• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok artık insanlar ne kadar düşüncesiz bir de yöneticiymiş pes. Belli ki terbiyesiz, çirkef insanlar. Apartman toplantısında gösterin herkese fotoğrafı, siz de çirlefleşin. Çekin halıyı aşağıya yine mi asıyorlar yine indirin

Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
çaktırmadan çek aşağı indir yollukları

Bence siz bu işi kadinla halletmeye çalışın evinize davet edin görsün odanızın ne kadar karardığını.
Bebeğimin güneş görmeye hakkı var lütfen onun elinden bu hakkı almayın deyin.
Biraz duygusala bağlayın bence işi.
Birazcık vicdanı varsa belki vazgeçer.
Başka bi balkonu varsa oraya asmasini önerin veya halıyı kısa tutmasını isteyin.

Keşke hiç eşler girmeseydi işin içine.
Baktınız çözemiyorsunuz tanıdık polis bulmaya çalışın danışırsınız ne yapılabilir diye.

Asıl çek at aşağı, insanlarla aynı ortamda pek yaşamamış daha önce belli.
Cok eskiden bir komsumuz aynen bunu yapmisti defalarca
Sorunca da gayet rahat ben yapmadim diyordu
Cunku ust kat komsu anlamiyor aynen konu sahibin ki gibi haftada 2 kere hali asoyordu

Sonuc ust kat vazgecti

Bazen dinsizin hakkindan imansiz geliyor gercekten

Benim üst komsumda güneşi gördüğü gibi halı kilim seriyor, Allahtan diğer odalar da güneş görüyor da oturabiliyoruz. Çok can sıkıcı bi durum inşallah sorun çıkmadan halledilir

benım vardı boyle komsum para cezası bıle verıldı yıne de uslanmadı
en son halının sacakları vardı makasla kesmıstım
bırde don lastıgınde yogurt kovası falan sallandırıyordu :olamaz:onuda kesmıs atmıstım
ondan sonra fazla surmedı tasındım pıslıgınden bıktıgım ıcın
en ıyısı halıyı asagı cekmek arkadaslar dogru soylemısler
o astıkca sız cekın dusmus bılmıyorum dersınız

Yok artık yani hem camını kapatıyor hem de seni ilgilendirmez diyor . Çek indir aşağıya bir de yönetici biliyor olması lazım bunları . Saygısız insanlar ya. Her astığında indir aşağı bu kadar olmaz . Ya da şikayet et her astığında uğraşsın
şikayet ettik, gelip fotoğraf çekip tutanak tutarlar sandık ama onlar numarasını isteyip arayarak uyardılar. İşlerini biz öğretmeyecekmişiz gelemezlermiş.
Adam da ceza gelirse öderim diyor yine yapıyor.

Yolluğun fotoğrafını görünce yaşama sevincim düştü resmen.Nefret ederim böyle şeylerden.Asacak başka yerleri yok mu ki hep aynı yere asıyorlar? Bir de kimse kimseye bağıramaz yahu , hem suçlu hem güçlü.Toplu halde yaşamayı öğrenemeyen medeniyetsiz insanlar.Apartman toplantısında söyleyin.
ya işte söylemekle anlamıyorlar yan tarafı balkon oradan asabilir, bizi de etkilemez hem ama o yere kadar olan pencerenin ön kısmındaki demire asıyor ve camımı komple kapatıyor evimde salon ve oturma odam ayrı değil tek oturma odam ve ışığını kesiyor. Bütün gün halılarını izliyorum resmen. Hem de haftada 2 3 gün. Valla çok kızgınım ama olay çıkartmayı da istemiyoruz.

bence de çekin aşağı düşsün. ne bu saygısızlık bide eşine bağırıyorlar hem suçlular hem güçlü....

