- 11 Mart 2016
- 11.339
- 49.002
- 598
- Konu Sahibi gumushalhal
-
Lütfen bu sefer kararlı olunEvde tek basimayim. Eve gelemiyor. Ailesi gelmesine izin vermiyor. Pazartesi gece bebegi kacirmaya kalktiktan sonra tum anahtarlsri aldilar elinden. Bugun oğlumun sunnetinibyaptirdik. Gelmek istedi ama hic kimse razi olmadi. Ablasiyla birlikte gittik. Yarin sosyal hizmetlerden gelecekler. Ikimizle ayni anda goruseceklet. Avukata yonlendirecekler muhtemelen
Ruh hali iyi değil kesinlikle ... Kendinizi ve bebeğinizi iyi koruyunEvde tek basimayim. Eve gelemiyor. Ailesi gelmesine izin vermiyor. Pazartesi gece bebegi kacirmaya kalktiktan sonra tum anahtarlsri aldilar elinden. Bugun oğlumun sunnetinibyaptirdik. Gelmek istedi ama hic kimse razi olmadi. Ablasiyla birlikte gittik. Yarin sosyal hizmetlerden gelecekler. Ikimizle ayni anda goruseceklet. Avukata yonlendirecekler muhtemelen
Ailesi ondan umudu kesmis. Sadece abisi benim onun uyilesmesine yardimci edebilecek gucte oldugumu soyluyorBen bir barışma atağı daha bekliyorum adam ve ailesinden...
Umarım konu sahibi tekrar kanmaz.
Siz ne düşünüyorsunuz peki bu aşamada ?Ailesi ondan umudu kesmis. Sadece abisi benim onun uyilesmesine yardimci edebilecek gucte oldugumu soyluyor
Su siralar bunun karakteri degil hastaligi oldugu dusunmeye basladim. Tedavi olmaya ihtiyaci var. Gecmisinden gelen bazi yukler var omzunda. Boyle patlak veriyorRuh hali iyi değil kesinlikle ... Kendinizi ve bebeğinizi iyi koruyun
Su an turkiyeye gidemiyorum cunku sosyal hizmetler child protection investigation baslatti. Evde yalniz kaliyorum. Ailesi alisveris, yemek vs konularinda yardım ediyor. Arayip soruyor. Düşünüyorum hala. Aksiyon alabilecegim bir durum yok zatenSiz ne düşünüyorsunuz peki bu aşamada ?
Tedavi olsun geçmişin hatasını yükünü sizden ve bebeğinizden çıkarmaya ne Hakkı var ?Su siralar bunun karakteri degil hastaligi oldugu dusunmeye basladim. Tedavi olmaya ihtiyaci var. Gecmisinden gelen bazi yukler var omzunda. Boyle patlak veriyor
Iki yonlu dusunuyirum benim ve oglumun guvenligi soz konusu. Ama bir yandan da bu bir hastaliksa ve iyilesme sansi varsa o durumda bosu bosuna oglum parcalanmis ailede buyuyecekLütfen bu sefer kararlı olun
Oğlunuzu düşünün.
Tekrar bebeğinizi kaçırmaya çalışabilir biliyorsunuz değil mi ?Su an turkiyeye gidemiyorum cunku sosyal hizmetler child protection investigation baslatti. Evde yalniz kaliyorum. Ailesi alisveris, yemek vs konularinda yardım ediyor. Arayip soruyor. Düşünüyorum hala. Aksiyon alabilecegim bir durum yok zaten
Parçalanmış ailede büyümek bazen birbirini yiyen anne Baba'nın yanında büyümekten daha iyidirIki yonlu dusunuyirum benim ve oglumun guvenligi soz konusu. Ama bir yandan da bu bir hastaliksa ve iyilesme sansi varsa o durumda bosu bosuna oglum parcalanmis ailede buyuyecek
Tedaviyi kabul etti. Ailesi de ayni fikirde yani normal olmadığını dusunuyorlar. Sosyal hizmetle konusurken bana onceki evliliginde siddet kullanmadigini soylediler. Eski karisi boyle soylemis. Isyerinde ve sosyal hayatta da sakin biri olarak biliniyorTedavi olsun geçmişin hatasını yükünü sizden ve bebeğinizden çıkarmaya ne Hakkı var ?
Kesinlikle katiliyorum. Ama bu konuyu asabilirse biz baska hicbir konuda en ufak bir tartisma yasamadik.Parçalanmış ailede büyümek bazen birbirini yiyen anne Baba'nın yanında büyümekten daha iyidir
Sosyal hizmetler baba olarak buna hakki oldugunu ve kacirma olmadigini soyledi. Polis de ayni sekildeTekrar bebeğinizi kaçırmaya çalışabilir biliyorsunuz değil mi ?
Bunun çok büyük bir kumar olduğunun farkındasınızdır umarım.Iki yonlu dusunuyirum benim ve oglumun guvenligi soz konusu. Ama bir yandan da bu bir hastaliksa ve iyilesme sansi varsa o durumda bosu bosuna oglum parcalanmis ailede buyuyecek
Keşke yalnız kalmasanSu an turkiyeye gidemiyorum cunku sosyal hizmetler child protection investigation baslatti. Evde yalniz kaliyorum. Ailesi alisveris, yemek vs konularinda yardım ediyor. Arayip soruyor. Düşünüyorum hala. Aksiyon alabilecegim bir durum yok zaten
Size neden şiddet uyguluyor o zaman derdi ne ?Tedaviyi kabul etti. Ailesi de ayni fikirde yani normal olmadığını dusunuyorlar. Sosyal hizmetle konusurken bana onceki evliliginde siddet kullanmadigini soylediler. Eski karisi boyle soylemis. Isyerinde ve sosyal hayatta da sakin biri olarak biliniyor
Kesin olarak aştığına emin olmadan aynı eve girmeyinKesinlikle katiliyorum. Ama bu konuyu asabilirse biz baska hicbir konuda en ufak bir tartisma yasamadik.
Kizinin velayeti icin cok mucadele etmiş. 9 ay hic gorememis bu surecte. Sonunda yari velayet kazanmis. Bu konuda cok hassas.Size neden şiddet uyguluyor o zaman derdi ne ?
Bebeği görebilir fakat yukarıdaki mesajda pazartesi Oğlumu kaçırmaya çalıştı anahtarları değiştirdik demediniz mi ?Sosyal hizmetler baba olarak buna hakki oldugunu ve kacirma olmadigini soyledi. Polis de ayni sekilde
Şimdionun evinde kaliyorum. Turkiyeye gidemiyorum. Ailesi uzak tutuyor onuKesin olarak aştığına emin olmadan aynı eve girmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?