Uzun uzadıya salak yerine konmak

Evli adamla takılmayi oynasmayi biliyor. Yani bence de aynen öyle bı kadın. Ha adam içinde sıralanacak bir çok sıfat var.
Bence evli adamla oynasmasina o evli adam izin veriyor bu durumda kim öyle acaba..
Suç % 49 kadininsa % 51 o adamindir.
Istedigi kadar kadın kossun peşinden , adamın kafasına silah mi dayadilar birlikte olmasi için. ?
Yok ama hep kadın o.. di mi ?
Erkek sütten çıkma ak kaşık.
Hepimizin eşi var Sayet birgün aldatilirsam suçun cogunu esimde ararım ve kicina tekmeyi basarim.

Ayyy cok sinir oldum canim kardesim. Cok hem de. Kadina ne dersen de yerden goge haklisin. Kadin biliyordu senin varligini ve meyil etmekten geri durmadi. Kocana gelince maalesef o da iradesiz vicdansiz. Seni cocugunu aile hayatini hak etmiyor. Bosanmasan bile lutfen geri dur guclu ol. Ona cocuklarin icin o evde durdugunu hissettir. En azindan simdilik..

O kadına o... demeyelim de cici kız diyelim madem
Adama da ş... demeyelim beyefendi diyelim

Adam sizi hamile halinizle aldatmış ben olsam okula gider ikisini de rezil ederdim sonra da mahkemeye delillerimi sunar onu süründürüp boşardım.

Adam sana her şeyi açık açık anlatmıyor kadınla ne yaşadı ne bitti onu bile bilmiyorsun daha. Hiç bir şey olmadı görüşmedim diyor çocuktan haber alıyorsun. Azıcık gurur ve aklın varsa ailenin yanına dön ve ikisine de dava aç. Süründür. Kadın da adam da yaptıkları yanına kar kaldıkça yapmaya devam ederler. Pişman değil çünkü adam yaptığından sadece sana yakalandığı için pişmanmış gibi yapıyor. Gram pişmanlık yok içinde yaşadıklarından ötürü belli ki. Ayrıca rahat görüşmek için hat almış diyorsun belki bir sonraki aşamada ev açacak kadına. Cidden bunu tekrar yapmasına izin verecek misin sana?

Bir mesleğiniz var kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsunuz , hiç bir güvenceniz olmasa size bunu söyleyemezdim ama size bu kadar göz yaşı döktürüp, berbat günler yaşatan, o sürede de kendisi keyif yapan bir insanı affetmeyin, edemezsiniz zaten asla unutamazsınız , aklınızdan çıkmaz.
Olan yine sizin psikolojinize olur , çocuklarınıza olur.
Bundan sonra yapmayacak olması ne değiştirir ki, yaptıklarını silmez.
Yaptıklarının bedelini ödemeyi hakediyor.
Kendinizi daha fazla mahvetmeyin yolunuza bakın derim.

Akıllı telefon bir çok kelimeyi otomatik kendi düzeltiyor, kontrol edilmezse bazen böyle saçma kelimeler ortaya çıkıyor

Her şey ortada daha bizlerin bişey demesi mi kalmış ortada...

Okulda herkes farkindadir zaten .Anlasılır .
Msj attiginizda birlikte olabilirlermi ki sizi terslemis .
Bence kadin anladi.
Okulda rezillik cikarin ,madem bosanmayacaksiniz belki korkarlar .
Ikiside rezil .
Hamilelikte yapamadiklarinizi simdi yapin .

Hic kadina bulma sucu esinde hata ve ettigin o lafi o daha cok hakediyo, yaptigi sey ihanet bence hatta bosansam nasil olur diye denemisler ama bir seyler ters gitmis demekki bence devam etme o adamla

okulundaki eşinden ayrılmış çocuklu bi arkadaşı imalı bir şekilde “iyiki doğdun arkadasım “ dedi
Daha orda anladım noluyor diye
Kim derki öyle ben bi erkeğe hiç öyle demedim
Bugüne kadar hiçbir erkeğe iyi ki doğdun arkadaşım demediniz mi gerçekten?
Size hamileyken ilgisiz davranan, geceleri gizli gizli kadını arayan eşiniz.
Kizacaginiz, yuvamız dağıtma diyeceğiniz kişi de eşiniz.
Attiginiz mesajla kendinizi kucultmussunuz.
1) kadın gerçekten esinizle ilişki yaşıyan, dediğiniz karakterde çirkin biriyse mesaja sinirlenip hirslanabilir.
2) kadın normal,kendi halinde bir kadıncağizsa vebalini almışsiniz.
Keşke atmasaydiniz.
Ayrıca o ilk attığınız özledim mesajı ile eşeğin aklına karpuz kabuğu dusurmussunuz. Kadın, adamın hasretine dayanamayıp 'ozledim' mesajı attığını, sonradan sizin görüp mesaj attığınızi sanmıştır yüzde doksan!
Bence madem yolunuz psikologdan geçiyor, bir de siz uğrayın. Sağlıkli hareketlerde bulunmuyorsunuz

