- 7 Ağustos 2016
- 3.454
- 7.218
- 158
- Konu Sahibi sinayropen
-
Sizce açık açık yazması ne kadar doğru ?Niye demeye hakkı yokmuş acaba ? Evli olduğunu bildiği adamla en az bildiğimiz kadarıyla aylarca mesajlaşmış kadına muhterem hanımefendi mi diyecekti
Kadın suçsuz demedim ki ben , bu davranışı tasvip etmiyorum ama o..pu kelimesi ağır kaçtı bence.
Kelime anlamı para karşılığında bu işi yapan kişidir , e böyle bi durum olmadığına göre küfür de yersiz oldu , aslında rahatsız olduğum nokta açık açık yazması. ..
1. Sini de der her şeyi de der1. Si kadına o..pu demeye hakkınız yok.
2.si madem aldatildiginza eminsiniz bosanin .
Aa ögretmenmisin???Diyecek hiçbirşey bulamıyorum
Öyle haklısınız ki
Bir de çalışan kadınım oysa
Böyle eşimin her lafına inanıp aile birliğine bağlı oluşum ve umıtlarjm
Böyle biri olduğum için çok üzgünüm
Düzelmez mi diyorsunuz
Bir daha olur mu
Olursa ben olmam onu biliyorum da hayatta en değerlisi annesi tabi biz de varız ama annesinin durumu gerçekten özel onun üzerine yemin ediyor ,değil böyle birşey bayan arkadaşlarla iş dışında hiçbir samimiyetim olmayacak diye
Ama konuşmadı kolay
İcraati görmek lazım
Unutması kabullenmesi ise çok zor
Kadın dulAllah korkusu olmayıp eşine hem hamileyken hem lohusayken ihanet eden adam neyin uzerine yemin ederse etsin,inanilmaz.
Yemin cok büyük bir seydir benim nezdimde,bir insan yemin ediyorsa tutmali,tutamayacaksa asla o kelimeyi dile getirmemeli ama erkek milletinin diline sakız olmuş artik.
Yeniden aldatacak yeniden o kadinla görüşecek..
Bu arada merak ettim yazdiniz mi bilmiyorum aralarda denk gelmedim,kadın evli mi ?
Canım bende tasvip etmiyorum ama kadın şok yaşıyor, aptal yerine konmuş..Sevdiği, saydığı, çocuğunu doğurduğu adam musfettesi tarafından aldatılmış..Yani empati yapıyorum hamilesin hormonlar tavan zaten ee doğuruyorsun kocan seni bu süreçte habire boynuzlamış üstelik suçuna küçücük çocuğunu da alet etmiş.Seni gezdirmemis stresini at dememiş elalemin kadınlarını gezdirip, karnında doğmamış çocuğunun rızkını da yedirmiş.Bak böyle düşününce insan bununla yetinmeyip daha da ağır konuşası geliyor velhasilkelam kadın ağır yaralı, kendinde değil..Ne diyeceğini şaşırmış.
Yemin etmek erkekler için teşekkür etmekten ya da sağol demekten farksız.özel bi anlam yüklemeyin yani.ayrıca bütün bunları karnında çocugunu taşıyan bir anneye yani size yaşatan , annesinin üstüne gayet kolay yemin edebilir bence.boşanmayacağınız gayet net oyüzden kendinizi yiyip bitirmeye devam...Düzelmez mi diyorsunuz
Bir daha olur mu
Olursa ben olmam onu biliyorum da hayatta en değerlisi annesi tabi biz de varız ama annesinin durumu gerçekten özel onun üzerine yemin ediyor ,değil böyle birşey bayan arkadaşlarla iş dışında hiçbir samimiyetim olmayacak diye
Ama konuşmadı kolay
İcraati görmek lazım
Unutması kabullenmesi ise çok zor
Al bendende okadarAylarca salak yerine konmuşsunuz da şu an bunun karşılığı olarak napıyorsunuz? Boşanmayacaksanız cidden yazmayın ya, okuyunca ben burda gerilip sinirleniyorum yani. Hamile eşini aldatan adamdan koca olcağını düşünüyor musunuz gerçekten? Şu aldatma konularına empati yapayım diyorum ama aylarca ağlamaktan başka hiç bir şey yapmamışsınız ki ya. Gece gece sizin güçsüzlüğünüze de kocanızın ş.... de asabım bozuldu.
Kadın suçsuz demedim ki ben , bu davranışı tasvip etmiyorum ama o..pu kelimesi ağır kaçtı bence.
Kelime anlamı para karşılığında bu işi yapan kişidir , e böyle bi durum olmadığına göre küfür de yersiz oldu , aslında rahatsız olduğum nokta açık açık yazması. ..
1. O KADIN EVLİ,ÇOCUKLU VE BİR ÇOCUĞU YOLDA OLAN BİR ADAMLA BİŞEYLER YAŞIYORSA BALLLLL GİBİDE O..... DUR1. Si kadına o..pu demeye hakkınız yok.
Eğer yaptılarsa katılıyorum. Konu sahibinin kocası da O....... Dur. Net.1. O KADIN EVLİ,ÇOCUKLU VE BİR ÇOCUĞU YOLDA OLAN BİR ADAMLA BİŞEYLER YAŞIYORSA BALLLLL GİBİDE O..... DUR
2. BIRAKIN ARTIK YUVA YIKAN YARATIKLARI SAVUNMAYI........
Evli adamla takılmayi oynasmayi biliyor. Yani bence de aynen öyle bı kadın. Ha adam içinde sıralanacak bir çok sıfat var.1. Si kadına o..pu demeye hakkınız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?