• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş altı yıl boyunca çarşaf gölgesinde ve çarşaf manzarası eşliğinde balkonda oturmaya çalıştık. Bizim de güneşimizi kesiyordu aynen. Yüz göz olmayın zabıtaya söyleyin. Fotoğraflari da silmeyin sakin. Farklı tarihlerde kalsın. Ceza alirlarsa belki yapmazlar. Ama konuşmayın. Size bir zararları dokunmasın.
sağolun şuan yapabileceğim tek şey şikayet etmek zaten. Tartışmayı göze alamıyorum bebeğinden dolayı.

Siz haklısınız ama bundan vazgeçeceklerini düşünemedim. Acaba resimde gözüken balkon kısmına asmalarını teklif etseniz? O zmn da aynı ölçüde karanlık yaparmı?
Yada başka bir gölge yapmayacak oda, kullanılmayan yer varmı?

bir benzeri binamda yaşandı korkunçtu..
temizlik hastası komşum her sabah nevresmini camdan çırpar.. buna yine denk gelen alttaki komşu çırpma anını camda beklerken kız çırptığı an çarşafı yakaladığı gibi aşağı fırlatmış.. neredeyse çarşafı çırpan da çarşafla beraber aşağı düşecekmiş :))
valla anlayışsız görgüsüz insanlarla baş etmek zor..

Valla böyle ayilar haliyi alip ceksen ya kapi onune birsey koyar yada üstünüzde Zıplar iyice sinir bozarlar.

Zabitayi aradiniz mi?

Ha ben dayanamayip cikar kavga ederdim artik ne olursa olsun diye.
Gerçekten artik saygısızlıga tahammülüm kalmadi.
Bu ülke insani kanser falan eder.

Yaptıkları çok ayıp. Mülkünüzü işgal etmişler resmen. Birde utanmadan çirkeflik yapıyorlarsa sizde yapın. Gerekli yerlere de şikayet edin.

Arkadaşıma alt kat komşusu ses çok geliyor diye şikayet etmiş,ilkinde uyarı aldılar.İkinci şikayet tte ise para cezası kesildi.İnsAllah vazgecer hadsiz .

bu nedir arkadaş böyle ne insanlar var ya saygısızlık resmen alıp saklayacaksın sorarlarsa bekçisimiyim ben sizin halınızın diyip çalmışlardır hırsızlar diyeceksin yada halınız uçmuştur diyin alaattinin sihirli lambasındaki halı gibi:KK55:

Ben de mutfaktaki halımı yıkıyorum üzerine bişey dökülmediği sürece sık yıkamıyorum tabi ama aşağıyı rahatsız etmesin diye borunun iki tarafından da sarkıtıp halı boyunu yarıya indiriyorum, öyle bişey önerseniz yapar mı ki?

Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
terbiyesiz insanlar gorgusuzler bu ne rezzilk polise sikayet et

Çok görgüsüzce böyle insanlar şehir içinde insanlarla yaşamamalı dağ da bir başlarına yaşamalı bence

Zabıtayı 2 defa aradığımvhalde gelmedi. Sonra eşim aradı, gelmelerini ve tutanak tutmalarını istemiş ama zabıta onun yerine telefonla uyaracaklarini söyleyip eşimden numaralarını istemiş.
Uyarıdan sonra komşumuz eşimi arayıp istersem çekerim falan demiş ve halı hâlâ aynı yerde. Ceza gelirse de öderim demiş bir de.

3 yil tam olarak bunu ve daha fazlasini cektim. Bircok sey denedim. Edepsiz olan anlamiyor, cok cirkeflestiler. Sonunda tasindi şukur.

Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
çekiver aşağıya düşsün bi daha yapamaz

Yolluğun fotoğrafını görünce yaşama sevincim düştü resmen.Nefret ederim böyle şeylerden.Asacak başka yerleri yok mu ki hep aynı yere asıyorlar? Bir de kimse kimseye bağıramaz yahu , hem suçlu hem güçlü.Toplu halde yaşamayı öğrenemeyen medeniyetsiz insanlar.Apartman toplantısında söyleyin.

Back