Annem ölsün deyince annesi mi ölecek sanki? Çocukken inanirdik böyle yeminlere.
Sözünden hareketle annesinin başına birşey gelme ihtimali sifirken doğruyu söylese sizin terketme ihtimaliniz on! İkna edici bir yalan söylemis, tutmuş işte.
Sonradan içinden tövbe de etmistr.
Ben de coook koseye sıkıştığımda annem 'kurana el basar misin?' demişti, 'basarim tabii ki' demiştim.
Ha yapmadım ama o zor durumdan kendimi kurtarmak için yapadabilirdim. Zaten böyle yeminlerden medet umuyorsa bir insan inanmak istiyordur da , tutunacak sebep arıyordur.
Bugüne kadar hiç yalan söyleyen bir insanın 'yemin et o zaman' kısmında ''ayy edemem ya, yalan söyledim aslinda' dediğini ne gördüm ne duydum

*Benim meselem tamamen benim hayatimla ilgili, asla başka insanı ilgilendirmeyen bir olaydi. Başımdan savmak icin kabul etmiştim.

Siz bı defa kabullenmissiniz ya kabullenmeyecektiniz yada kabullendiysenizde çocuklarınız ve kendiniz için sağlıklı çocuklar yetiştirebilmek için o olayları olmamış gibi dusuneceksiniz siz yanlış sbisey yapmadınız yanlış olan o ama böyle yaparsanız siz yanlış yaparsiniz

Bir kere yapan bir daha yapar . Zaten kabullenmiş ve bu kadar şeyi yaşamışsınız . Diyecek bir şey yok ki...

Kocam beni sevmiyor.
Kocam beni istemiyor.
Kocam beni kandırıyor.

Şu 3 cümleyi hazmetmek zor, kabullenmek zor, yüksek sesle söylemek zor, bırakın yüksek sesle soylemeyi belki aklınızın kösesinden gecirmek bile zor.

Ama daha zor olanı şu 3 cümleyi görmemek, duymamak, bilmemek için bütün hayatınızı, benliginizi, özsaygınızı bi kenara fırlatıp histerik, ağlak, aciz bi kadına dönüsmek degil mi?

Sizi sevmeyen, size baglanamayan, yeni dogan cocuguyla dahi sevmedigi bi kadınla evli oldugu icin bag kuramayan, bu nedenle psikiyatrik ilac kullanan, eline gecen her fırsatı sizden bi adım uzaga kacmakla degerlendiren bi adam...

Sizinle ayni yatakta bile uyuyamayan bi adam... (ki bu genelde kadın tepkisidir, erkek kolay kolay yanındaki kadının fiziksel varlıgından rahatsız olmaz, duygusal uzaklıgını fiziksel boyuta dökmez, döner g.tunu yatar)

Size arka arkaya 5 yasında bi cocugun bile inanmayacagı yalanlar söyleyen bi adam...

Duygusal bag yok, fiziksel bag yok, güven yok, saygı yok... İnsanın bi noktada e ne kaldı o zaman benim elimde, ben neye tutunuyorum, ne icin savasıyorum, sürdürmeye calıstıgım sey ne diye sorası gelmiyo mu gercekten? Gelmeli cünkü.

Sanki böyle bi şelalenin tam ortasında akıntıya karşı boşa kürek cekiyosunuz, oyle ya da boyle o evlilik o şelaleden düsecek. İsın kötü yanı siz o kadar yorulmus olacaksınız ki boşa kürek çekmekten, düstügünüzde kalkmaya enerjiniz de kalmayacak.

Bırakın gitsin, bırakmasanız da coktan gitmis zaten.

bizim bir tanıdıkta yaşadı aynı şeyi, o sürekli eşine para harcatarak çıkarıyor hırsını...sürekli ev eşyaları, gezmeler, alışveriş felan...

Pardon da kadının okuluna niye gidiyorsunuz?
Siz sadece eşinize hesap sorabilirsiniz, farkındaysanız kadın bekar...
Diğer kadının tutumunu onayladığım düşünülmesin, elbette yaptığı şey ahlaki değil ama sizin de ona hesap sormaya hakkınız yok.
'Ben bekarım sen kocana sahip çık' dese ne diyeceksiniz?

Adam kadınla kaç ay boyunca saatlerce telefonda konuşmuş. Siz hangi karpuz kabuğundan bahsediyorsunuz? Akşm eşi yazıyor gibi yapıp sabah kendini tanıtması hatalıymıs ama

Aldatmanin bahanesi asla olmaz.kimi kadin bana cok ilgiliydi hic suphelenmedim der ama sizinki size hayati zindan ederken kadinla gununu gun etmis.sirf bunun icin bile ayrilmalisiniz isterse ekonomiden konussunlar ne farkeder aldatmis iste.ayrica kocaniz tam yalanci neyi yakalasaniz onu kabul ediyor.mesela cinsellik yasadigini ogrenirseniz onu yaptim ama baska bisey olmadi diyecek bi tip.yerinizde olsam onu evden kovar o kadini da rezil ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…