme.
Aparatı ne kadar rahat yaparsam yapayım penisin aparat gibi kontrol edemediğim için yapamıyorum. Ben debelenirken tabi eşiminde sertleşmesi azalıyor ve bırakıyoruz.
Şimdi tekrar balayacagim denemelere artık çocuk özlemi yakıyor bizi.penisinte heyecanlanmamak için ne yapmalıyım lütfen akıl verin kizlar
Canım eger aparat yapabılıyorsan 1 gunde aşabılırsın aynı sıkıntı bende de vardı aparatın en buyuk boyuna ınce katman şeklınde emlayı sür ve aparatı çıkardıktan sonra eşlı dene acı kıvranma ıvır zıvır yok hemen atlatabılırsın eger krem sürmeyeceksen de aparatlarla gıt gel yap alıştır vajınanı

Belki bu tatil size iyi gelir kiyamam canim benim tatilin tadini cikarmaya bak olumsuz birsey dusunme :KK75:
Bakalım! Ama onun için yapması küçük benim için anlamı büyük bir şey istemiştim. Tatil yoluna düşmeden halletmesi gerekiyordu. Yapmadı. Aramızda büyük engel olduğunu bildiği halde. Bu yüzden olmayacak. Belliki bir şeye niyeti yok! Onu denizde köpekbalıkları bile yemek istemez!!

Sanmam armağan, öyle bir umudum yok. Bir ara çay, pasta dediniz. Bende pizza yapardım. Valla ne güzel olurdu. Pizzamda iyidir ha!

ah mona öyle deme, kafamı duvarlara vurmak istiyorum. kendimi de düşündükçe deliresim geliyorrr.

pizza mıııı :KK68: adam şanslı deseneeeee löpür löpür yiyordur pizzalarınııııı.:KK62:

Eşimle tatile çıkacağız onun hazırlığı ile uğraşıyordum. Çok istiyorum tatile çıkmak. Keşke aramızda sorunlar olmasaydı. Aynı odada uzak uzak takılacağız. Aşk yok, sevişmek yok, bir kuru denize talim. Üzgünüm :KK43: kırgınım :KK43: kızgınım :KK43: Az önce tv de öpüşme sahnesi vardı. İçim gitdi kızlaaaar. Ben sapıkmıyım.:KK61:

Belki de eşin ortamdan etkilenir, birden bambaşka biri olurr , çook romantik bir tatil geçirirsiniz kim bilirr? İnşallah her şey gönlünce olsun canım..

Bakalım! Ama onun için yapması küçük benim için anlamı büyük bir şey istemiştim. Tatil yoluna düşmeden halletmesi gerekiyordu. Yapmadı. Aramızda büyük engel olduğunu bildiği halde. Bu yüzden olmayacak. Belliki bir şeye niyeti yok! Onu denizde köpekbalıkları bile yemek istemez!!

Hahah nereye gidiyosunz tatile monacim soyle kopek baliklriinin oldugu yere at gitsinn:rapci:

Belki de eşin ortamdan etkilenir, birden bambaşka biri olurr , çook romantik bir tatil geçirirsiniz kim bilirr? İnşallah her şey gönlünce olsun canım..
Canlarım!çok sağolun bütün bu iyi dilekleriniz için. İnşallah sizinde hayatınız yoluna girer. Vajiyi yener. Çoluk çocuğa karışırsınız. Diş çıkarmalar, hemen küçülen kıyafetler, yapılacak aşılar gibi güzel, sevimli dertlerlerle uğraşırsınız.

Merhaba arkaslar bende 2 yıllık evliyim.Ocak ayında parmak egzersizlerine başladım.sonra aparatı geçtim 12 cm aparata kadar gayet rahat yapıyordum. Sonra eşli denemelere geçtim ama 2 demeden sonra yapamayinnca umutsuzluğa kapıldı ve 2 aydir ne egzersiz yaptım nede eşli deneme.
Aparatı ne kadar rahat yaparsam yapayım penisin aparat gibi kontrol edemediğim için yapamıyorum. Ben debelenirken tabi eşiminde sertleşmesi azalıyor ve bırakıyoruz.
Şimdi tekrar balayacagim denemelere artık çocuk özlemi yakıyor bizi.penisinte heyecanlanmamak için ne yapmalıyım lütfen akıl verin kizlar
Daha iki deneme yapmışsın, tıpkı diğer egzersizler gibi nasıl hemencek olmadıysa bu da biraz vakit alabilir. Bırakma ama.
Bir sandalyenin yada koltuğun ucuna otur. Eşinde dizlerinin üzerinde sana yaklaşsın. Sadece başını almaya çalış. P..sin gövdesini de elinle git gel yaparak uyar. Çok girdirmeye çalışma. Eğer kaygın varsada eşine belli etme. Korkmuş görünce onlarda tırsıyor. Baştan konuş, amacımız hepsini girdirmek değil. Olayın akışına bırakacağız diyebilirsin. Bu şekilde eşin boşalana kadar devam et. Bu şekilde p...se yavaş yavaş alışırsın. Belkide hızlı alışırsın, belli olmaz. Özelden küçük bir detay ekleyeyim.

