• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyarıda Bulunduğunuz Halde Asmaya Devam Ediyorsa, Bu Zaten Kendisinin EDEPSİZ Biri Olduğunu Gösteriyor. Bu Tür İnsanlar Malesef İyi Dilden Anlamıyor. Kötü Dil Kullanin da Diyemem, Allah Korusun Başka Şeylere Sebep Olabilir. Siz Üsteledikce İnatlaşıcaklar Malesef,En Iyisi Kendi Hallerine Bırakın

Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici
Senin yerinde olsam bu halıyı keserim dilim dilim eğer bi daha yaparsa onu da keserim ki bence birinciden sonra bi daha yapıcagını sanmam denemiş akrabalarım var :sopa:

K knickerbockerbande
Halıyı görünce tüm ayarlarım kaçtı. Çok sinirlendim.
Böyle insanlara bulaşmaya gelmez, halıyı filan çekip de bu insanları üstünüze sıçratmayın (ha bana kalsa halıyı çekme olasılığım çok yüksek).
Adam belalı bi tipse siz böyle yaptığınız anda anında kapınıza dayanır ve kavga çıkar. İnsanlar park yeri yüzünden bile birbirini öldürüyo. Şimdi kimsenin kimseye tahammülü, saygısı kalmamış. Çoğu insan aşırı şekilde bencil ve böyle insanlar ne kibarlıktan ne de kabalıktan anlar.

Şöyle yapmayı deneyebilirsiniz ; halı dururken çaya,kahveye çağırın o sırada evin karardığını gösterin. Bu durumun sizi rahatsız ettiğinden filan bahsedin tekrar. Komşuyuz kötü şekilde çözmeyelim şu işi, ben yapıcı olmaktan yanayım yoksa şimdiye kadar kavga dövüş de çözerdim bu işi, şurada yüz yüze bakıyoruz kötü olmaya gerek yok gibisinden bi konuşma yapın. Hem korkmadığınızın,sinmediğinizin mesajını vermiş olursunuz. Hem de ne kadar kibar olduğunuzun. Böyle de çözemiyorsanız, halıyı her koyduğunda kapısını çalıp halıyı kaldır balkon yıkıcam su sıçrar deyin. Bir süre sonra bıkıp koymaz belki.

Aaa. Ne kadar kapata bilir diye düşünürken fotoğrafı gördüm. Delimidir nedir. Bencede bir toplantı ayarlayın ve bu fotoğrafı herkese gösterin. Onlar kabul ediyor mu bakalım.. devam ederse sürekli çektirin aşağı atı verin yolluklatı valla. Yuh yani.

Fotoğrafa şok oldum.
Mağaradan 5 dk önce çıkmışlar galiba. Apartman kurallarıyla ilgili yönetmeliğe bakın. Yaptırımı nedir bir araştırın isterseniz.
Ben olsam çeker atardım aşağıya.

hafta 2 3 defa halı yıkamak mı o nasıl bir enerjiymiş ya
yere sermeden tekrar yıkayıp asıyor galiba sürekli
olurmu yani görgüsüz toplantı yapın bencede konuşulsun
belki çoğunluk aynı fikirde olursa yapmaz daha
yan taraf da balkon gibi bi yer var altı boş oraya assın madem öyle.

Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Ben yerinizde olsam o haliyi ceker yere düsmüs gibi hicsey olmamis gibi davranirdim bu sürecde vazgecer herhalde o kadin temizlik hastaligi bar galiba :D cidden tahamül edilecek gibii degil cekerim ordan atarim asagiya :)

Bir çok arkadaş çek halıyı düşsün demiş tabiki insan direk çekip atmak ister ama belalı bir tip diyorsunuz. Zaten eşiniz gittiğinde bağırıp çağırmışsa ne kadar hödük bir tip olduğu belli.. işi zora koşmayin bu devirde binbir türlü psikopat var , komşularla konuşup çözüm bulmaya çalişin

Bir akrabamiz aynı böyle bir durumda kalmış aynı sizin durum gibi laftan anlayan yok.almis eline makası kesmiş sallanan halıyı.bazen insanlar kaşınıyor sanirim
Bak bu da olur bi deneeee bunu yazam sahibi korkulacak birsey yok korkak gibi davranirsaniz onlarda size daha cok tepenize cikarlar

Bunu haftada 2-3 kere mi yapıyo dedimiz!Farklı zamanlarda resmini çekip mahkemeye vereceksiniz tek yapacağınız şey bu çünkü kadın konuşarak çözüm bulacağınız bir tip değil.Direk mahkemeye verin görsünler gününü

Nerenin yöneticisi olursa olsun nefret ediyorum böyle insanlardan. Bendede var aynısı en son halıyı çektim aşağı attım ohhh

Yok artık yani hem camını kapatıyor hem de seni ilgilendirmez diyor . Çek indir aşağıya bir de yönetici biliyor olması lazım bunları . Saygısız insanlar ya. Her astığında indir aşağı bu kadar olmaz . Ya da şikayet et her astığında uğraşsın

Halısı makinede yıkanan halılardan anladığım kadarıyla.Sen çekip aşağı da indirsen inadına inadına tekrar yıkar asar.Eğer ev kendi eviniz ise bu işi mahkeme çözer çünkü karşında hasta ruhlu insanlar var

İnsanın içinden halıyı çekip atmak geliyor ama siz yapmayın, küçük bebeğiniz varmış, adam çirkef diyorsunuz.Eğer halıyı atarsanız siz bebeğinizle hapis hayatı yaşamaya başlarsınız.Çünkü tekin değil ve ne zaman ne yapar bilmiyorsunuz.Üstüne bir de ego savaşı son noktaya dayanır, ya ölürüm ya öldürürüm olayına dayanır işler.Şikayet edin ama bir şey çıkar mı inanın bilmiyorum, polis gelsin kapıya ve uyarıda bulunsun, tehdit edildiğinizi de söyleyerek şikayetçi olun.Belki bir noktada çekinirler.Haa bundan da çekinmiyorlarsa çekilecek dert değil başka bir ev bulun en iyisi.Ben insanlarla uğraşmaktan bıktım açıkçası, kısacık ömrümü boşa heba ediyormuşum gibi geliyor.

Bu kadar sık nasıl yıkıyorlar anlamadım.
Ben olsam aşağıya çekmiştim çoktan

Back