• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun uzadıya salak yerine konmak

1. Anladığım kadarıyla bunlar hala aynı okuldalar. Bundan sonra nasıl güvenirsiniz ki farklı yerde olsalar da devam ediyorsa eder ama aynı okul tamamen tehlike.
2. Siz eşinizin telefonundan oymuş gibi msj attığınızda kadının terslediğine bakmayın, şüphelendiğinizi bildikleri için temkinli davranmaya başlamışlar.
3. Eşi hele ki hamileyken bunu yapan adam da ne din ne vicdan ne insanlık hiçbir şey yoktur. Ben olsam hiçbir sözüne inanmazdım. Ki inanmadım ve aldatıldığımı öğrendikten 1 ay içinde boşandım.
4. Kadına kendiniz olarak msj attığınızda susup cevap vermemesi onu tanıyor olmanız, okulunu falan bildiğinizden korkmuş olay büyümesin diye. Yoksa o kadar pişkin cevaplar alırdınız ki. En azından daha fazla sinirleriniz bozulmamış. Zira ben yaşadım bunu,msj attım karşı tarafın yerini, kim olduğunu bilmiyordum çokkk pişkin cevaplar almıştım.
4. Hiçbir aldatan erkek kolay kolay evliliğini yıkmaz. Yemez yani. Karşı taraf da evli olduğunu bile bile devam etmiş bir midesiz olduğundan, adama düzenini bozmak zor geleceği için şimdi pişman, yaşattıklarını düzeltecek cak cuk... klasik aldatan zavallı ve pişman erkek modu.

Göz göre göre aptal yerine konmak daha çok can yakıyor dimi. Ben de fark etmeye başladığımda birşeyler olduğunu, geçmiştim karşısına ve bak ben hissediyorum sen beni aldatıyorsun düzgünce söyle bırakır giderim ama sonra kendim öğrenirsem aptal yerine konmayı hazmedemem diye. Tabi inkarlar falan ohoo. Sonra tel msjından görüp gece yarısı kıyametleri kopardım ve boşandım. Yani demem o ki, bir insanın eşine sevgisi bitebilir, ayrılmak isteyebilir normaldir ama gözünün içine baka baka aptal yerine koyması, size çocuklarına ayıracağı zaman, sevgi, ilgi, maddiyat.... başkasıyla gönül eylemede kullanması HAZMEDiLEMEZ.
Eğer boşanmayacaksanız, zor zamanlardan geçeceksiniz. Yaptığını unutamazsınız zaten de belki verdiğiniz duygusal tepki azalır zamanla. Onda da güvenmediğiniz bir adamla belki sadece artık mantık gereği güvensiz mekanik bir evlilik yürütmüş olursunuz.
Allah yardımcınız olsun.

Kadın suçsuz demedim ki ben , bu davranışı tasvip etmiyorum ama o..pu kelimesi ağır kaçtı bence.
Kelime anlamı para karşılığında bu işi yapan kişidir , e böyle bi durum olmadığına göre küfür de yersiz oldu , aslında rahatsız olduğum nokta açık açık yazması. ..

Canım bende tasvip etmiyorum ama kadın şok yaşıyor, aptal yerine konmuş..Sevdiği, saydığı, çocuğunu doğurduğu adam musfettesi tarafından aldatılmış..Yani empati yapıyorum hamilesin hormonlar tavan zaten ee doğuruyorsun kocan seni bu süreçte habire boynuzlamış üstelik suçuna küçücük çocuğunu da alet etmiş.Seni gezdirmemis stresini at dememiş elalemin kadınlarını gezdirip, karnında doğmamış çocuğunun rızkını da yedirmiş.Bak böyle düşününce insan bununla yetinmeyip daha da ağır konuşası geliyor velhasilkelam kadın ağır yaralı, kendinde değil..Ne diyeceğini şaşırmış.

Diyecek hiçbirşey bulamıyorum
Öyle haklısınız ki
Bir de çalışan kadınım oysa
Böyle eşimin her lafına inanıp aile birliğine bağlı oluşum ve umıtlarjm
Böyle biri olduğum için çok üzgünüm
Aa ögretmenmisin???
Bende sandim ki...
Daha bu adami ne diye affetmeye calisip kendini yok ediyorsun?

Düzelmez mi diyorsunuz

Bir daha olur mu

Olursa ben olmam onu biliyorum da hayatta en değerlisi annesi tabi biz de varız ama annesinin durumu gerçekten özel onun üzerine yemin ediyor ,değil böyle birşey bayan arkadaşlarla iş dışında hiçbir samimiyetim olmayacak diye
Ama konuşmadı kolay
İcraati görmek lazım
Unutması kabullenmesi ise çok zor

Allah korkusu olmayıp eşine hem hamileyken hem lohusayken ihanet eden adam neyin uzerine yemin ederse etsin,inanilmaz.

