- 17 Ağustos 2017
- 121
- 309
- 23
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Senin yerinde olsam bu halıyı keserim dilim dilim eğer bi daha yaparsa onu da keserim ki bence birinciden sonra bi daha yapıcagını sanmam denemiş akrabalarım varDerdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
Valla yahuHee hafta hali yikamak icin kudurmak lazim...
Inanin bilmiyorum ..yikamaya vermek bile bana dertValla yahusenede iki kere yıkamaya ver yetiyorda artıyor.. bu insanlar enerjiyi nereden buluyor acaba
Ben yerinizde olsam o haliyi ceker yere düsmüs gibi hicsey olmamis gibi davranirdim bu sürecde vazgecer herhalde o kadin temizlik hastaligi bar galibaDerdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Bak bu da olur bi deneeee bunu yazam sahibi korkulacak birsey yok korkak gibi davranirsaniz onlarda size daha cok tepenize cikarlarBir akrabamiz aynı böyle bir durumda kalmış aynı sizin durum gibi laftan anlayan yok.almis eline makası kesmiş sallanan halıyı.bazen insanlar kaşınıyor sanirim
Nerenin yöneticisi olursa olsun nefret ediyorum böyle insanlardan. Bendede var aynısı en son halıyı çektim aşağı attım ohhhDerdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Bu normal halı değil. Şu makinede yıkanabilir yolluklardan. Büyük ihtimalle mutfaginda. O yüzden sürekli yıkayıp duruyor.Inanin bilmiyorum ..yikamaya vermek bile bana dert
Bu kadar sık nasıl yıkıyorlar anlamadım.Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?