Oğlan çocuğu evde sürekli dört nala koşuyor, en son iki balya saman alıp götürücem çocuğa resmen
belliki kadinin bagirmasi ise yaramiyor belkide öyle stres atiyordurÇok kibar konuşmuşsunuz bence o yüzden bi işe yaramamış. Bir dahakine açık açık söyleyin sadece çocuk çığlığı değil sizin de sesiniz geliyor diye. Az utansın. Çocukların üstüne yıkıp kıvırmaya çalışıyor belli ki.
Maalesef daha yeni taşındık ve eşim taşınma işinden nefret ediyor en az 5 yıl otururuz artık falan diyorbelki cok sacma ama baska bir eve tasinma durumunuz olabilirmu
Ya korkum inadına ya daha çok yaparsa bu sefer çocuğum iyice uykusuz kalacak yoksa daha sert konuşabilirdim ama dediğim gibiÇok kibar konuşmuşsunuz bence o yüzden bi işe yaramamış. Bir dahakine açık açık söyleyin sadece çocuk çığlığı değil sizin de sesiniz geliyor diye. Az utansın. Çocukların üstüne yıkıp kıvırmaya çalışıyor belli ki.
Ya kadına da acıyorum bir yandan. Oğlu çok problemli, geçen gün annanesi gelmiş herhalde ananesine nasıl bağırıyor 4 yaşında çocuk. Çığlık çığlığa. Annanesi oğlum nolur böyle yapma falan yalvarıyor çok garip bir yetiştirme tarzı. Ama diyorum bu çocuklar da belki annelerinden öğrendiler böyle sürekli bağırıp çağırmayı. Olan bize oluyorbelliki kadinin bagirmasi ise yaramiyor belkide öyle stres atiyordur
Olabilir çocuklar söyleneni değil gördüklerini yapıyorlar maalesef. Aynı komşu derdinden bizde muzdaripiz ama benim size önerim başka. Ben çocuğuma telefondan ninni açarak yada ninni söyleyerek uyutuyorm gündüz. Sesle uyuduğu için sese kolay kolay uyanmıyor. Ha bide benim bebeğim küçükken sürekli ses gelecek mi uyanacak mı korkusu vardı bu yüzden evde 24 saat ses duyuyordum. Takmamaya başladım sesler baya azaldı en azından benim içinYa kadına da acıyorum bir yandan. Oğlu çok problemli, geçen gün annanesi gelmiş herhalde ananesine nasıl bağırıyor 4 yaşında çocuk. Çığlık çığlığa. Annanesi oğlum nolur böyle yapma falan yalvarıyor çok garip bir yetiştirme tarzı. Ama diyorum bu çocuklar da belki annelerinden öğrendiler böyle sürekli bağırıp çağırmayı. Olan bize oluyor
Öyle alışırsa gece de istemez mi ninni sesi pekiOlabilir çocuklar söyleneni değil gördüklerini yapıyorlar maalesef. Aynı komşu derdinden bizde muzdaripiz ama benim size önerim başka. Ben çocuğuma telefondan ninni açarak yada ninni söyleyerek uyutuyorm gündüz. Sesle uyuduğu için sese kolay kolay uyanmıyor. Ha bide benim bebeğim küçükken sürekli ses gelecek mi uyanacak mı korkusu vardı bu yüzden evde 24 saat ses duyuyordum. Takmamaya başladım sesler baya azaldı en azından benim için
Hayır hayır istemez yani bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama benimki 2 yaşında olduğu halde gece istemiyor. Ha bazen komşuda çok aşırı ses varsa telefonu uçak moduna alıp ninniyi açıp odasında bırakıyorm böylece gürültüden etkilenmiyorÖyle alışırsa gece de istemez mi ninni sesi peki
Kadini ayıplarlar dogru zaten. Bir ortasi yok mu canim baglamakla ses yapma arasinda. Kadinin kafasi yetinde degilmis ki bunu yapmis zaten.bir haber gördüm bir yerde .
kadının biri alt komşu rahatsız oluyor diye çocuğu bildiğin bağlamış.
sonra ne mi oldu kadın ruh hastası oldu. kadını ayıpladılar.
her iki taraf haklı.
bir dunya yazsan haklılık payı çok her iki tarfdanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?