Uzun uzadıya salak yerine konmak

Konunu baştan sona okudum cnm ve sana tavsiyem olucak, en doğru kararı vermişsin ,belliki eşini seviyorsun hala ,öyle kolay değil sevdiğin adama sırtını dönüp herşeyi sallayıp bi kenara fırlatıp boşanmak, ona bu son şansının olduğunu hissettirmişsindir eminim ve oda bu şansı değerlendirir umarım. 2çocuk var anne babalarıyla yaşamaları en doğal hakları, kendini bilmez hemcinsim demeye bile utanıyorum o kadın yüzünden yuvanız dağılsaydı işte ozaman o 2çocuğun vebali vicdanı ağır gelirdi size. Evet sana tavsiyem şuki ; bu yola devam etme kararı aldığınız için söylüyorum eşin sana sözler verdiyse bidaha seni üzmemek için, sende kendine bi iyilik yap ve asla evde o konu geçmesin artık ,eşine falan suçlama yapma veya eskileri yüzüne vurma ,zaten yeterince yapmışsın bunu ,bahsetmeyin olanlardan ,bu hiçbi işe yaramıycaktır yaraların tekrar kanamasından başka. Dünü dünde bırakın ve önünüze bakın .Eskisinden daha güzel günler yaşıycaksınız bundan sonra emin oleşin hatasını gerçekten anlamıştır bence, Rabbim eşinizi doğru yoldan ayırmasın ,3.şahışlara fırsat vermesin, evinizide neşesiz huzursuz bırakmasın mutlu yaşamlar ağız tadıyla inşallah .

Son düzenleme:
Konu farkli olsada bende esimin baska biriyle konusup beni aldatmasindan muzdaribim buraya konu acmaya dertlesmeye korkuyorum dogurmasaydin barışma söyle böyle diye... resmen banada ilac oldu bu yorumunuz allah firsat vermesin 3. Kisilere ama bizim kocalar a... s.refsiz olunca 3. Kisiye gerek kalmıyor ama sizin dediginiz gibi cocuklarin anne ve baba ile yasamasi en doğal hakki

Bu yaşıma kadar hayatımda kimseye yaşadıkları hayattan ötürü önyargıyla yaklaşmadım konuşmadım ,hatalar insanlar içindir ,hep bir çaresi vardır ,boşan kurtul demek kadar kolay bi cümle daha yok, ama kimsede demiyoki bu evlilik nasıl kuruldu nasıl sevdik bağlandık yıllarımızı harcadık emek verdik .en önemliside Çocuklarımız var .Yok ama kolayı var tabi hata gördün boşan boşver ,
Kimse kimsenin yaşantısını duygularını verdiği mücadeleyi bilemez buranında kötü yanı o, oyüzden burda konu açmaya insan çekiniyordur eminim çok fazla önyargı var bilmiyolar çünkü .Bişeyleri bilmek hissetmek için yaşamak olmak gerekmez empati kurulsa yeter. Kadın kadının düşmanıdır ama neden bu böyledir anlayamadım gitti. Kötülüğü hemcinsine yapıyorsun hiçmi empati kurmaz bu kadınlar ,bekarsanda bekarla beraber ol konuş evli adamla ne işin var dimi.kocalara kötü diyoruz evet nefsine hakim olamayan varlıklar zaten biliyoruz bunu ama kadınlar bunu hiçmi düşünmez karısı var diyip heleki hamile eşi diye düşünüp kendini onun yerine koysa empati yapsa zaten o adamla konuşmazdı aylarca .Bilmiyorum çok üzülüyorum böyle konulara ,dış gözle bakıyoruz biz sadece yorum yapıyoruz. O eşle yaşayan kendisi sonuçta kararlarını kendisi verir, en iyisini bilir bundan sonra,,
Sende canını sıkma canım dediğim gibi herkez hata yapar hataları yüze vurmak yerine bişeyleri nasıl düzeltebilirim diye düşünmen lazım ,tabi eşini seviyorsan ,evet güven olmadımı işin çok zor ama o güveni sağlamak eşine düşüyo ve elinden geleni yapıyorsa bunun için hiçbişeyi uzatıpta ağzınızın tadını bozacak tartışmalardan uzak dur derim .Kendini yıpratmaya değmez. Önünüze bakın .

