bir haber gördüm bir yerde .
kadının biri alt komşu rahatsız oluyor diye çocuğu bildiğin bağlamış.
sonra ne mi oldu kadın ruh hastası oldu. kadını ayıpladılar.
her iki taraf haklı.
bir dunya yazsan haklılık payı çok her iki tarfdanda
Valla 4 çoçuk şu bir ailenin evinin önüne polis geldi.... Bu kadar denk gelir konu üzerine apartman imza toplamış ablam aynı apartmanda oturuyor.... Benim haberim yok ben çalışıyorum dedi şimdi.... Gürültü için ciddi manada uyarılmışlar bilmiyorum artık..... Komşulara sordum merakımdan yani düşünün 15 daire 13 ü şikayet etmiş.... Kiracı ise çıkacak ev sahibi isede başka eve kiracı çıkacakmış gürültü şikayet suç sebebi imiş hele gece 12 den sonra polis üzerine gelirse şakası yomuş valla..... Bende şimdi öğrendimŞu virüs yüzünden gidip oturamadım da. Belki bir şeyler yapıp götürürüm bir ara kek falan öyle söylerim. Hayır normalde nazik biriyim ama şimdi ters bir laf etse ben de sert konuşurum iyice inatlaşma olur daha da azarlar diye korkuyorum
Sizin gibi yaklaşılsa ben tavanı delseler kafama düşseler bişey demem vallaAynı sorun bizde de var ama ses yapan tarafız biz maalesef Allah tan eve 5 de gelip 10 da herkes yatıyor. Küçük kızlarım var uyarmaktan bir hal oluyorum. Sürekli kızlara alt katımızda insan yaşadığını oyuncakları yerlere düşürmemeleri gerektiğini, akşam evde koşulmamasını anlatıp duruyorum. Alt komşumu da her gördüğümde helallik alıyorum.
Evet evet belli üslubunuzun çok güzel olduğu. Bakalım sizin yetiştirme tarzınızla sizinki nasıl olacak merakla bekliyorum lafınızı yemenizi.Valla yetiştirme tarzı önemli, ha çocukta problem vardır o zaman bi zahmet pedagoga götürsün ki var gibi görünüyor. Kadın kendi de normal değil çığlık çığlığa bütün gün ben mecbur muyum bu rezilliği çekmeye? Ayrıca üslubum fazla ince bile bu Medeniyetsiz yaratıklar için bi siz üslubumu çirkin buldunuz ama dediğim gibi fazla bile bu ruh hastalarına. İnsanda huzur rahat bırakmadılar kendi evimde.
Ben de 2 yaş sendromu neymiş ya derdim oğlum güzel gösterdi banaEvet evet belli üslubunuzun çok güzel olduğu. Bakalım sizin yetiştirme tarzınızla sizinki nasıl olacak merakla bekliyorum lafınızı yemenizi.
Çocukların sendromu bitmek bilmiyor gerçektenBen de 2 yaş sendromu neymiş ya derdim oğlum güzel gösterdi bana
Ki daha sakin mizaçlı bir çocuktur. Yapma dediğinde yapmaz. Çok inadı bağırması yoktur. Ona rağmen laftan anlamadığı, tutturduğu ağladığı günler oluyor. Robot değil çocuk neticede.
İlk yıl genelde herkesin bebesi usludur. Hareket yok gürültü yok. Asıl dediklerini yutturma yaşları 2ile başlıyor.
Her çocuğun mutlaka sesi oluyor.
Çocuğun kaç yaşındaysa o yaşlarda çocuğu olanları anlıyorsun. Empati yapabiliyorsun ne yazık ki.
Benim de oğlum hareketlenince alt komşuma kusura bakmayın bazen sesimiz çok geliyordur dedim, çok anlayışlı çok şeker bir komşudur. Olur öyle çocuklar böyle böyle büyüyor, biz de büyüttük dedi. Biraz da tecrübe tabii, büyük çocuğu olanlar daha anlayışlı. Ben de şimdi çocuklara bebeklere daja toleranslıyım.Çocukların sendromu bitmek bilmiyor gerçekten2 yaş bitiyor 3 yaş sendromu merhaba diyor. Bir dönem herşeyi ben yapacağım diye ağlarken birkaç ay sonra sen yap diye ağlıyorlar zaten kapıyı açma meselesine girmek bile istemiyorum
Parka niye götüremiyorlar pardon, açık havaya çıkarsınlar işte? Bizim burada parklar boş ki kadın evde bi zahmet çıkarsın arada enerji atsın çocuklar.
Kusura bakmayın ama herkesin çocuğu var küçük, birçok ev değiştirdik onların da küçük çocukları vardı hiç böyle iğrenç bir gürültü yoktu. Çocuk yetiştiremeyen "napalım çocuk bu" deyip işin içinden çıkıyor. Ee yukarıda birinin dediği gibi benimki çocuk değil mi onların tepinmesi çığlıkları yüzünden uyuyamıyor?
1 yaş tribi, 2 yaş tribi, 3 yaş tribi.. Kusura bakmayın da çocuk yetiştiremeyen insanların bahanesi olmuş bunlar. Ki çocuklu insanlar bile böyle ailelerden illallah ediyorlar, bekarlar falan değil yani. Biz de çocuktuk, ben çok hareketli bir çocuktum. Buna rağmen annem kızım aşağıda yaşlı insanlar var, gürültü yapmayın dediğinde dikkat ederdim. Yani onun çocuk olmakla, enerjiyle, triple alakası yok. Çocuğuna kural koyamayan, laf geçiremeyen işlevsiz ebeveynlerle alakası var.
6 aylık çocuğun zaten ne gürültüsü olacakDaha 5 aylık çocuğunla fazla iddalısın.... :)
O küçümsediğin tripler büyüme atakları ve gerçekten çaresiz kaldığın anlar oluyor. Elitimin kızı 2 yas tribinde hem kendisine hem etrafındaki bütün çocuklara olabildiğince zarar veriyordu kadıncağız pedegog ne derse yaptı ama çevresi tarafından anlaşılmamak onu çok fazla yıpratmıştı... Etrafındaki anneler çocuklarına sizde ona vurun diye tembihler bazen tutup çocuğuna hadi sende vur derlerdi... Öyle iinsanlarınçocuklarına bir balya saman teklif etmeye benzemiyor bu işler...
Konu sahibinin eski konularına bakınca sorunun sadece komşuda olduğunu düşünemedim ben zaten. Sürekli komşularıyla sorun yaşayan çocukları sevmeyen biri en ufak sesten sorun çıkartır. Üslup da belli. Yaşar öğrenir ne diyelimBen de 2 yaş sendromu neymiş ya derdim oğlum güzel gösterdi bana
Ki daha sakin mizaçlı bir çocuktur. Yapma dediğinde yapmaz. Çok inadı bağırması yoktur. Ona rağmen laftan anlamadığı, tutturduğu ağladığı günler oluyor. Robot değil çocuk neticede.
İlk yıl genelde herkesin bebesi usludur. Hareket yok gürültü yok. Asıl dediklerini yutturma yaşları 2ile başlıyor.
Her çocuğun mutlaka sesi oluyor.
Çocuğun kaç yaşındaysa o yaşlarda çocuğu olanları anlıyorsun. Empati yapabiliyorsun ne yazık ki.