Üvey anne olmak

bildigin uvey ana ben baska bir sey goremedim ortada ask olsa adamin cocuguna karsi da bir merhamet olur

Bu arada umarım benim mesajım değildir bahsettiğiniz Auri , çünkü eğer benim mesajım ise yazdığım şey yukarıda ve belirtmek istediğim konu sahibinin eşinin ikinci eşini ve oğlunu ciddi anlamda ihmal ettiğiydi. Yani kızı ile bağı baki ancak yeni evliliğiyle yeni eşine ve doğan bebeğine de ilgi göstermeli ve kızını da bu düzene kaynaştırabilmeli.
Ve sizin için üzgünüm,umarım hayatınızın geri kalanı oldukça güzel geçer ve mutluluklarınız üzüntülerinizi örter

çok tatlı bir insansınız gözlerim doldu okurken, umarım evladınız yuvanıza daha çok neşe, mutluluk getirir. ömrü uzun, bahtı da güzel olur inşallah.

Ben konu sahibinin kocasi hakkinda anlattiklarinda yalan falan olacagini zannetmiyorum. Cunku boyle insanlar var. Iyiyken cok iyi, kotuyken cok kotu olabilen insanlar var. Artik psikolojide bunun adi nedir bilemiyorum ama bu da bir rahatsizlik. Adam kendine karsi gelinsin istemiyor. Karsisinda kendisine direnen birini gormek istemiyor. Direncle karsilasinca da sapitip siddetin her turlusunu yapiyor. Ama konu sahibi de akil sagligini yitirmek uzere sanirim. Olan biten herseyi adamin kizina baglamasi cok sacma. Gokten tas yagsa benden bileceksin deriz ya, kadin da oyle olmus. Herseyi kizdan biliyor. Ve ruh sagligi cok tehlikeli boyutlara varmis bence. Boyle bir e-mail atmayi nasil dusunebiiyor mesela? Olacak sey mi? Bunlar sagliksiz bir beynin ürünleri.

Aynen öyle ben en çok buna üzüldüm zaten, her girdiğimde siteye aklıma geliyor yazmaya çalışıyorum ama neticesi her defasında beni daha çok üzüyor. Adam ciddi anlamda sorunluydu kadın da artık öyle. Çocuğu kendine eş görüyor, ondan senelerce küçük ve savunmasız olduğunun farkında bile değil...

değil
o cümle aynen öyle yazıldı

bildigin uvey ana ben baska bir sey goremedim ortada ask olsa adamin cocuguna karsi da bir merhamet olur
Sizin bakış açınızı yakalamakta zorlanıyorum ama anladığım kadarıyla cevap vereyim evet,konu sahibi üvey kızı ile ilgili düşüncelerimde oldukça hatalı ve şok ediyor

Konuya başından beri takip edip yorum yapan biri olarak tek yorumum bu maili gönderin.
Gönderin ki o iki yavru aklı başında insanlar tarafından büyütülsün.

bir ay önce alakasız bir konuya cevaben "üvey evlat yüzünden sorunlu bir ilişki" diye başlamış, kocasının kendisini sevdiğini, sevgisini gösterdiğini oysa kendisinin eşi gibi sevgi gösterebilen bir yapıda olmadığını detaylı olarak yazmış. yani adam psikopat olsa, kadın bu kadar dertli olsa bunlar nasıl yazılır ki?

Konuya başından beri takip edip yorum yapan biri olarak tek yorumum bu maili gönderin.
Gönderin ki o iki yavru aklı başında insanlar tarafından büyütülsün.
sadece adamın kızını alacaklar anladığım kadarıyla kendi çocuğu alınmaz ki. ona da yazık yavrum böyle merhametsiz bir annesi var.

sadece adamın kızını alacaklar anladığım kadarıyla kendi çocuğu alınmaz ki. ona da yazık yavrum böyle merhametsiz bir annesi var.
Ben bu maili attıktan sonra konu sahibinin de akıl sağlığından kuşku duyacaklarına inanıyorum.
Umarım düşündüğüm gibide olur.

Kendi cocugunu da alirlar. Eger cocugu tehlikede gorurlerse. Su mesaji atarsa mesela, buyuk ihtimal kendi cocugu da elinden alinir.

Geldiğimiz noktada konu sahibinin zaten artık normal psikolojide olmadığını görüyoruz, ama hani adamı da konu sahibi çileden çıkartmıştır diyemeyiz bence bunu söylemek istedim

Belki de adam psikopat değil ?
Konu sahibi kızdan kurtulmak için böyle hikayeler kuruyor?
Maili gördükten sonra çokta mağdur pozisyonunda olduğunu düşünmüyorum açıkcası

Belki de adam psikopat değil ?
Konu sahibi kızdan kurtulmak için böyle hikayeler kuruyor?
Maili gördükten sonra çokta mağdur pozisyonunda olduğunu düşünmüyorum açıkcası

ben de onu diyorum işte, çok tezatlık var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…