Daha iki deneme yapmışsın, tıpkı diğer egzersizler gibi nasıl hemencek olmadıysa bu da biraz vakit alabilir. Bırakma ama.
Bir sandalyenin yada koltuğun ucuna otur. Eşinde dizlerinin üzerinde sana yaklaşsın. Sadece başını almaya çalış. P..sin gövdesini de elinle git gel yaparak uyar. Çok girdirmeye çalışma. Eğer kaygın varsada eşine belli etme. Korkmuş görünce onlarda tırsıyor. Baştan konuş, amacımız hepsini girdirmek değil. Olayın akışına bırakacağız diyebilirsin. Bu şekilde eşin boşalana kadar devam et. Bu şekilde p...se yavaş yavaş alışırsın. Belkide hızlı alışırsın, belli olmaz. Özelden küçük bir detay ekleyeyim.[/QUgaliba çok umitleniyorum yapamadığı adada hüsrana uğrayıp bırakıyorum. Çok sevinirim her türlü detaya ve fikre ihtiyacım var

Canım eger aparat yapabılıyorsan 1 gunde aşabılırsın aynı sıkıntı bende de vardı aparatın en buyuk boyuna ınce katman şeklınde emlayı sür ve aparatı çıkardıktan sonra eşlı dene acı kıvranma ıvır zıvır yok hemen atlatabılırsın eger krem sürmeyeceksen de aparatlarla gıt gel yap alıştır vajınanı
Zaten egzersizlerimdede Anestol pomad kullanıyorum yoksa yapamıyorum. Eşli denemelere kullandım tabi ama o duvar denen yeri paratla aşarken penisin mümkün değil asamiyoruz.
Tamamen psikolojik dedikleri doğru sanırım mantık olarak 12 13 cm aparat alan penisin alır ama pratikte olmuyor işte

Zaten egzersizlerimdede Anestol pomad kullanıyorum yoksa yapamıyorum. Eşli denemelere kullandım tabi ama o duvar denen yeri paratla aşarken penisin mümkün değil asamiyoruz.
Tamamen psikolojik dedikleri doğru sanırım mantık olarak 12 13 cm aparat alan penisin alır ama pratikte olmuyor işte
Canım sende aşama aşama yap. Yani önce penis başını almaya çalış. Birkaç gün öyle rahat alabildikten sonra yarısını. Onu da birkaç gün yaptıktan sonra hepsini almaya çalış.

Canım sende aşama aşama yap. Yani önce penis başını almaya çalış. Birkaç gün öyle rahat alabildikten sonra yarısını. Onu da birkaç gün yaptıktan sonra hepsini almaya çalış.
Bir başını alabilen zaten kendimë güvenim artacak ama yapamadım hala.
Ama insllah yarin geceden itibaren her aksam deneme yapacağım,bu şekilde yol katedecegimi düşünüyorum.hergün bahane üstüne bahane artık eşimdee inanmiyo bahanelerime

Bir başını alabilen zaten kendimë güvenim artacak ama yapamadım hala.
Ama insllah yarin geceden itibaren her aksam deneme yapacağım,bu şekilde yol katedecegimi düşünüyorum.hergün bahane üstüne bahane artık eşimdee inanmiyo bahanelerime
İlla içine alma dediğim gibi yap. Zamanla kendiliğinden olacak. Bana bu pozisyonu psikoloğum tavsiye etmişdi.

Eşimle tatile çıkacağız onun hazırlığı ile uğraşıyordum. Çok istiyorum tatile çıkmak. Keşke aramızda sorunlar olmasaydı. Aynı odada uzak uzak takılacağız. Aşk yok, sevişmek yok, bir kuru denize talim. Üzgünüm :KK43: kırgınım :KK43: kızgınım :KK43: Az önce tv de öpüşme sahnesi vardı. İçim gitdi kızlaaaar. Ben sapıkmıyım.:KK61:
Çok zor bi imtihan seninki de canım Allah yardımcın olsun. Mantık evliliği değil de aşk evliliği olsaydı sizinki mutlaka eşin bi süre sonra sana daha ilgili davranamaya başlardı. Seviyodur muhtemelen seni ama aşık olmadığı için bu da adamın işine geliyo belki. Bana sorarsan yani canım belki haddimi aştım kusura bakma. Ama senin bu adamla gerçekten durmaman lazım. Armağana tavsiye verirken çok cesaretlisin bence sen de öyle bi cesaretle hayatına bi yol vermelisin. Bu arada sapık değilsin. İnsansın sonuçta isteklerin arzuların olabilir.

X