Ne yapacağımı bilmiyorum :(

Böyle birsey icin baslik aciyor, ortaligi birbirine katıyorsunuz, anliyorum ama dun aksm 18.20 gibi buraya yazip, gece 3 bucuga kadar sitedeymissiniz, neden yanıt vermiyorsunuz?

Noldu cocuklarin durumu?

Babanne "oldureceksin su cocuklari yeter vurma" dedikten sonra nasil olurda baba inanmaz, bu asiri celiskili, sizin baba sandiginiz kişi baba olmayabilir belki, yani sizin ya da komsularin lafiyla hareket etmemesini anlayabilirim ama kendi annesine inanır bi insan.

Ayrica 1 yastan kucuk cocuk veya cocuklar bahsettiginiz siddetteki bir dayagi fiziksel travma, sarsinti yasamadan atlatamazlar.

Ayrica bebege/bebeklere siddet uygulanıyor diye aradiginiz polisinde gelmeme sansi yok.

Şikayet üstüne polis gelir ,nasıl gelmez?Kimse duyarsız kalmazki böyle birşeye.Eşi de illaki biliyordur.Kadin normal değil.Bir kere şikayet ettiniz diyelim gelmedilerse başka yerlere başvurun, sosyal hizmetleri arayın.O çocuklara yazık bırakmayın arkasını.Adresini verin burdan bizler biseyler yapalim.

Çocuklara o kadar şiddet uyguluyorsa illaki vücutlarında buna dair morluklar çürükler vardır, kocası nasıl inkar edip inanmıyor? Kocasına bir dahakine sosyal hizmetleri arayıp şikayet edeceğinizi söyleyin belki o zaman bir önlem alır karısına karşı. Yine bir şey değişmezse gerçekten arayın sosyal hizmetleri.

Bebekleri dövdüğünü sanmıyorum. Eline ne geçerse etrafa fırlatıyordur.

Bu kadın bildiğin kötü canavar. Şikayet edin. Baba da mal mı ne! Herkes depresyonda birçoğumuz terapi alıyoruz psikiyatri gidiyoruz ilaç kullanıyoruz. Ama bunu yapmıyoruz. Gece gece sinirim bozuldu. Kendini kaldırıp yerlere atsın o zaman.
Oğluma ödevini neden zamanında yapmadı diye sesimi yükselttim öldüm pişmanlıktan. Üstelik ben de zor şeyler yaşıyorum

Anne ayrı dert baba baska bir çeşit..herkes söylüyor ama baba inanmıyor..neden..var mı böylebisey ya..babada vicdansız baba müsveddesi bence..yazık olmus bebeklere..çok geç olmadan bir daha duydugunuzda polisi arayin..onlar gelene kadarda tüm apartman kapıya dayanin..yazık yavrulara..

Arayın polisi sosyal hizmetleri alsınlar o deli kadinin elinden çocukları belli ki psikolojik problemleri var

Back