- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
çaktırmadan çek aşağı indir yolluklarıDerdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
Cok eskiden bir komsumuz aynen bunu yapmisti defalarcaAsıl çek at aşağı, insanlarla aynı ortamda pek yaşamamış daha önce belli.
O zaman yapacak birsey yokkendimi zor tutuyorum ama haklıyken de haksız olmayalım şimdi zaten adam pek normal değil çok kavgacı
Ya buna çok güldümKüçük bir oğlunuz varsa camdan halıya işesin bu da caydırıcı olabilir
şikayet ettik, gelip fotoğraf çekip tutanak tutarlar sandık ama onlar numarasını isteyip arayarak uyardılar. İşlerini biz öğretmeyecekmişiz gelemezlermiş.Yok artık yani hem camını kapatıyor hem de seni ilgilendirmez diyor . Çek indir aşağıya bir de yönetici biliyor olması lazım bunları . Saygısız insanlar ya. Her astığında indir aşağı bu kadar olmaz . Ya da şikayet et her astığında uğraşsın
Adres ver ben gelip indireyim o halıyı.şikayet ettik, gelip fotoğraf çekip tutanak tutarlar sandık ama onlar numarasını isteyip arayarak uyardılar. İşlerini biz öğretmeyecekmişiz gelemezlermiş.
Adam da ceza gelirse öderim diyor yine yapıyor.
ya işte söylemekle anlamıyorlar yan tarafı balkon oradan asabilir, bizi de etkilemez hem ama o yere kadar olan pencerenin ön kısmındaki demire asıyor ve camımı komple kapatıyor evimde salon ve oturma odam ayrı değil tek oturma odam ve ışığını kesiyor. Bütün gün halılarını izliyorum resmen. Hem de haftada 2 3 gün. Valla çok kızgınım ama olay çıkartmayı da istemiyoruz.Yolluğun fotoğrafını görünce yaşama sevincim düştü resmen.Nefret ederim böyle şeylerden.Asacak başka yerleri yok mu ki hep aynı yere asıyorlar? Bir de kimse kimseye bağıramaz yahu , hem suçlu hem güçlü.Toplu halde yaşamayı öğrenemeyen medeniyetsiz insanlar.Apartman toplantısında söyleyin.
:))) Çok tatlısınız. Biraz daha zorlarsa çamaşır suyu dökmeyi planlıyorum ama eşim olay çıkar diyorAdres ver ben gelip indireyim o halıyı.
Valla kavga etmemeyi istemek de haklısınız da karşı taraf bağırıyormuş filan.Yani bu tiplerle kavgasız başa çıkmak zor.ya işte söylemekle anlamıyorlar yan tarafı balkon oradan asabilir, bizi de etkilemez hem ama o yere kadar olan pencerenin ön kısmındaki demire asıyor ve camımı komple kapatıyor evimde salon ve oturma odam ayrı değil tek oturma odam ve ışığını kesiyor. Bütün gün halılarını izliyorum resmen. Hem de haftada 2 3 gün. Valla çok kızgınım ama olay çıkartmayı da istemiyoruz.
evime geleceğini pek sanmıyorum kadın çok çekingen birisi aslında.K knickerbockerbande
Halıyı görünce tüm ayarlarım kaçtı. Çok sinirlendim.
Böyle insanlara bulaşmaya gelmez, halıyı filan çekip de bu insanları üstünüze sıçratmayın (ha bana kalsa halıyı çekme olasılığım çok yüksek).
Adam belalı bi tipse siz böyle yaptığınız anda anında kapınıza dayanır ve kavga çıkar. İnsanlar park yeri yüzünden bile birbirini öldürüyo. Şimdi kimsenin kimseye tahammülü, saygısı kalmamış. Çoğu insan aşırı şekilde bencil ve böyle insanlar ne kibarlıktan ne de kabalıktan anlar.
Şöyle yapmayı deneyebilirsiniz ; halı dururken çaya,kahveye çağırın o sırada evin karardığını gösterin. Bu durumun sizi rahatsız ettiğinden filan bahsedin tekrar. Komşuyuz kötü şekilde çözmeyelim şu işi, ben yapıcı olmaktan yanayım yoksa şimdiye kadar kavga dövüş de çözerdim bu işi, şurada yüz yüze bakıyoruz kötü olmaya gerek yok gibisinden bi konuşma yapın. Hem korkmadığınızın,sinmediğinizin mesajını vermiş olursunuz. Hem de ne kadar kibar olduğunuzun. Böyle de çözemiyorsanız, halıyı her koyduğunda kapısını çalıp halıyı kaldır balkon yıkıcam su sıçrar deyin. Bir süre sonra bıkıp koymaz belki.
eşim avukata danışmış o da öyle söylemiş bakalım her defasında fotoğraflayıp dava edeceğiz 2-3 hafta pusuya yatacağız resmen :)Bunu haftada 2-3 kere mi yapıyo dedimiz!Farklı zamanlarda resmini çekip mahkemeye vereceksiniz tek yapacağınız şey bu çünkü kadın konuşarak çözüm bulacağınız bir tip değil.Direk mahkemeye verin görsünler gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?