- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi gumushalhal
Söylediklerinizin çoğunda haklısınız fakat annesi babası ayrılan çocuk şımartılırsa o diğer çocuklara haksızlık olur. Şahsen benim üvey abim ablam olsa ve babam hatta annem onları kayırsa hiçbirinin yüzüne bakmazdım ki ben hiçbir üvey annenin çocuğa yaşanabildiğini de duymadım. Dolayısıyla boşanmış çocuk daha fazla ilgiye muhtaç diye şımartılırsa büyük sorunlara yol açar. Baba hem ilk hem de ikinci eşinden olan çocuklarına eşit sevgi gösterecek. Annelerde kendi çocuklarına sevgi gösterecek. İkinci eş birinci eşin çocuğunu el üstünde tutmak zorunda değil üzgünüm. Onu kendi annesi el üstünde tutacak.
söylediklerimle alakasız konuşmuşsunuz. Siz "adamın önceliği olan başka bir ailesi var" diyorsunuz,ben de hayır yok diyorum. ya o çocuk da o aileye dahil olacak ya da önceliği falan olmayacak adamın. Öyle şey olmaz. Çocuğun annesi de evlendiyse annesinin önceliği de diğer çocukları ve eşi olsun. E o çocuk ne olacak?
benim babamla ilgili mesajımı okuyup böyle bir çıkarımda bulunduysanız babamın beni el üstünde tutması hiçbir sorun çıkarmadı çünkü herkes bunu kaldıracak olgunluktaydı. Şimdi 10 yaşında kardeşim var,babam ve eşinin çocuğu,bana yapılan her şey ona da yapılıyor. babanın ve annenin imkanlarıyla alakalı bir şey. o çocuğu hiç kimse "kendi annesi ilgilenir" diyerek kocasının önceliği olduğunu düşünüp ikinci plana itemez,umarım anşatabilmişimdir.