Geçmişi deştikçe daha çok kokar demişler, geçmiş adı üstünde geçmiş gitmiş .Olan olmuş. Düşünsen nolucak değiştiremezsinki hiçbişeyi .Aldatma aynı yatakta yakalamak değil olsada konuşma mevzusu olupta cinsellik yoksa bence diğerinden daha çabuk affedilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta ne olursa olsun cinsel anlamda aldatma çok ağır birşeydir ve kolay kolay affedilemez sanırım.

Sozlerinizin noktasindan virgül une katılıyorum ve bende bu sekilde düşünüyorum..
Buraya fazla yorum yapmiyorum disardan takip ediyorum cok yazmak ostedogim zaman giris yapar cevap veririm sizin yorumunuzu okudugumm gibi ama hiç olumsuz ya bosver bosan demedim kimseye çünkü kendimi onun yerine koydum tamam bosandi bizlere uydu o an mantikli geldi ya sonra yine olan kadina oluyor tek basina yasamak yaslanmak cocuk varsa onun derdi derken uzayip gidiyor erkekse hayatina bakiyor benimki her şekilde evine bakar yeme icmeyi aksatmaz görevlerini bilor hata yapmis ama 1 sn bile biriyle o anlamda konussa aynidir aldatma aldatmadir baska bir kadina icini derdini anlatiyosun.. soruyorum ne konuştunuz diye seni anlattim diyor lan kac aydir benden baska konu mu bulamadiniz diyorum içimden... yalan tabiki ama bebegim icin bi kere daha diyorum ilerde anne neden derse kizim ben elimden gelen herseyi yaptim demek için...

Birde su lafinizi cok begendim, kadin kadinin düşmanıdır... ne dogru bir söz kendi cinsimize bunlari yapip karsi tarafa ahkam kesiyoruz

Merhabalar arkadaşlar
Okudum ama yazamadım ne zamandır
Malum işgüç başladı

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için
Evet başkasına yorum yapmak çok kolay
Ama her ailenin her ilişkinin ve hayatın kendi içinde bi özelliği vardır
İnancım olmasa bu adamdan bana hayır gelmez diye düşünsem devam etmeSdim tabi

Ama hala çok zorlanıyorum
Bütün bilgileri herşeyi ama herşeyi mailime attım demişti m
Mailimde olduğu için fotoğraflarıma bakıp o saatte onunla mı konuşuyordu diye bakmaktan kendimi alamadığım için hepsini kuzenime gönderdim ve kendimden sildim
Çünkü bu araştırmalar Çan’ımı çok acıtıyordu
Yaram çok taze ama bakacak birşey olmadığı için daha az aklıma geliyor
Hala telefonunu inceliyorum birşey YÖK ama alışkanlık oldu ,bazen ağrıma gittiğini söylüyorum
Çünkü çok ağrıma gidiyor saatlerce onunla konuşması
Gecende bana ‘bak hayatım yanlış anlama ama sen benim okulumdaki öğrencileri tanımıyorsun sonucta sana anlatsam ne anlayacaksın (hani onunla konuşurken karşılıklı konuşma oluyor ve de biz bu tür şeylerden konuşuyorduk demek istiyor neyseki artık temelli aynı okulda değiller ) ya bırak Allah aşkına dedim kaç gün sabaha kadar öğrencileri öğretmenleri mi konuşuyordunuz dedim ,uzatmadı o da
Benimle konuş istiyorum dedim çocukları yatırınca muhabbet ediyoruz bi saat iki saat anlatacak şeyler bitiyor o gün için
Bak diyorum öylesine konuştuk bitti siz ne konuşuyordunuz
İnanılmaz ağrıma gidiyor
Ben Doğum izninde evdeyim
O sabah oğlumu okula bırakıyor ve anında onu arıyor sonra bi saat sonra iki saat sonra akşam üstü akşam gece yarısı gece sonra yine sabah
Sen ne konuştun bu kadar

O kadın da sosyal medyada durumuna
Şimdi asıl soru şu:
Ben bu cevapla ne yapacağım

Hatırlarsanız ben onunla mesajlaşmıştım eşimin telefonundan eşim adına:aralarında ne geçtiğini öğrenmek için ama hiç çaktırmamıştı
Ve sabahında da kendimin olduğunu evli erkeklerle görüşmemesi kocam benim kocam yazmıştım
Acaba bu mesajlaşmaya ithafen mi bunu yazdı
Bu kadın utanmadı da bi de karşılık mı verecek bana

