- 9 Ocak 2019
- 326
- 433
- 23
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Bu resimle belediyeye sikayet et once ikaz ediliyo tekrar yaptiginda guzel bi para cezasi yesin gorsun ... biz bikac kisiye verdik dersini bu sekilde bu ne yaaa mustakildemi koydemi yasiyo bunlar ayyy sinir bozucu ...Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
Ay hiç güleceğim yoktu ya koptum şunaKüçük bir oğlunuz varsa camdan halıya işesin bu da caydırıcı olabilir
Kasitli yapiliyo gibime geldi ve yan tarafada asabilir sevgili ustkomsu kullanmadiginz arka camdan falanda sarkitabilir veyahut ikiye katlayip assin yukarida kalir bu kdr asagiya inmez ne dangalak insanlar varyhaDerdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?