Üvey anne olmak

Konu sahibi; bak şunu unutma; en önemlisi sensin. Kocanı da kızı da salla. Bak doğuracaksın da çağır anneni; teyzeni bak keyfine. Eşine de duygu sömürüsü yap. Sen kendine ne kadar değer verirsen herkes sana o kadar değer verir. Kızı boşver. Cidden boşver ve konuş eşinle. Bak burada makyajkolik vardı. Onun da kocası oğlum da oğlum modundaydı kız bıraktı sersefil olmuşlar şimdi. Kocana da söyle; kimse iki kere boşanmış iki çocuklu adamı kolay kolay almaz. Aklını başına devşirsin kızı da seni eşi olarak kabul edip öyle davransın. Bir kardeşi olacak ve babasının karısısın sen. Mecbur kabul edecek. Bu arada bebeği de o kızla yalnız bırakma. O kıskançlıkla zarar da verebilir bebeğe. Burada yazanlar o zaman da ayyy omo çocok o dohoooo diyebilecekler mi?

O konuda size Katılıyorum bence de asıl sorun zaten eşi kız değil. Eşi Anladığım kadarıyla insancıl biri de değil Üstte bir yerlerde konu Şahin'i kendisine şiddet uyguladığını yazmıştı. Bu zaten kızdan bağımsız olarak Başlı başına bir sorun hamile bir kadına şiddet uygulamak ne demek ? Ama Anladığım kadarıyla kız da eşin sorunlu olan yapısına sorun katıyor.

Onun dışında ben Kızın birden bire hayatına ortak olan Babasına ortak olan Baba'nın hayatındaki tek kişi kızıyken baska bir kadının baska bir çocuğun ortaya çıkacak olmasına karsı gösterdiği tepkiyi o yasta bir kız çocuğu için çok Abes bulmadım.

Konu sahibesi merhaba
Sorun adamın ne kadar Avrupanın göbeğinde doğmuş büyümüş olması olsa da tam bir Ortadoğulu olması ve bu zihniyeti surdurmesinde yatiyor.
Özellikler
Kadına değer vermeme
Şiddet eğilimi
Manipülasyon
Herşeyden ziyade bu Ortadoğulu özellikleri ongorememis olmanız üzücü.
Burada ırkçılık yapmıyorum arkadaşlar ogrularikonusuyorum

Sizin üvey cocuk benımkının yegenı. Allah oncelıkle sabır versın. Yürek yemıs gibi evlenmıssın hıc dusunmemıssınız 2-3yas degılkı sıze adapte olsun ıkıncı anne olarak bılsın cocuk haklı. Siz onun yerını alan rakıbısınız babasının kalbı yatagı ılgısı parası evı hersey ıkıye bolunmus durumda onun gozunde ve bır yabancıyla neden paylassın kı bunları. Ben soylemıyorum bu onun ıc sesı. Sımdı yarıya bolunmus olan hersey bıdaha yarıya boluncek cunku kardes gelıyo. Travma ustune travma yasar. Dıkkat edın o saldırganlık sıze ve bebegınıze zarar vermesın baba kız sıddet egılımı var bellı. Bı ınsan hem fedakar hem sıddet egılımlı olamaz. Ne demek sokaga fırlatmalar falan? Sabırlıymısınız ben olsam beynıne gecırırdım ne bulduysam. Sız alın karsınıza konusun. Cocuk babası yokken sızınle aynı evde kalıyomu? Kalıyosa hemen gızlı bı kamera yerlestırın bence cocuguda sakın bı dılle konusturun. Bunu yapamıyosanız bebegınızle asla yalnız bırakmayın. Boyle adamlara restı cekmeden akılları baslarına gelmıyor kendımden bılıyorum canım

Aynı fikirdeyim. O üvey kız çokkkk tehlikeli. Bebeği sakın onunla yalnız bırakmayın. Sonra omo onloyoşlo olmon lozommm o doho çocokkkk diyenlerin hiçbirisi olmaz yanında.

vicdan azabi boyle yapmis adami zor kiz buyudukce babasindan uzaklasir ama zor gecer hayat bir sey diyemiyorum

Çocuklu olduğunu bildiğiniz bir insanla evli olmayı seçtiğiniz için anlayış göstermelisiniz elbette mesela ''çocuk'' olarak görerek ve baba sevgisine saygı duyarak. Ancak sizi de haklı buluyorum, adam size şiddet uygulayacak kadar ileri gidiyor ve siz bu evlilik içerisinde ''anlayış'' beklenen tek taraf oluyorsunuz...
Sizin de muhakkak hakkınız, ilk evliliğiniz hele ki hamileyken ilgi ve sevgi görmeniz gerekirken fiziksel/psikolojik şiddet ne demeye size dayatılıyor? Asıl sorumluluk eşinizde, evliliğini bitirip,çocuğu varken yeni bir hayat kurmayı göze aldıysa sizi ikinci plana atamaz bu size reva değil ve katlanmak zorunda olduğunuz bir şey değil. Bu konuyu onunla konuşmalısınız, sebep ve ortada dönen problem gayet masumane bir oluşumdan kaynaklansa da realite elden bırakılmamalı. Siz de birilerinin evladısınız yurtdışında belki ailenizden uzakta ne şiddete tamam demek ne de ikinci planda kalmayı kabullenmek zorundasınız burada tek sorumlu eşiniz.

