Uzun uzadıya salak yerine konmak

Böyle söylemek istemem ama herkesten özür dileyerek diyorum ki okullarda neler neler dönüyor... Bir öğretmen olarak öyle igrenc şeylere denk geldim ki... Eşinizin tayin almasini isteseydiniz keşke. Bence öyle bir şart koşun.

size hak verdim çünkü evli bir adamla arkadaşlık kisvesi altında bu şekilde özel görüşmek doğru değil.avukat bayan bir arkadaşımın söylediğine göre;bu gibi durumlar iletişim araçlarının da artmasıyla çoğalmış ve en çok boşanma sebebiymiş
ama hiç bir şey kadına küfretme hakkınızı vermez
evet bence de kadının yaptığı doğru değil ama asıl suçlu eşiniz.
Bu arada evli erkeklerde bu durum çok yaygın.Bir 'merhaba'ya bile dayanarak medeni hallerine bakmadan, özellikle facebook gibi kanallardan sohbet etmeye çalışan o kadar çok evli adam var ki ben şuna şaşırıyorum toplum mu çok ahlaksızlaştı yoksa iletişim araçlarının artmasıyla ahlaksızlık ayyuka mı çıktı bilemiyorum?

hayır değilim neden sordunuz?

Tahmin ettim. Ben evliyim ve benim eşimle evli olduğunu bile bile saatlerce telefonda konuşan(ne sebeple olursa olsun) yabancı-benim tanımadığım bir bayan kusura bakmayın ama o.....dur benim gözümde. Eşim için de zaten onun erkek için olanı makuldür. Ve 30 yaşındayım neredeyse hayatım boyunca toplasan 5 kere kullanmamışımdır bu kelimeyi.

Bilemedim,belki de dediğiniz gibi empati yapamamış olabilirim.Acı olan şu ki evli/bekar kadınlar bunu çok yaygın yapıyor(evli erkeklerle eşinin haberi olmadan görüşmeyi)
bunu da sosyal arkadaşlık kisvesine bağlıyorlar.Ben garipseyince de 'çok abartıyorsun,geri kafalılık' sözüne getiriyorlar.Aslında bu konuda sanıyorum yorum yapmamak en doğrusu ama şu bir gerçek;evli kadın/erkek bu sohbet olayı azımsanmayacak derecede fazla

Allah şaşırtmasın inşallah. İyi niyet bile olsa karşısındakinin evli biri olduğunun bilinciyle ne sorunun varsa sorup çekilirsin. Uzun uzadıya sohbete dönüşmesi ahlaksızlıktır. Bi taraf saklama gereği duyuyorsa zaten ortada abes bi durum olduğu bilinir.

Bağzı arkadaşlar o... denilmesini eleştirmişler.
Evet o... dememeliydiniz! O kadına o... demeniz o....lara haksızlık olur. o...luk para karışılığı yapılır. O...ların bile bir namusu var. O... o...yum der ve herkes bilir.
Evli olduğunu bile bile evli erkeklerle birlikte olan , karakteri, ruhu, tıyniyeti o.. olan böylelerini tarif edecek iğrençlikte bir kelime yok.
Burada yalnızca o kadını suçlu bulmuyorum kocanızda aynısı

Öfff, ne kadar ağlaksınız ya, içim şişti resmen.
Siz boyle zayif olursaniz o adam sizi daha cok aldatir.
Adam sizi aldatmış, siz hala ne yapayim diye soruyorsunuz. Oturun aglayın madem!

Ek olarak insallah ögretmen degilsinizdir zira Türkçe'niz cidden kötü..

Yeminlere inanmıyorum artık.
Yalan yere evladının üzerine yemin eden bile gördüm.
Hatta şu forumda daha geçen hafta babası ve kardeşine sapık diyen bir kadının konusu kapatıldı.
Öğrendik ki iftiraymis.

Ozel bir anlami yok
Telefonlar otomatik düzeltiyor

Koca seni kandırıyor kadın o. .pu oluyor
Adam gece yanından gidip araca kadını arıyor kadına evli adamla görüşme diyorsun... Hata asla tek taraflı değildir. Bunu asla unutma kadın hatalı ama eşin daha hatalı hattı kırıp fabrika ayarlarına döndü diyorsun da sanki kadın kocana askıntı da adam kurtulamıyor gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…