• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun uzadıya salak yerine konmak

Aylarca salak yerine konmuşsunuz da şu an bunun karşılığı olarak napıyorsunuz? Boşanmayacaksanız cidden yazmayın ya, okuyunca ben burda gerilip sinirleniyorum yani. Hamile eşini aldatan adamdan koca olcağını düşünüyor musunuz gerçekten? Şu aldatma konularına empati yapayım diyorum ama aylarca ağlamaktan başka hiç bir şey yapmamışsınız ki ya. Gece gece sizin güçsüzlüğünüze de kocanızın ş.... de asabım bozuldu.

Bence aralari bozuldugu icin size dondu ilgilenmeye basladi. Baskasini bukursa yune ayni olacak. Benim enistemde boyle. Sevgilileriyle arasi bozulunca ayrilinca karisiyla ilgili oluyor sinra yeni birine dikati kayinca yine aldatiyor, ilgilenmiyor... Yillardir boyle

Gerçekten mi

Hayat şeklim belki de böyle
Ben de öğretmenim
Ama doktor olabilirdim buna da şükür dedim hep hayatımda
Hiç fazlasına uzanmadım hiç hırsım olmadı

Bence bu hırs değil ya da aynı türden hırs değil.Bu bahsettiğiniz başınıza her geleni sorgusuz kabul etmek,hiç hakkını istememek gibi bir şey bana göre.Öğretmensiniz,maddi gücünüz var yani,ne diye çekiyorsunuz ki bu adamı ?

Alinma sakin soylediklerime ama bana kizabilirsin psikolojin bozuk anladigim kadariyla. Izlenimlerim birincisi kocan psikolojim bozuk ayagina defalarca sizi keklemis aldatmis. Iki sadece kadinin suçu yok. Ucincusu aglayip aglayip her olayinortpas etmissniz. Aglamak sadece rahatlatir cozum degil. Vereceksin oyle valizi eline. Annesinin ustune yemin ederse gonder annesinin yanina. Bu adam bunu hakediyor. Her ettigi yemine inanma

Aylarca salak yerine konmuşsunuz da şu an bunun karşılığı olarak napıyorsunuz? Boşanmayacaksanız cidden yazmayın ya, okuyunca ben burda gerilip sinirleniyorum yani. Hamile eşini aldatan adamdan koca olcağını düşünüyor musunuz gerçekten? Şu aldatma konularına empati yapayım diyorum ama aylarca ağlamaktan başka hiç bir şey yapmamışsınız ki ya. Gece gece sizin güçsüzlüğünüze de kocanızın ş.... de asabım bozuldu.

Diyecek hiçbirşey bulamıyorum
Öyle haklısınız ki
Bir de çalışan kadınım oysa
Böyle eşimin her lafına inanıp aile birliğine bağlı oluşum ve umıtlarjm
Böyle biri olduğum için çok üzgünüm

Alinma sakin soylediklerime ama bana kizabilirsin psikolojin bozuk anladigim kadariyla. Izlenimlerim birincisi kocan psikolojim bozuk ayagina defalarca sizi keklemis aldatmis. Iki sadece kadinin suçu yok. Ucincusu aglayip aglayip her olayinortpas etmissniz. Aglamak sadece rahatlatir cozum degil. Vereceksin oyle valizi eline. Annesinin ustune yemin ederse gonder annesinin yanina. Bu adam bunu hakediyor. Her ettigi yemine inanma
Aslında buraya yazma nedenimin biri de bu
Ben gerçekten çok iyi niyetli biriyim herkes hakkında
Buna saflık bence salaklık deniyor

O yüzden yazdım ki gözüm daha çok açılır belki
Belki daha cesur kararlar verebilirim

Ayrınca tabikş benim eşim kadından kat ve kat daha suçlu
Ona da söyledim o hafi bekar hatta dul
Herkesle görüşür evli olan sorumluluğu olan sensşn dedim
Ben bu süreçte en başından beri eşime kızdığım ve kırgınım
Kadını çık da düşündüğüm YÖK

Şu an bir süre sizi inandırma, tekrar güven kazanma döneminde büyük ihtimalle. Bunu sağladıktan sonra yeniden eski tavırlarına dönecektir. Evet, aldatılmışsınız, yalan yeminler ediyor, tekrar aldatır çok çok büyük ihtimalle.
Önemli olan, size yapılanları siz yedirebilecek misiniz kendinize? Bugün için affettiğinizi, unutabileceğinizi düşünebilirsiniz ama üzerinden zaman geçtikçe bu travmatik durum sizi içten içe yeyip bitirecektir ve evet, üzgünüm ama asla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Önemli soru: Bu “YÖK” sözcüğü ne anlam ifade etmektedir? “Yok” sözcüğü yerine neden bu sözcüğü kullanıyor birçok üye? Özel bir anlamı var sanırım ama ben kaçırmışım. Nedir bu, çok merak ediyorum. Konu sahibi ya da bilen biri açıklayabilir mi lütfen?

Cok üzüldüm. Bosanabilirmisiniz iki cocukla bilmiyorum ama bir daha asla güvenemezsiniz, hep diken üstünde olursunuz. Bir süre evden gönderin hatta bosanma davasida acin gözü iyice korksun. Sonra tekrar iyice düsünün derim. Allah yardimciniz olsun.