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Dün okuyamadım çünkü eşim telefonu elimden almıştı. Dün evliliğimizin en büyük krizini yaşadık ve şu an eltimde kalıyorum. Dün akşam konuşmak istedi benimle. Ben de kız olmadığı zaman konuşalım ya da onu halasına götür dedim. Halası 3 blok ötede. Kabul etmedi ben de bu şartlar altında konuşmak istemiyorum. Yine bağırmaya başladı. Çatı katındaydık. Aşağıya inmek istediğimi söyledim. Merdivende durup engel oldu ve beni karnımdan itti. Ben de onu ittim. Sonra aşağıya inmeye çalıştıkça beni engelledi. Tshiründen tutup kenara çekmeye çalıştım. Tahirtü yırtıldı. Ama önümden çekilmedi. Tuvalete gitmem gerektiğini söyledim. Altına yap dedi. Enfel olmaya çalışsa da gittim. O da girdi. Kapıyı örtmeyeceğini söyledi. Çünkü benim kendimi birkaç saat tuvalete kilitleyeceğimi söyledi. Ben camı açıp polis diye bağırmaya başladım. Klozetin üzerinden çekip beni yere yatırdı. Ağzımı burnumu kapadı. Nefes alamıyordum. Sonra yüzüme havlu kapattı. Boğulacaktım. Yalvardım bırakması için. Sonra panik atak geçirdim. Ama tuvaletten çıkmama izin vermedi. Yarım saat öylece oturup ağladım. Yatmam gerektiğini söyledim. O ve kızı mutfaktayken yan komşumuz olan eltime geldim. Arkamdan koştu kardeşini itip içeri girdi. Ben kendimi banyoya kilitledim. Biraz konuştuktan sonra gitti. Hala eltimdeyim. Doğuma 5 gün var. Türkiye'ye gidemiyorum. Napacağımı bilmiyorum.

Sorunu benden daha iyi ifade etmişsiniz. Aşağıda güncel bir cevap yazdım.

Bu konu üvey annelikten çıktı,tam da belirttiğim gibi bir önce ki yorumumda, bu adam size şiddet uyguluyor arada evlat değil sorun BENCE EVLİLİĞİNİZİ CİDDİ BİR ŞEKİLDE GÖZDEN GEÇİRİN!

Belki aptallık diyeceksiniz ama kızı olmadığında gerçekten hiç problem yaşamadık. Bunu düşününce belki de başka çözüm vardır diyorum. Çocuğum babasız büyüsün istemiyorum. Ama bu şartlar altında hayatım bile tehlikefe olabilir.

Bunlar baba kız sorunlu. Boşver. Sen kendini ve çocuğunu düşün. Doğumuna falan da çağırma. Çağır anneni teyzeni kardeşini. Kendini toparla dön Türkiye'ye. O da kızıyla kalsın madem o kadar değerli.

Bence sorun kızdan ziyade eşin. Kız sadece onu tetikliyor.

Aptallık diyemem ama fazla cesurca derim. Bu saatten sonra güvenebilir misiniz? Çocuğunuz babasız büyümesin istiyorsunuz ama o baba sizi ''karnınızdan'' iterek o çocuğa sizin verdiğiniz kıymeti veriyor mu? Kalıcı zarar gelseydi o bebeğe hayıflanır mıydı sizin kadar?
Anladığım kadarıyla o ülkede ikiniz de yabancısınız verin polise sınırdışı bile edilebilir,çok ciddi ceza alabilir. Hadi affettiniz diyelim sizce evladınız ne kadar sağlıklı büyür? Büyüdüğünde ''anne neden bu adamdan ikimizi de kurtarmadın'' dese ne cevap verirsiniz, artık mesele sadece sizin geleceğiniz değil ki, o minik bebeğin geleceğinden çaldığınız günleri hakikaten açıklayabilir misiniz?

Çocuğunuz babasız yerine annesiz mi büyüsün !
Bunu mu istiyorsunuz ?
Adam karnınız burnunuzda sizi boğmaya kalkmış.Kendi canınızdan geçtiniz madem ya bebeğinize bişey olsaydı :/

Ayrıca; adam ayrımcılık yapsa ne yapacaksınız? Ben şahsen babam ablamı benden daha fazla sevse nefret ederdim ondan. Bırak ikisini de sersefil olsunlar.

Ayrıca; adam ayrımcılık yapsa ne yapacaksınız? Ben şahsen babam ablamı benden daha fazla sevse nefret ederdim ondan. Bırak ikisini de sersefil olsunlar.
Aynen ben iyi bir baba hayal edemedim maalesef, konu sahibi için de hakikaten üzüldüm hamile haliyle kritik bir dönemden geçiyor.''İnsan'' olmak ne büyük meziyetmiş meğer,eşi besbelli sorunlu. Hayır ya insan eşine şiddet uygulayamaz hele hamile eşine ne gibi bir kulpla uygulayabilir?? Eski eşe sormak lazım belki bu yüzden boşadı adamı

Büyük ihtimalle evet. Çok itici bir adam kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…