- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Yok artik .
Çekin asagiya dussun bunu yapın gercekten .
Çekin asagiya dussun bunu yapın gercekten .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir akrabamiz aynı böyle bir durumda kalmış aynı sizin durum gibi laftan anlayan yok.almis eline makası kesmiş sallanan halıyı.bazen insanlar kaşınıyor sanirimDerdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
her hafta olsa iyi gerçekten hafta 2 3 defa yıkıyor. Belki ayrı ayrı yerlerindir bilemiyorum.Hee hafta hali yikamak icin kudurmak lazim...
:)) o komşumuz kendi halinde bir kadın fitleyemem pekşikayet edin diyeceğim de birşey elde edemeyeceksiniz malesef... onun üstünde oturan ev sahibini fitleyip çöp falan silkeletseniz belki oda balkona asmaktan vaz geçer
burada kimsemiz yok eşim de uzun saatler çalışıyor. 1.5 yaşındaki bebeğimle evdeyiz hep kapıma dayanırlar diye korkuyorum.Sen sinersen daha çok cirkeflesecektir. Belli ki laftan anlamıyor dag kackini.dok vişne suyunu halıya misafir çocuğu yapmış dersin
Kapıya dayanırlarsa açmazsınız kapıyı, en kötü ihtimal polisi ararsınız.burada kimsemiz yok eşim de uzun saatler çalışıyor. 1.5 yaşındaki bebeğim evdeyiz hep kapıma dayanırlar diye korkuyorum.
haklisiniz da markete falan giderken hep karşılaşıyoruz. Sorun çıksın istemiyorum keşke daha yasal yollardan halledebilsek.Kapıya dayanırlarsa açmazsınız kapıyı, en kötü ihtimal polisi ararsınız.
Ama bu tarz insanların anlayacağı davranış biçimi 'halılarını aşağı çekmekten' geciyor maalesef.
Bizim de apartmanda var boyle bir dangalak.haklisiniz da markete falan giderken hep karşılaşıyoruz. Sorun çıksın istemiyorum keşke daha yasal yollardan halledebilsek.