- 1 Eylül 2014
- 25.908
- 30.321
- 798
- 35
- Konu Sahibi gumushalhal
-
O halde bı Evliliği devam ettirmek istiyorsanız o hasta kızla iyi anlaşmak zorundasınız bir neviKizinin velayeti icin cok mucadele etmiş. 9 ay hic gorememis bu surecte. Sonunda yari velayet kazanmis. Bu konuda cok hassas.
Kız hasta değilO halde bı Evliliği devam ettirmek istiyorsanız o hasta kızla iyi anlaşmak zorundasınız bir nevi
Eve gelip goruyordu oglumuzu. Pazartesi geldigindw bana cicek tatli falan almis. Birlikte yemek istedi. Be istemeyince tartisma cikardi ve bebegi alip gitti. Polis geldi vs. Sonrasinda ailesi anahtarlari aldiBebeği görebilir fakat yukarıdaki mesajda pazartesi Oğlumu kaçırmaya çalıştı anahtarları değiştirdik demediniz mi ?
Anne de baba da normal degil. Olan zavalli kizcagiza oluyorKız hasta değil
Baba hasta kızın bir suçu yok
Bence kızda çok normal değilKız hasta değil
Baba hasta kızın bir suçu yok
Hep Anladığım siz istemeyince Tartışma çıkıyor her konudaEve gelip goruyordu oglumuzu. Pazartesi geldigindw bana cicek tatli falan almis. Birlikte yemek istedi. Be istemeyince tartisma cikardi ve bebegi alip gitti. Polis geldi vs. Sonrasinda ailesi anahtarlari aldi
Kizi anne ve baba bu hale getirmiş. Ona da yazik. Bu sekilde yetisen bir cocugun gelecekte yasayacagi sorunlari hayal edemiyorumO halde bı Evliliği devam ettirmek istiyorsanız o hasta kızla iyi anlaşmak zorundasınız bir nevi
Aynı fikirdeyim kesinlikleAnne de baba da normal degil. Olan zavalli kizcagiza oluyor
Baba nasıl yönlendirdiyse çocuk onu yapmıştır.Bence kızda çok normal değil
Eşinizle Konuşmak gelmiyorsa içinizden neden ona duygularınızı ne hissettiğinizi Detaylı bir şekilde yazıp vermiyorsunuz sakin bir zamanda okursa belki de düşünür ne hissettiğiniziEve gelip goruyordu oglumuzu. Pazartesi geldigindw bana cicek tatli falan almis. Birlikte yemek istedi. Be istemeyince tartisma cikardi ve bebegi alip gitti. Polis geldi vs. Sonrasinda ailesi anahtarlari aldi
Kesinlikle çok geride kızKizi anne ve baba bu hale getirmiş. Ona da yazik. Bu sekilde yetisen bir cocugun gelecekte yasayacagi sorunlari hayal edemiyorum
Asiri kontrolcu. Oyle ki duygularimj bile kontrol etmeye calisiyor.Hep Anladığım siz istemeyince Tartışma çıkıyor her konuda
Ama Kızın annesi de Hatalı bence çok pasif hiç kızıyla ilgilenmiyor onu yönlendirmiyor galiba kız da babasının hayatına saygı duymuyor bunda annesinin de Payı var benceBaba nasıl yönlendirdiyse çocuk onu yapmıştır.
Konu sahibi siz evliliğinize devam kararı alıcaksınız (ki mesajlarınızdan bu anlaşılıyor) oğlunuzun da ablası gibi olması kaçınılmaz.
Yazdım. Okuduktan sonra o da cevap yazdi. Caba gosterecegini, degismek istedigini vs vs. Ama tartisma aninda bunlari tamamen unutuyor ve baska bir adam oluyorEşinizle Konuşmak gelmiyorsa içinizden neden ona duygularınızı ne hissettiğinizi Detaylı bir şekilde yazıp vermiyorsunuz sakin bir zamanda okursa belki de düşünür ne hissettiğinizi
Anlaşılıyor yazdıklarınızdan ama bu yönünü değiştirmeniz çok zorAsiri kontrolcu. Oyle ki duygularimj bile kontrol etmeye calisiyor.
Önemli olan Tartışma anında nasıl olduğu zatenYazdım. Okuduktan sonra o da cevap yazdi. Caba gosterecegini, degismek istedigini vs vs. Ama tartisma aninda bunlari tamamen unutuyor ve baska bir adam oluyor
Annesi cok garip biri. Egitim almamis. Calismiyor. Boşandıktan sonra annesi babasi kiz kardesi etkek kardesi yengesi onlarin cocuklari hep beraber kucuk bir evde yasiyorlarmis. Sabahtan aksama televizyon acik. Kizinin okumasini istemiyor. Evlilige karsi. Kizinin ileride evlenmesine bile karsi. Velayetle ilgili oalraj da su an istese kizinin tum velayetini alabilir. Cunku sosyal hizmetlere gore bbizim evde duygusal şiddet var. Halbuk o iki gunu kendisine teklif ettigindw esim, onu kabul etmemis. 4 gun bizim eve gondermek istiyor kizini.Ama Kızın annesi de Hatalı bence çok pasif hiç kızıyla ilgilenmiyor onu yönlendirmiyor galiba kız da babasının hayatına saygı duymuyor bunda annesinin de Payı var bence
Ofke kontrol problemi tedavi edilebilir diye umit ediyorum ama ne kadar surer ve onunki ne boyutta vr ne kadar derin bilmiyorumÖnemli olan Tartışma anında nasıl olduğu zaten
Ev kalabalık babasının yanında daha iyi daha rahat diye muhtemelen kabul etmemiştir.Annesi cok garip biri. Egitim almamis. Calismiyor. Boşandıktan sonra annesi babasi kiz kardesi etkek kardesi yengesi onlarin cocuklari hep beraber kucuk bir evde yasiyorlarmis. Sabahtan aksama televizyon acik. Kizinin okumasini istemiyor. Evlilige karsi. Kizinin ileride evlenmesine bile karsi. Velayetle ilgili oalraj da su an istese kizinin tum velayetini alabilir. Cunku sosyal hizmetlere gore bbizim evde duygusal şiddet var. Halbuk o iki gunu kendisine teklif ettigindw esim, onu kabul etmemis. 4 gun bizim eve gondermek istiyor kizini.
Konunun basında da söyledim yine söylüyorum kızına acıyor çünkü Kızın annesi yok bir nevi hep bundan yapıyor her konuda iyi ama kızı candamarıOfke kontrol problemi tedavi edilebilir diye umit ediyorum ama ne kadar surer ve onunki ne boyutta vr ne kadar derin bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?