- 15 Temmuz 2016
- 8.201
- 13.697
- 248
- Konu Sahibi raggiodisole
Böyle düşünmekte haklısınız ama seviyeyi ben dediğiniz anlamda yazmadım.Seviyeyle alâkası yok, çocuklarımızı eğitsin diye güvendiğimiz öğretmenler dahi yapıyor bu görgüsüzlüğü. Yün yorganı eğitim düzeyi-gelir seviyesi düşük, daha çok kırsal bölge insanları kullandığı için siz de bu kıstasla belirttiniz yanılmıyorsam.
İnsan kendini yetiştirme seviyesi olarak yazdım.
Oturduğum sitede geçen yangın çıktı. Sebebi de bonya da s....... ken sigara içmişler söndürmeden havalandırma deliginden aşşa atmış çok büyük bi yangın olmuş, bütün blok boşaltılmış.
Direk dediğim yuh.
Geçen gün doktora gittik ya inanın doktor leş gibi kokuyor adam vücudu ayrı ağzı ayrı ya git bı banyo yap dişini fırçala, bizim apartman görevlisi adamda inanın tertemiz.
Yoksa toplum içinde yaşama medeniyetini aldığımız akamedik eğitimle alakası yok.
Valla bana annemde yün yorgan verdi evlenirken ben attım o kadar ağır ki altında yatamam, toplamakta ayrı dert. Sağlıklı ama biz alışmışız hafif ince yorganlara. Annemde kırsalda falan yetişmiş bı insan değil,herkes veriyor çeyize yün yorgan.[/QUOTE]
Son düzenleme: