1. Anladığım kadarıyla bunlar hala aynı okuldalar. Bundan sonra nasıl güvenirsiniz ki farklı yerde olsalar da devam ediyorsa eder ama aynı okul tamamen tehlike.
2. Siz eşinizin telefonundan oymuş gibi msj attığınızda kadının terslediğine bakmayın, şüphelendiğinizi bildikleri için temkinli davranmaya başlamışlar.
3. Eşi hele ki hamileyken bunu yapan adam da ne din ne vicdan ne insanlık hiçbir şey yoktur. Ben olsam hiçbir sözüne inanmazdım. Ki inanmadım ve aldatıldığımı öğrendikten 1 ay içinde boşandım.
4. Kadına kendiniz olarak msj attığınızda susup cevap vermemesi onu tanıyor olmanız, okulunu falan bildiğinizden korkmuş olay büyümesin diye. Yoksa o kadar pişkin cevaplar alırdınız ki. En azından daha fazla sinirleriniz bozulmamış. Zira ben yaşadım bunu,msj attım karşı tarafın yerini, kim olduğunu bilmiyordum çokkk pişkin cevaplar almıştım.
4. Hiçbir aldatan erkek kolay kolay evliliğini yıkmaz. Yemez yani. Karşı taraf da evli olduğunu bile bile devam etmiş bir midesiz olduğundan, adama düzenini bozmak zor geleceği için şimdi pişman, yaşattıklarını düzeltecek cak cuk... klasik aldatan zavallı ve pişman erkek modu.
Göz göre göre aptal yerine konmak daha çok can yakıyor dimi. Ben de fark etmeye başladığımda birşeyler olduğunu, geçmiştim karşısına ve bak ben hissediyorum sen beni aldatıyorsun düzgünce söyle bırakır giderim ama sonra kendim öğrenirsem aptal yerine konmayı hazmedemem diye. Tabi inkarlar falan ohoo. Sonra tel msjından görüp gece yarısı kıyametleri kopardım ve boşandım. Yani demem o ki, bir insanın eşine sevgisi bitebilir, ayrılmak isteyebilir normaldir ama gözünün içine baka baka aptal yerine koyması, size çocuklarına ayıracağı zaman, sevgi, ilgi, maddiyat.... başkasıyla gönül eylemede kullanması HAZMEDiLEMEZ.
Eğer boşanmayacaksanız, zor zamanlardan geçeceksiniz. Yaptığını unutamazsınız zaten de belki verdiğiniz duygusal tepki azalır zamanla. Onda da güvenmediğiniz bir adamla belki sadece artık mantık gereği güvensiz mekanik bir evlilik yürütmüş olursunuz.
Allah yardımcınız olsun.