Ben nevresim yıkayıp astığımda bile 2 kat yapıyorum alt katı etkilemesin diye ki tek kat assam bile çok az etkiliyor ama ben rahat edemiyorum.
İnsanlar nasıl böyle düşüncesiz olabiliyor çok şaşırıyorum. Çekeceksin aşağıya düşecek en temiz yöntem misss

ya işte söylemekle anlamıyorlar yan tarafı balkon oradan asabilir, bizi de etkilemez hem ama o yere kadar olan pencerenin ön kısmındaki demire asıyor ve camımı komple kapatıyor evimde salon ve oturma odam ayrı değil tek oturma odam ve ışığını kesiyor. Bütün gün halılarını izliyorum resmen. Hem de haftada 2 3 gün. Valla çok kızgınım ama olay çıkartmayı da istemiyoruz.
Valla kavga etmemeyi istemek de haklısınız da karşı taraf bağırıyormuş filan.Yani bu tiplerle kavgasız başa çıkmak zor.

K knickerbockerbande
Halıyı görünce tüm ayarlarım kaçtı. Çok sinirlendim.
Böyle insanlara bulaşmaya gelmez, halıyı filan çekip de bu insanları üstünüze sıçratmayın (ha bana kalsa halıyı çekme olasılığım çok yüksek).
Adam belalı bi tipse siz böyle yaptığınız anda anında kapınıza dayanır ve kavga çıkar. İnsanlar park yeri yüzünden bile birbirini öldürüyo. Şimdi kimsenin kimseye tahammülü, saygısı kalmamış. Çoğu insan aşırı şekilde bencil ve böyle insanlar ne kibarlıktan ne de kabalıktan anlar.

Şöyle yapmayı deneyebilirsiniz ; halı dururken çaya,kahveye çağırın o sırada evin karardığını gösterin. Bu durumun sizi rahatsız ettiğinden filan bahsedin tekrar. Komşuyuz kötü şekilde çözmeyelim şu işi, ben yapıcı olmaktan yanayım yoksa şimdiye kadar kavga dövüş de çözerdim bu işi, şurada yüz yüze bakıyoruz kötü olmaya gerek yok gibisinden bi konuşma yapın. Hem korkmadığınızın,sinmediğinizin mesajını vermiş olursunuz. Hem de ne kadar kibar olduğunuzun. Böyle de çözemiyorsanız, halıyı her koyduğunda kapısını çalıp halıyı kaldır balkon yıkıcam su sıçrar deyin. Bir süre sonra bıkıp koymaz belki.
evime geleceğini pek sanmıyorum kadın çok çekingen birisi aslında.
Bunu haftada 2-3 kere mi yapıyo dedimiz!Farklı zamanlarda resmini çekip mahkemeye vereceksiniz tek yapacağınız şey bu çünkü kadın konuşarak çözüm bulacağınız bir tip değil.Direk mahkemeye verin görsünler gününü
eşim avukata danışmış o da öyle söylemiş bakalım her defasında fotoğraflayıp dava edeceğiz 2-3 hafta pusuya yatacağız resmen :)

Yazık sizin de bebegin giysileri asılı. Ona ragmen hali asmis ve cami kapatmis.Çok ayıp etmişler. Cidden beceremiyorlar toplu yaşamayı.
Siz en iyisi dava edin. Zabitaya da şaşırdım. Acaba belediyede tanıdıkları falan mi var da ona mi guveniyo sizin üst komşu.

yuh.

yani siz haklısınız ama bu insanlar davadan falan anlamaz ki savcı da böyle bi konuda davaya karar verir mi bilemedim.

asıl çek diyenler olmuş ilk zamanlar 1 2 söylediğinizde yaparsanız etkili olurdu bir de cins cins insan var o da hınç almak için daha başka bişey yapabilirdi. ben inatlaşmanın dozunu seviyeli tutmaya çalışıyorum.

ben sizin yerinizde olsam aşırı titiz rolü yapardım sanırım. işte don asıyoruz sistit oluyor çocuk halıyı çekin vs havasında. azcık kırık kafadan kontak takıntılı kadın rolüne bürününce herkes genelde elini çeker. tipi tipi işler işte höfff nefretlik.

Back