Yemin cok büyük bir seydir benim nezdimde,bir insan yemin ediyorsa tutmali,tutamayacaksa asla o kelimeyi dile getirmemeli ama erkek milletinin diline sakız olmuş artik.

Yeniden aldatacak yeniden o kadinla görüşecek..
Bu arada merak ettim yazdiniz mi bilmiyorum aralarda denk gelmedim,kadın evli mi ?

Allah korkusu olmayıp eşine hem hamileyken hem lohusayken ihanet eden adam neyin uzerine yemin ederse etsin,inanilmaz.

Yemin cok büyük bir seydir benim nezdimde,bir insan yemin ediyorsa tutmali,tutamayacaksa asla o kelimeyi dile getirmemeli ama erkek milletinin diline sakız olmuş artik.

Yeniden aldatacak yeniden o kadinla görüşecek..
Bu arada merak ettim yazdiniz mi bilmiyorum aralarda denk gelmedim,kadın evli mi ?
Kadın dul

Canım bende tasvip etmiyorum ama kadın şok yaşıyor, aptal yerine konmuş..Sevdiği, saydığı, çocuğunu doğurduğu adam musfettesi tarafından aldatılmış..Yani empati yapıyorum hamilesin hormonlar tavan zaten ee doğuruyorsun kocan seni bu süreçte habire boynuzlamış üstelik suçuna küçücük çocuğunu da alet etmiş.Seni gezdirmemis stresini at dememiş elalemin kadınlarını gezdirip, karnında doğmamış çocuğunun rızkını da yedirmiş.Bak böyle düşününce insan bununla yetinmeyip daha da ağır konuşası geliyor velhasilkelam kadın ağır yaralı, kendinde değil..Ne diyeceğini şaşırmış.
:KK43: bosanmali. .
Aldatilmak çok ağır birsey..

Konunuzun başlığı bile "Uzun uzadıya salak yerine konmak", yani gayet farkındasınız eşinizin sizi kandırdığının. O halde neden devam ediyorsunuz bu adamla? Çok üzüldüm konunuzu okurken...

Kadına o.... diyen çıkıyor da..

Adama p... diyen çıkmıyor.

Konu sahibi de kocasından çok kadına öfkeli.

Hemcinsimi anlamıyorum.

Anlamayacağım.

Kadının yanlışı kocasına yapılmıştır. Asıl sorumlu olduğu kişi kocasıdır.

Koca olacak adamın da hakeza eşine... ama burda herkes konu sahibine karşı söz vermemiş, yemin etmemiş, sadık olacağına imza atmamış kadına yükleniyor...

Ama bilmelisiniz ki.. kadının kocası olsaydı ... o suçlu olarak karısını ilan ederdi... "bu adam karıma ıyiki doğdun deyip anlamli baktı o sebepten karımın aklı karıştı .asıl suçlu bu adamdır" demezdi.

Eğer birgün eşim beni aldatırsa suçlu eşimdir. Hickimse o... degildir.

Eğer ben aldatırsam suçlu benimdir.

Allah kimseye büyük söz söyletmesin. Kimsenin başına ne geleceği belli değil.
Hepimiz birgün bu hikayede aldatılan kadın olabiliriz..

Çoğunluğun masum ilan etmek için kelime oyunları yaptığı koca olabilirIz.

Ve yine çoğunluğun o... dediği kadın olabiliriz.

Allah doğrudan şaşırmaya izin vermesin.

Allah birine o... damgası yapıştırmaktan beni korusun.

Düzelmez mi diyorsunuz

Bir daha olur mu

Olursa ben olmam onu biliyorum da hayatta en değerlisi annesi tabi biz de varız ama annesinin durumu gerçekten özel onun üzerine yemin ediyor ,değil böyle birşey bayan arkadaşlarla iş dışında hiçbir samimiyetim olmayacak diye
Ama konuşmadı kolay
İcraati görmek lazım
Unutması kabullenmesi ise çok zor
Yemin etmek erkekler için teşekkür etmekten ya da sağol demekten farksız.özel bi anlam yüklemeyin yani.ayrıca bütün bunları karnında çocugunu taşıyan bir anneye yani size yaşatan , annesinin üstüne gayet kolay yemin edebilir bence.boşanmayacağınız gayet net oyüzden kendinizi yiyip bitirmeye devam...

Aylarca salak yerine konmuşsunuz da şu an bunun karşılığı olarak napıyorsunuz? Boşanmayacaksanız cidden yazmayın ya, okuyunca ben burda gerilip sinirleniyorum yani. Hamile eşini aldatan adamdan koca olcağını düşünüyor musunuz gerçekten? Şu aldatma konularına empati yapayım diyorum ama aylarca ağlamaktan başka hiç bir şey yapmamışsınız ki ya. Gece gece sizin güçsüzlüğünüze de kocanızın ş.... de asabım bozuldu.
Al bendende okadar

Herkez gene anında boşadı. Biri bebek 2 çocukla boşan demesi ne kolay yaaa. Eğer maddi gücün iyi arkanda ailen varsa iyi hadi boşan. Bunlar yoksa affet demiyorum kocanı ama tekrar güvenini kazanması için yor onu. Burnundan getir. Madem yeminler ediyo yapsın bakalım unuttursun sende izle çırpınışlarını fenamı.

