Üvey anne olmak

Bebeği görebilir fakat yukarıdaki mesajda pazartesi Oğlumu kaçırmaya çalıştı anahtarları değiştirdik demediniz mi ?
Eve gelip goruyordu oglumuzu. Pazartesi geldigindw bana cicek tatli falan almis. Birlikte yemek istedi. Be istemeyince tartisma cikardi ve bebegi alip gitti. Polis geldi vs. Sonrasinda ailesi anahtarlari aldi

Eve gelip goruyordu oglumuzu. Pazartesi geldigindw bana cicek tatli falan almis. Birlikte yemek istedi. Be istemeyince tartisma cikardi ve bebegi alip gitti. Polis geldi vs. Sonrasinda ailesi anahtarlari aldi
Eşinizle Konuşmak gelmiyorsa içinizden neden ona duygularınızı ne hissettiğinizi Detaylı bir şekilde yazıp vermiyorsunuz sakin bir zamanda okursa belki de düşünür ne hissettiğinizi

Baba nasıl yönlendirdiyse çocuk onu yapmıştır.

Konu sahibi siz evliliğinize devam kararı alıcaksınız (ki mesajlarınızdan bu anlaşılıyor) oğlunuzun da ablası gibi olması kaçınılmaz.
Ama Kızın annesi de Hatalı bence çok pasif hiç kızıyla ilgilenmiyor onu yönlendirmiyor galiba kız da babasının hayatına saygı duymuyor bunda annesinin de Payı var bence

Eşinizle Konuşmak gelmiyorsa içinizden neden ona duygularınızı ne hissettiğinizi Detaylı bir şekilde yazıp vermiyorsunuz sakin bir zamanda okursa belki de düşünür ne hissettiğinizi
Yazdım. Okuduktan sonra o da cevap yazdi. Caba gosterecegini, degismek istedigini vs vs. Ama tartisma aninda bunlari tamamen unutuyor ve baska bir adam oluyor

Ama Kızın annesi de Hatalı bence çok pasif hiç kızıyla ilgilenmiyor onu yönlendirmiyor galiba kız da babasının hayatına saygı duymuyor bunda annesinin de Payı var bence
Annesi cok garip biri. Egitim almamis. Calismiyor. Boşandıktan sonra annesi babasi kiz kardesi etkek kardesi yengesi onlarin cocuklari hep beraber kucuk bir evde yasiyorlarmis. Sabahtan aksama televizyon acik. Kizinin okumasini istemiyor. Evlilige karsi. Kizinin ileride evlenmesine bile karsi. Velayetle ilgili oalraj da su an istese kizinin tum velayetini alabilir. Cunku sosyal hizmetlere gore bbizim evde duygusal şiddet var. Halbuk o iki gunu kendisine teklif ettigindw esim, onu kabul etmemis. 4 gun bizim eve gondermek istiyor kizini.

Ev kalabalık babasının yanında daha iyi daha rahat diye muhtemelen kabul etmemiştir.
Yabancı mı bu kadın ? Çok ilginç yurtdışında okumasın evlenmedin diyen bir anne

O kız o evde o anne ile o hayatta harcanır gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…