="ATTRAENTE, post: 52722362, member: 95628"]Bundan 5 sene önce olsa size hak verirdim
Bu sitede evlat edinmek üzerine açılmış bir konum bile var
Ancak sonra çocukları olan bir adamla evlendim ve işin iç yüzünü gördüm, yaşadım
Anladım ki insan evlatlık aldığı bir çocuğu sevebilir ama anası babası başında olan çocuk başka bir durum
Ben anladım
E eftelya2015 in ne demek istediğini, kaldı ki benim çocuğum yok. Bu işlerde %100 denge mümkün değil asla. Pişman mıyım yaptığım evlilikten, hayır, bin kere olsa bin kere eşimi seçerdim ama üvey annelik öyle dışarıdan göründüğü gibi değil, gördüğüm en mükemmel üvey anne anneannem, dedem öldükten sonra bile bırakmadı annemleri, 57 sene analık etti anneme, annem öldüğünde kendisi yıkadı ben kızımı başkasına elletmem diye öyle bir sevgisi vardı ki, annem ölünce gözlerinin feri söndü resmen ama annem hep anlatırdı, kendi doğurduğunu kayırdı derdi yani ne olursa olsun öz gibi olmuyor. Anneannemin annem ve teyzem için yaptıkları akıl almaz şeyler ama yine de hissedilmiş o üveylik o yüzden bu konuda çok kesin konuşmamak lazım, bin bilinmeyenli denkleme benziyor, üç yetişkin; anne, üvey anne ve babanın tam uyumu ve hep doğru davranması mümkün değil cabası olarak işgüzar onlarca akraba da oluyor tabi