- 8 Eylül 2017
- 236
- 271
- 103
- 43
- Konu Sahibi gumushalhal
-
Canım benim, sen büyük ihtimalle yaşadığın hayal kırıklığından ve şoktan dolayı henüz olayın ciddiyetini idrak edemedin, haklısın da boşanma kararı hamileyken zor olur ancak sen çocuğun 2-3 gn az kalmasıyla huzurlu olacağından emin misin? Yarın bir gün niye oğlumun elini tuttun kızımın elini tutmadın diye camdan atmaya kalkmaz mı bu dingil seni sence??Şöyle bir çözüm önerdi eşimin ablası. Normalde haftanın yarısında bizde. Bunu iki güne indirip o günlerde de ikisi ablasında kalacak.
+1Canım benim, sen büyük ihtimalle yaşadığın hayal kırıklığından ve şoktan dolayı henüz olayın ciddiyetini idrak edemedin, haklısın da boşanma kararı hamileyken zor olur ancak sen çocuğun 2-3 gn az kalmasıyla huzurlu olacağından emin misin? Yarın bir gün niye oğlumun elini tuttun kızımın elini tutmadın diye camdan atmaya kalkmaz mı bu dingil seni sence??
Pardon? Ablası iyiniyetli mi? Boşanınca sen ülkeni,standartlarını neden bırakıp gidesin ve bu sana neden manipüle ediliyor şu an?? Şiddetin idaresini kendisi yapar mıydı çok merak ettim ve de okul bitirince eğitilmiş olunmuyorun hele de İngiltere görmüş bir adamdan çıkması en güzel örneği olmuşŞu an ingiltere yasalarına göre eğer şikayetçi olursam kızını tamamen elinden alacaklar. Boşandığımızda da oğlumu görme hakkı olmayacak. Ama konuştuğum herkes- burda onun ailesi tabi- biraz bekle. Çözüm bulmaya çalış. Pişman olacağın bişey yapma diyorlar. Hepsi eğitimli eczacı doktor bir aile ve samimiyetlerine inanıyorum. Ablası hatta dedi ki eğer yine de ayrılmak istersen ben türkiyeye yanında gelip seni ailene teslim ederim.
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Dün okuyamadım çünkü eşim telefonu elimden almıştı. Dün evliliğimizin en büyük krizini yaşadık ve şu an eltimde kalıyorum. Dün akşam konuşmak istedi benimle. Ben de kız olmadığı zaman konuşalım ya da onu halasına götür dedim. Halası 3 blok ötede. Kabul etmedi ben de bu şartlar altında konuşmak istemiyorum. Yine bağırmaya başladı. Çatı katındaydık. Aşağıya inmek istediğimi söyledim. Merdivende durup engel oldu ve beni karnımdan itti. Ben de onu ittim. Sonra aşağıya inmeye çalıştıkça beni engelledi. Tshiründen tutup kenara çekmeye çalıştım. Tahirtü yırtıldı. Ama önümden çekilmedi. Tuvalete gitmem gerektiğini söyledim. Altına yap dedi. Enfel olmaya çalışsa da gittim. O da girdi. Kapıyı örtmeyeceğini söyledi. Çünkü benim kendimi birkaç saat tuvalete kilitleyeceğimi söyledi. Ben camı açıp polis diye bağırmaya başladım. Klozetin üzerinden çekip beni yere yatırdı. Ağzımı burnumu kapadı. Nefes alamıyordum. Sonra yüzüme havlu kapattı. Boğulacaktım. Yalvardım bırakması için. Sonra panik atak geçirdim. Ama tuvaletten çıkmama izin vermedi. Yarım saat öylece oturup ağladım. Yatmam gerektiğini söyledim. O ve kızı mutfaktayken yan komşumuz olan eltime geldim. Arkamdan koştu kardeşini itip içeri girdi. Ben kendimi banyoya kilitledim. Biraz konuştuktan sonra gitti. Hala eltimdeyim. Doğuma 5 gün var. Türkiye'ye gidemiyorum. Napacağımı bilmiyorum.
Belki aptallık diyeceksiniz ama kızı olmadığında gerçekten hiç problem yaşamadık. Bunu düşününce belki de başka çözüm vardır diyorum. Çocuğum babasız büyüsün istemiyorum. Ama bu şartlar altında hayatım bile tehlikefe olabilir.
Şöyle bir çözüm önerdi eşimin ablası. Normalde haftanın yarısında bizde. Bunu iki güne indirip o günlerde de ikisi ablasında kalacak.
Şu an ingiltere yasalarına göre eğer şikayetçi olursam kızını tamamen elinden alacaklar. Boşandığımızda da oğlumu görme hakkı olmayacak. Ama konuştuğum herkes- burda onun ailesi tabi- biraz bekle. Çözüm bulmaya çalış. Pişman olacağın bişey yapma diyorlar. Hepsi eğitimli eczacı doktor bir aile ve samimiyetlerine inanıyorum. Ablası hatta dedi ki eğer yine de ayrılmak istersen ben türkiyeye yanında gelip seni ailene teslim ederim.
Nasılsın, bir avukatla görüşebildin mi? Bildiğim kadarıyla 5 sene evli kalmanız lazım, eş durumu ile süresiz oturum izni için. Eşinizden önce orada yaşamıyor muydunuz?Şimdi eltimin evinde güvendeyim. Ama hem fiziksel hem psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Şu an aklımda olan şey adım atmadan önce bir avukatla konuşmak. Bu ülkenin kanunlarını ve haklarımı bilmiyorum. Eşim vatandaş burda doğup büyümüş. Ben eş vizesiyle kalıyorum burda. Çocuğumun mağdur olmasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?