Çünkü çocuklu dul bi kadın normalde çocuğuyla ilgili birşey yazıyordu orda

Yani duramıyorum sürekli birşeylere bakıyorum

@sweetygirll canım kuzenime anlattım sadece o da başka ilde kızı da çok sıkmak istemiyorum
Hem fikir almak hem de dertleşmek için buraya yazıyorum ama yine de kesmiyor beni
İçimdeki konuşmalar düşünceler bitmiyor bibtürlü

Ama eşim sürekli bana güven herşey yoluna girecek diyor
Ona güveniyorum
Umarım ikimizinki de geçer canım

her yorumu okuyamadim ama anladigim kadariyla esiniz bi hata etti affettiniz. kadini sucluyorsunuz. kocamla ne isi vardi diye. bence siz cok mutlu olursunuz kendinizi boyle kandirabiliyorsaniz. keske ben de basima kotu bi sey geldiginde kendimi kandirabilsem derim bazen. ozeniyorum sizin gibi insanlara.

seciminiz sevginiz mi gururunuz mu?

ikisini birlikte secebildigini dusunen insan iyi kandiriyordur kendini

Ben devam edemezdim sanırım mutlu musunuz böyle

Arkadaşlar benim muhatabım eşim
Tabiki eşim bu tartışmasız bi gerçek

Konuşmalarda kadının hiç mi suçu YÖK yorumlarına ithafen tabiki suçu var görüşündeyim

Ama asıl sıkıntım
Bu değil

O kadını çok kıskanıyorum
Öyle böyle değil
Benim zamanımı bana verilmesi gereken ilgiyi sohbeti hatta eşimin sesini onun duyusunu çok kıskanıyorum
Ne kadar kıskanıyorum yazsam az gelir
Belki de bu öfke kıskançlıktan ötürü

Kendini kandırmak hiç kolay değil evet kandırmaya çalıştığım da doğru
Bundan mutlu olduğum doğru değil birşeyler parçalandı içimde ve evimde
Ama ne bileyim eşim de yardımcı oluyor bana unutmam için

Cnm seni anlıyorum ama kendine yazık ediyorsun yapma NEOLUR, bukadar kurcalaman kafanda Kurman düşünmen takipte olman veya düşünüp düşünüp unutmaya çabalamaman inanki senin adına çok kötüge gider ,at artık şu lanet kadını aklından olanların üstüne toprak ört gitsin, okadın umursuz kendi hayatına devam ediyo belki aklına bile gelmiyo seni üzdüğü hata yaptığını kabul etmiyo .Ya bırak herkez kendi pisliğinde boğulsun sen önüne yuvana çocuğuna bak ,,kafanı boşalt bişeylerle uğraş mutlu olmaya bak hayat çok kısa giden zaman geri gelmiyo .Sen eşinle mutlu olki kimseye fırsat verme cnm benim. Kimse için değil önce kendin için iyi ol. Kendini düşün .Değmez hiçbişeyi takmaya.

Eşimi çok bunaltıyorum
Kendim de çok bunalıyorum böyle yaşamak çok zor
Sürekli sorguluyorum laf atıyorum üzüldüğümü ağrıma gittiğini söylüyorum ağlıyorum
Ben ondan ayrılmadım ama bu gidişle o benden ayrılacak şaka gibi
Dikkatimi dağıtmakta çalışıyorum ama Evde okulda yolda heryerden aklımda sadece bu var
Ha ayrıl diyenler oldu sonradan çok düşündüm ayrılsam bu halimden kat ve kat kötü olurdum

Ve bunaltıyorum ama destek oluyor
Unut ya bırak ya geçti birşey yoktu bu kadar yıpranacak diyor ama öyle kolay mı
Bi yandan da yuh diyorum o kendi halinde valla
Anlamadım gitti Olan yine bana oluyor

İnternette aldatılan kadınların psikolojisi ve çözüm önerilerini okuyorum

Bi hüzün var ki içimde anlatamıyorum da burda
YaZınca rahatlarım dedim ama ne kadar anlatsam sanki eksik hep eksik

Klavye otomatik düzeltiyor o yüzden herkes yok yazıyor ama telefon düzeltip YÖK olarak çeviriyor maalesef

Boşanmak ve gurur kelimelerini hiç duydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…