- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
Hadi ya o zaman kayganlastrci alayim birde hemen emiyo kuruyo olmuyo iyi
Bencede kayganlaştırıcı daha çok işini görür. durexin çilekli olanı beni mahvetti 1 2 arkadaştan daha duydum onu da alma sakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya o zaman kayganlastrci alayim birde hemen emiyo kuruyo olmuyo iyi
Adetin yeni mi bitmişti. Adet sonrası yanma yapar. Vajina hassas olur.eğer öyleyse 2-3 gün bekle canımKizlar ya kimse egzersiz yapmiyomu ben suan basliyorum yapmayaa. Cok yanmam oluyo sizce neden?
bu konuda sana katılıyorum canım durumuna gerçekten çok üzülüyorum ama eşinin açıklanması için böyle birşey yapmasi lazım yoksa böyle nereye kadar çekilir kiBen her sabah kalktığımda ilk foruma bakıyorum armağandan güzel, müjdeli bir mesaj var mı diye. Göremeyince üzülüyorum gerçekten. Biraz cesaretlenip ailesinin yanına gidebilse keşke. Evden ve eşinden uzaklaşması iyi olurdu.
Ben bir tane koç tanıyorum, allah muhafaza!! Onlardaki ego, trip, mükemmelliyetcilik! Katılık, soğukluk kimsede yok. Bazıların yükseleni alçalanı belki iyi yönde etkiler, o kadar bilemem.doğumgünümde yaklaşıyor kendime yepyeni bir sayfa açma zamanı
monaaa canım benim, sen bitanesin. Biliyor musun bugün sabah erkenden eşyalarımı topladım, yani evde toparlanmış bir şekilde çantam duruyor, işten çıkar çıkmaz çantamı alıp doğru anneme. çünkü bir gün daha asık surat görmeye tahammülüm kalmadıBen her sabah kalktığımda ilk foruma bakıyorum armağandan güzel, müjdeli bir mesaj var mı diye. Göremeyince üzülüyorum gerçekten. Biraz cesaretlenip ailesinin yanına gidebilse keşke. Evden ve eşinden uzaklaşması iyi olurdu.
Git armağancım. Kendini sakın çaresiz hissetme. Zaten seviyorsa o peşinden gelecek. Kabahat onun. Sen gidince bunun farkına varacak. Umursamadıysa da niyetinin olmadığını net bir şekilde anlamış olursun. Sakın erteleme, akşama bir daha konuşalım deme! Sadece cesur ol! Senin olmayan bir şeyi zaten kaybetdin sayılmazsın.monaaa canım benim, sen bitanesin. Biliyor musun bugün sabah erkenden eşyalarımı topladım, yani evde toparlanmış bir şekilde çantam duruyor, işten çıkar çıkmaz çantamı alıp doğru anneme. çünkü bir gün daha asık surat görmeye tahammülüm kalmadı
kızlar günlerinizin değerini bilin, sonra eşinizle aranıza soğukluk girmesin, egzersizleri korkmadan yapın, benim düştüğüm bu saçma duruma kimse düşmesin, egzersizlerimi çabucak yapsaydım keşke diyorum her defasında, lütfen ertelemeyin.
Hiç onunla ilgisi yok. Sen hiç vajide olmasan bu adam takacak bir şey bulurdu. Sadece gerçek yüzü ortaya çıktı. Demek! allah korusun kanserde olsan ilgilenmeyecekti.kızlar günlerinizin değerini bilin, sonra eşinizle aranıza soğukluk girmesin, egzersizleri korkmadan yapın, benim düştüğüm bu saçma duruma kimse düşmesin, egzersizlerimi çabucak yapsaydım keşke diyorum her defasında, lütfen ertelemeyin.
Adetin yeni mi bitmişti. Adet sonrası yanma yapar. Vajina hassas olur.eğer öyleyse 2-3 gün bekle canım
Neymis o ilacin ismi soylermsn canmBende doktora gittim bana rahatlatıcı ilaç verdi ilişki öncesi bunu iç hiçbikaygın olmicak dedi ve bisüre böle deneyin eşinle dedi çünküü ben kendime egzersiz yapamıordum ....baklım etkisi olucakmı
çaresiz hissetmiyorum canım Monam. Çok iyiyim, sadece gözlemliyorum, neden böyle olduk diye, hem bu vaji hem onun zamanla değişen tavırları, çok çok yorucu bir süreçti, o yüzden diyorum ki lütfen ama lütfen yeni başlayanlar egzersizlere çok hızlı başlayın ve ertelemeyin, zamanla çok şey kaybediliyor. Emekleriniz, sevginiz... her şeyin geride kaldığını görünce insan bi tuhaf oluyor, Hepimize Allah yardım etsin ve sabır versin.Git armağancım. Kendini sakın çaresiz hissetme. Zaten seviyorsa o peşinden gelecek. Kabahat onun. Sen gidince bunun farkına varacak. Umursamadıysa da niyetinin olmadığını net bir şekilde anlamış olursun. Sakın erteleme, akşama bir daha konuşalım deme! Sadece cesur ol! Senin olmayan bir şeyi zaten kaybetdin sayılmazsın.
ve onun bu tavırlarına rağmen inadına yaptım tüm egzersizleri. Belki de onun tavırları beni vaji yaptı belki de gerçekten öyle değildim belli mi olur. belki de o bana yaklaşınca kasıldım.Kendini suçlama, eşin çok anlayışsız ve tuhaf bir adam senin suçun yok. Kim olursa olsun eşi dalga geçer gibi sen yapamazsın dese yanına yaklaştırmasa istese de yapamaz zaten. eşin böyle olmasaydı sen çoktan hallederdin.
İlişki öncesi xanax verdi deneme süresi boyuncadaa normal sakinleştirici verdi... Hatta emla kullanıyorum dedim hiç gerek yok dedi bu ilaçla ztn uçuyomuşuz, mutluluk hormonuda salgılıyormuş renglimin bitmesini bekliorum kızlar bendeNeymis o ilacin ismi soylermsn canm
İlacı kullanınca etkisini yazar misin recetesizde alınabiliyor mu acabaİlişki öncesi xanax verdi deneme süresi boyuncadaa normal sakinleştirici verdi... Hatta emla kullanıyorum dedim hiç gerek yok dedi bu ilaçla ztn uçuyomuşuz, mutluluk hormonuda salgılıyormuş renglimin bitmesini bekliorum kızlar bende