• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
Sürekli olan bir şeyse ben olsam çeker aşağı atardım,ne gorsuz insanlar var ya

Sormayin ben de ekmek kiriklari sac tellerinin oldugu balkonumu sabah sabah fotografini cektim napacaksam.ust komsunun yaptigi ayip degil mi nasil rahatlar.

Offf iki sene çektim aynısını, taşındım da kurtuldum, kiradaydım. Her gün mü halı silkelenir yahu, yapma diyordum kadına, gizlice gidip arka camdan silkeliyordu. Çok sinir oluyorum böylelerine, Allah'ından bulsunlar.

Balkonda Mangal yakin her hali astiginda. Madem onlarin halisi sizi ilgilendirmezmis, sizin de mangaliniz onlari ilgilendirmez. Terbiyesizler

Aynı durumdayız benimde üst kat komşum her gün bütün evin çarşaflarını kanepe örtülerini balkona oturma odamın önünü kapatacak şekilde seriyor ama uyardık fayda vermedi siz eğer bir çözüm bulabilirseniz kanuni olarak lütfen söyleyin de bizde ötme yapalım

Back