Kadın suçsuz demedim ki ben , bu davranışı tasvip etmiyorum ama o..pu kelimesi ağır kaçtı bence.
Kelime anlamı para karşılığında bu işi yapan kişidir , e böyle bi durum olmadığına göre küfür de yersiz oldu , aslında rahatsız olduğum nokta açık açık yazması. ..

Karısı hamile bir adamla karısının gözünün içine baka baka fingirdeşen kadına o.. demek bu işi para için yapan kadınlara hakarettir.

Kadın eşinize tepiği koymasa o iş devam edermiş, ilişkisi devam etse eşiniz pişman falan olmazdı. Evdeki bulgurdan olmamak için kıvırıyor.
Eğer bu işi kabullenmeyecekseniz, sessizce gitmeyin. Eşinizin sadaktsizliğinin ispatını yaparsanız, eşinizi de bu kadını da devlet memurluğundan attırmak için elimden geleni yapardım ben olsam. Sadece sizin hayatınız paramparça olmasın. Evli insanlarla düşüp kalkmanın bedeli olmalı! Yüzünüze baka baka eşinizle fingirdemiş. Ben kinlendim burada.

http://www.memurhaber.com/657ye-gore-devlet-memurlugundan-cikaran-haller-1519861h.htm
"...Böylece yüz kızartıcı suç sayılmamakla birlikle utanç verici suçlardan sayılan hareketlere de Devlet memurluğundan çıkarma cezası verilebilecektir.Utanç verici hareketler ,toplumda yerleşmiş yüksek ahlaki değerlere tezat olan, adap ve aile düzenini tahribe yönelik olan cürümlerdir. Bu cürümler TCK’nun genel adap ve aile düzenine karşı cürümler şeklinde ayrı bir bapta düzenlenmiştir."

Evli bir insanla beraber olmak bu tanıma uyar herhalde. Bir avukatla görüşün. Ay en azından rezil edin. Kızaracak yüzü olsa bu haysiyetsizliği yapmazdı ama bu sessizlik de sinir bozucu!

Aldatmak her koşulda çok büyük bir ş....sizliktir de hele ki hamile yada lohusa karısını aldatan erkekler yok mu onlara diyecek kelime bulamıyorum. Ya kadın karnında senin çocuğunu taşıyor, lohusayken psikolojik olarak en kötü olduğu dönemde senin çocuğunla uğraşıyor emziriyor, uyutuyor. Böyle zayıf, güçsüz anında eşine destek olmak dururken uçkurunun peşine düşen erkek ihanetin en büyüğünü yapmıştır. Rabbim büyük konuşturmasın, düşmanımın başına vermesin ama ben affedemem sanırım. :kızgın:

Erkek kadar kadın da suçludur bence. Ortada kandırılma gibi bir durum yokmuş, aynı yerde çalışıyorlar, evli olduğunu, eşinin hamile olduğunu biliyor. Tüm bunları bile bile bir kadın hemcinsine bunu nasıl yapar? Hiç mi empati kuramıyor kendisi de anneymiş üstelik.

Hele bir de çocuk da bu iğrenç olaya alet edilmiş. Yani konu sahibi nerden tutsam elimde kalıyor bu konu. Gece gece asabım bozuldu yeminle. Size de diyecek birşey bulamadım hakkınızda hayırlısı olsun. Affedin diyemem çünkü ben yapamazdım. Umarım kendiniz ve çocuklarınız için doğru kararı verirsiniz.

1. Si kadına o..pu demeye hakkınız yok.
2.si madem aldatildiginza eminsiniz bosanin .
1. O KADIN EVLİ,ÇOCUKLU VE BİR ÇOCUĞU YOLDA OLAN BİR ADAMLA BİŞEYLER YAŞIYORSA BALLLLL GİBİDE O..... DUR
2. BIRAKIN ARTIK YUVA YIKAN YARATIKLARI SAVUNMAYI........:KK62:

1. O KADIN EVLİ,ÇOCUKLU VE BİR ÇOCUĞU YOLDA OLAN BİR ADAMLA BİŞEYLER YAŞIYORSA BALLLLL GİBİDE O..... DUR
2. BIRAKIN ARTIK YUVA YIKAN YARATIKLARI SAVUNMAYI........:KK62:
Eğer yaptılarsa katılıyorum. Konu sahibinin kocası da O....... Dur. Net.

Back
X