kızlar kendime yararım yok bari egzersizlerle ilgili birkaç şey yazayım. Belki yeni katılanlar olursa kendinden birşeyler bulabilir. Tv karşısında yaptım hep çünkü kafamın dağılması gerekiyordu sessizlikte daha çok tedirgin oluyordum. doğru nefes alabilmek çok önemli. internette nefes alıp vermekle ilgili videolar izledim. önce doğru nefes alabilmeyi öğrendim. Daha sonra ayna ile vajinamı inceledim. oramla pek barışık olmadığım için tuhafsadım ama inadına her gün her gün baktım sonra dokunmaya başladım. ben nasıl yapacağım oraya hiçbir şey giremez diye stres oldum ama pes etmedim, herkes nasıl yapıyorsa yapacağım dedim. önce yanma oldu daha sonra bu siteyi buldum, yorumları okudum, işte dedim asıl şimdi başlıyorum. yorumlarla birlikte deneye yanıla egzersizlere devam ettim. Şimdi orta boyda bir mumu (sanırsam çapı 4 cm) bile rahatça deneyebiliyorum, . zaten şunu fark ettim artık deneye deneye egzersizlri rahatça yapabiliyorum, zorlanmıyorum, çabucak giriveriyor tek sorunum eşim, vajiden de beter bir durum bu.