Uzun uzadıya salak yerine konmak

Ayrica kocanin.annesi uzerine yemin etmesine de asla inanma

Asla!

Koseye sıkısınca..evliligi kurtarma adina..masum yeminler bunlar..güya

Tabiki problemin büyüğü eşimde

Ayrıca ağlamak dışında yapılabilecek şeyler vardı evet yanlış yaptım
Belki genel görüş nedir ne yapmam gerekiyor yaşamasan bilemedim ki ağladım içtim uyuştum gitti
Belki de hatanın en büyüğünü ben yaptım böylece

Eşinize göre aldatmak olmayabilir konuşmak; zaten ona göre olan tanım sizi ilgilendirmez ki, size göre nedir bu, onu düşünün ve ona göre karar verin.

Ayrıca madem aldatmak değil, siz de ondan gizli buluşun birileriyle, gizli hat alıp saatlerce konuşun. Sorunca da “hani aldatmak değildi” deyin.

Aynen

Bence de
konu sahibi kocasina inanmis olayin sadece telde konusmakla sinirli olduguna dair.

Oyle dicek tabi adam.
Kadinim evine de gittim.diyemez ya.

Hayirlisi olsum ne diyelim.

Unutun bence konu sahibi

Allah askina bosanin ya
Bunu nasil hazmedersiniz nasil unutursunuz
Ben alamam hirsimi once bi guzel dover sover millete rezil eder atarim sokaga
Elim ayagim titredi bunlar ne pis ne igrenc turden seyler ya

Çok istedim yapmak
Ama yapamadım
İnsan tamamen yanlış olduğunu bildiği birşeyi nasıl yapar ki yapamadım

Kadın suçsuz demedim ki ben , bu davranışı tasvip etmiyorum ama o..pu kelimesi ağır kaçtı bence.
Kelime anlamı para karşılığında bu işi yapan kişidir , e böyle bi durum olmadığına göre küfür de yersiz oldu , aslında rahatsız olduğum nokta açık açık yazması. ..

Kadinin mesajda esiniz zannedip terslemesinden ben artik kadinin istemedigini anladim. Yani esinize artik dank falan etmemis kadin onu sutladigi icin size pismanim ayagi cekiyor. Pisman falan degil kadin gel dese yine kosa kosa gider gibi.

Telefondan yazıyorsa bazen düzeltiyor ya otomatik,ondandır büyük ihtimalle .

Klavye yok yazınca düzeltmeSem YÖK oluyor
Benim tel iPhone buna özel mi acaba bilmiyorum
Benim telefon da iphone ama böyle bir şey yok onda. Iphone’nin neden böyle bir şey yaptığını merak ettim valla. Eminim tek ben değilimdir bunu merak eden. Dikte özelliğini mi (yani siz konuşuyorsunuz o yazıyor) kullanıyorsunuz konu sahibi?
Bir de kusura bakmayın, konunuzu bölüyorum ama cidden meraktayım. Yeni konu mu açsam acaba?

Bana sorarsan çek kılıçlarını sonuna kadar ekonomik gücü olan bir kadınsın içini çok soğutmuş bir daha tat vermez hadi aldatmanın dışında başka bişey yapsa araya 3. Şahıslar girmemiş olsa bir nebze oldun duygularla hareket et derdim ama bu iş çok farklı be canım bırak gitsin kendini de çocuklarınıda perişan etme aç davanı tekerin kayıtlarının talebini işte mahkemeden iş arkadaşı oldukları için belki o yüzden görüştük diyecektir sende bu saat te gece mi görüşülür dersin bi şekilde ispatla durumu al nafakanı da kadınıda rezil et içinde hiç bişey kalmasın kapat ve arkana bakmadan yeni sayfa aç kendine

Zor bi durum . Umarım için bi gün ferahlar üstesinden gelirsin

Esin sana sorumluluğu olduğunu düşünüp zor ama bir o kadarda özel anlarında yanında olmak yerine heyecan peşine düşmüş. Burda en büyük suç esinin. Kadında da suç var elbet,ama onun sana karşı bir sorumluluğu yoktu.Yaptiklari açıkça ahlaksızlık .
Burda sadece devam edip etmeme meselesi de yok.Es olarak sen hayatına nasıl devam edeceksin mesele burda.
Sarılıp yatabilecekmsin? derdin olduğunda omzunda ağlayabilecekmisin?Güvenmek öyle hassas bir duygu ki.
Sen kendine bu olayı nasıl unuturum diye sorma.
Ben bundan sonra bu olayla nasıl hayatıma devam ederim diye sor bence.

Otomatik duzeltme o sekilde duzeltiyor.

Unutulurmu hic sanmiyorum. Yillar sonra depresyon olarak yada baska bir hastalik olarak kendine geri dönecek.

Ay herkese ayrı sinir oldum bu konuda. Kocanız sevgili yapmış bildiğiniz farkında mısınız? Tek gecelik ilişki bile değil, bildiğin aylarca süren ilişki. Daha nasıl aldatılır bilmem ki? Süresi mi az geldi? Sayı mı az geldi? Şöylee 3 kişiyle daha aldatsın bak bu sefer boşanıcam mı diyorsunuz? Eşiniz değişmedi, sizi kandırıp güveninizi kazanmak zorunda. Ve cidden yazık ya, bir de sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz, ondan ayrıldığı için sizinle ilgili, çünkü hayatında ilgileneceği bir sevgilisi yok şuan. Ama sizin kendinize de sevginiz yok ki, acı çekmeyi seviyorsunuz heralde.
Kadına laf etme diye savunanları da anlamıyorum evet eşi suçlu, ona karşı sadakat sözü veren o. Ama kadının evli olduğunu bildiği birisiyle flörtleşmesi gerçekten çok ahlaki (!)
Yazık ya çocuğa yazık. Böyle konularda aşırı sinirleniyorum, boşanmayacaksan niye yazdın ki? Nasıl kendini eziklediğini görmek istemiyorum ben, güçlü, böyle eziklere bağlı olmayan kadınlar görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…