O kadına or...pu demeye hakkınız yok!
Sizin probleminiz eşinizle farkına varın lütfen.
Ayrıca ağlamak dışında da yapabileceğiniz onurlu eylemler var, mesala hiç duymamış olabilirsiniz ama evliliklerde aldatma olduğunda boşanılıyor normal de!!!

Bir kere yapan hep yapar...evladı üzerine yemin edeni karısı sinema wc'sinde sevişirken bastı ya hu!! Buna şahidim malesef...
Yemin etmişmiş? Aylarca yalanı içine sindirenin yemini ne ola!

1. Si kadına o..pu demeye hakkınız yok.
2.si madem aldatildiginza eminsiniz bosanin .

Evli olduğunu bildiği halde üstelik eşi hamile görüşen konuşan buluşan kadına hangi sıfat yakışır o halde siz soyleyin..Bir kadının hemcinsini yerden yere vurmasını bende tasvip etmiyorum ancak gerçekten böyle birine ne denir ? Adam ne kadar suçluysa kadın da o kadar suçlu..

Şu an bir süre sizi inandırma, tekrar güven kazanma döneminde büyük ihtimalle. Bunu sağladıktan sonra yeniden eski tavırlarına dönecektir. Evet, aldatılmışsınız, yalan yeminler ediyor, tekrar aldatır çok çok büyük ihtimalle.
Önemli olan, size yapılanları siz yedirebilecek misiniz kendinize? Bugün için affettiğinizi, unutabileceğinizi düşünebilirsiniz ama üzerinden zaman geçtikçe bu travmatik durum sizi içten içe yeyip bitirecektir ve evet, üzgünüm ama asla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Önemli soru: Bu “YÖK” sözcüğü ne anlam ifade etmektedir? “Yok” sözcüğü yerine neden bu sözcüğü kullanıyor birçok üye? Özel bir anlamı var sanırım ama ben kaçırmışım. Nedir bu, çok merak ediyorum. Konu sahibi ya da bilen biri açıklayabilir mi lütfen?

Telefondan yazıyorsa bazen düzeltiyor ya otomatik,ondandır büyük ihtimalle .

Birseyler yasadiklari kesin
Aylarca gece gunduz telefon gorusmeleri var
Siradan bir arkadaslik degil
Disarda da bulusmuslar

Bosanmayi dusunmedigime gore..yapmis bir hata bir daha asla yapmaz..de ve unut

Bence bu hırs değil ya da aynı türden hırs değil.Bu bahsettiğiniz başınıza her geleni sorgusuz kabul etmek,hiç hakkını istememek gibi bir şey bana göre.Öğretmensiniz,maddi gücünüz var yani,ne diye çekiyorsunuz ki bu adamı ?
Bilmiyorum ki

Hatta hep merak etmişsindir nasıl boşanıyorlar diye
Mesela eşinin borcu var diye boşanan anlaşamayıp boşanan ne bilim bir sürü Sebep

En ağırı bu
Aldatılmak
Ki eşime göre aldatmak değil konuşmak ama

Ama bunu saymazsak hep bi yolunu bulduk
Belki de ondandır bu inancım

Klavye yok yazınca düzeltmeSem YÖK oluyor
Benim tel iPhone buna özel mi acaba bilmiyorum

Hata nerde o hat kırılması ve telefon fabrika ayarına dönmesi sizin delillerini Yok etmiş geçmiş olsun arkadaşım fırsat vermeseydin bunu yapmasına keşke korkmuş ikiside ki deliller ortadan kaldırılmış kadını rezil etsen hani delilin nerde demezler mi gerçekten size ve o iki yavruya çok üzüldüm hakkında hayırlısını versin Rabbim inşallah düzelir :(

Bilmiyorum ki

Mesela eşinin borcu var diye boşanan anlaşamayıp boşanan ne bilim bir sürü Sebep

En ağırı bu
Aldatılmak

Siz aynısını yapsanız eşiniz ne yapardı? Ona göre karar verin.

Bilmiyorum ki

En ağırı bu
Aldatılmak

Tabii,konuşmak.O evi başınıza yıkardı benzer şeyi siz yapmış olsaydınız.Şu erkeklerin her dediğine inanmayalım ya.Bal gibi de biliyor aldattığını.Kadın çok yüz vermediği için böyle diyor.

Hata nerde o hat kırılması ve telefon fabrika ayarına dönmesi sizin delillerini Yok etmiş geçmiş olsun arkadaşım fırsat vermeseydin bunu yapmasına keşke korkmuş ikiside ki deliller ortadan kaldırılmış kadını rezil etsen hani delilin nerde demezler mi gerçekten size ve o iki yavruya çok üzüldüm hakkında hayırlısını versin Rabbim inşallah düzelir :KK43:

Ben de çok üzüldüm Gitti telefon

Tabii,konuşmak.O evi başınıza yıkardı benzer şeyi siz yapmış olsaydınız.Şu erkeklerin her dediğine inanmayalım ya.Bal gibi de biliyor aldattığını.Kadın çok yüz vermediği için böyle diyor.
Ben de sana inanırdım diyor
Öylesine arkadasım evet tabiki öyle konuşmak yanlış ama sen de yapsan söylediklerine inanırdım
Çünkü sana çok inanıyorum dedi

Yersen yani

Back
X