- 29 Mayıs 2013
- 2.806
- 4.934
- 333
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
sağolun şuan yapabileceğim tek şey şikayet etmek zaten. Tartışmayı göze alamıyorum bebeğinden dolayı.Beş altı yıl boyunca çarşaf gölgesinde ve çarşaf manzarası eşliğinde balkonda oturmaya çalıştık. Bizim de güneşimizi kesiyordu aynen. Yüz göz olmayın zabıtaya söyleyin. Fotoğraflari da silmeyin sakin. Farklı tarihlerde kalsın. Ceza alirlarsa belki yapmazlar. Ama konuşmayın. Size bir zararları dokunmasın.
Çekivern aşağı düşsün. Birkaç kez yaparsanız bir daha koymaz muhtemelen.
terbiyesiz insanlar gorgusuzler bu ne rezzilk polise sikayet etDerdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
çekiver aşağıya düşsün bi daha yapamazDerdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
Halıya çay dökün alttan. Sorarsa da camdan çay döküyordum halına gelmiş dersiniz. Bir daha yapmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?