Adam sorunluymuş yüz göz olmayın bence bazıları inada bindiriyor çok üzüldüm neden yaa eskiden hep Bahçeli müstakil evler huzur varmış apartman yaşamını bilmeyen öküzlerle aynı çatıda yaşam çok zor bende gürültüden çekiyorum allah yardımcımız olsun çözğm bulunur inşallah

Bir akrabamiz aynı böyle bir durumda kalmış aynı sizin durum gibi laftan anlayan yok.almis eline makası kesmiş sallanan halıyı.bazen insanlar kaşınıyor sanirim

cekin haliyi dussun asagiya. cirkin sey. boyle terbiyesizlik olmaz. ustelik yolluk mu kaldi, hangi asirdan komsulariniz?

Ben olsam son bir kez daha uyarırım.
Aksi halde halıyı çekerim aşağı düşürürüm derim, bunu da söylerim
Ve yaparsa halıyı düşürürüm evet.
O belalı ise ben de haklıyım derim yani.
Terbiyesiz görgüsüzler.

Sen sinersen daha çok cirkeflesecektir. Belli ki laftan anlamıyor dag kackini.dok vişne suyunu halıya misafir çocuğu yapmış dersin
burada kimsemiz yok eşim de uzun saatler çalışıyor. 1.5 yaşındaki bebeğimle evdeyiz hep kapıma dayanırlar diye korkuyorum.

Son düzenleme:
burada kimsemiz yok eşim de uzun saatler çalışıyor. 1.5 yaşındaki bebeğim evdeyiz hep kapıma dayanırlar diye korkuyorum.
Kapıya dayanırlarsa açmazsınız kapıyı, en kötü ihtimal polisi ararsınız.
Ama bu tarz insanların anlayacağı davranış biçimi 'halılarını aşağı çekmekten' geciyor maalesef.

Kapıya dayanırlarsa açmazsınız kapıyı, en kötü ihtimal polisi ararsınız.
Ama bu tarz insanların anlayacağı davranış biçimi 'halılarını aşağı çekmekten' geciyor maalesef.
haklisiniz da markete falan giderken hep karşılaşıyoruz. Sorun çıksın istemiyorum keşke daha yasal yollardan halledebilsek.

haklisiniz da markete falan giderken hep karşılaşıyoruz. Sorun çıksın istemiyorum keşke daha yasal yollardan halledebilsek.
Bizim de apartmanda var boyle bir dangalak.
Milletin eşyasını falan depodan alır atar, esip gürler. Millet çekinir aman tatsızlık çıkmasın diye. Susarlar hep.
Benim bir eşyamı attı. Anladığı dilden konuştum. Adama seve seve attığı gibi alıp yerine koydurttum. Herif 40li yaşlarında, ben 21 yaşında ufak bir hatunum. Şu an da yapabildiği en fazla öyle benimle ilgili ileri geri arkamdan konuşmak, yüzüme bir şey diyemiyor yani :)

Yani böyle tipler %95 tırsak tipler oluyor esasında. Başka bir türlü cozebileceginizi sanmıyorum.

Beş altı yıl boyunca çarşaf gölgesinde ve çarşaf manzarası eşliğinde balkonda oturmaya çalıştık. Bizim de güneşimizi kesiyordu aynen. Yüz göz olmayın zabıtaya söyleyin. Fotoğraflari da silmeyin sakin. Farklı tarihlerde kalsın. Ceza alirlarsa belki yapmazlar. Ama konuşmayın. Size bir zararları dokunmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…