- 8 Şubat 2024
- 4.517
- 6.584
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkup ağlıyorlardır dimi ?bebekleri değilde eşyaları yere vuruyor olabilir mi? bende sinirlenince birşeyleri yere duvara fırlatabiliyorum buda normal değil ama en azından bebeklere vurmasindan iyidir
belki bebeklerde o sırada ağlıyordur
Bebekler çok küçük. Eğer bebekleri Allah korusun dediğiniz gibi yerden yere vuruyorsa veya size sesi gelecek kadar felaket bir şiddet uyguluyorsa o çocuklar hem acıdan sabaha kadar ağlar hem de her yeri kırılır, dayanamaz. Ben kadının yaptigini kesinlikle savunmuyorum ama iliski kurmaya çalışıyorum. Acaba kadın çocuklar onu yordukca veya çocuklara sinirlendikçe bir şeyleri fırlatıyor ya da kendi kendini mi yerlere atıyor, kendine mi vuruyor acaba sinirinden.Merhaba arkadaşlar. Üst katımıza ikiz bebekleri olan bir aile taşındı. Bebekleri tahminen 10-12 aylık. Anneleri bebeklerine felaket bir şiddet uyguluyor, her ne kadar görmesem de vurma sesleri çok net geliyor. Büyük bir öfke problemi olduğunu ya da lohusalığı atlatamadığını düşünüyorum. Sürekli bebeklerine küfürler ve beddualar ediyor, bağırıp çağırıyor kısaca tüm sinirlerini çocuklarını döverek atıyor. Bildiğiniz apartman inliyor. Bu durum uzun süredir çok sık bir şekilde devam ediyor. Bir kaç kez yardım etmek için hem de konuşmak için kapısını çaldım. Yardıma ihtiyacı olduğu zaman destek olabileceğimi, dinlenmek istediği zaman dilerse bize gelebileceğini vs söyledim fakat kendisi istemedi. Böyle şeylere kapalı olduğunu vs söyledi. Çocuklardan dolayı evden çıkamıyor maalesef. Kocası olabildiğince yardımcı oluyor çocuklarıyla çok güzel ilgileniyor fakat eşinin bu hareketlerinden haberi olmadığını düşünüyoruz. Apartmandan bir kaç aile daha destek olmak için konuşmuş ama kocası böyle bir durum olmadığını iddia ediyor. Bebeklerine çok üzülüyorum, bildiğiniz yerden yere vuruyor. Bir anlık sinirle öldüreceğinden falan korkuyorum. Ne yapabiliriz? Gerçekten çocuklara bir şey olmasından çok korkuyorum…
Bizim apartmanda komşunun çocuğu yere düşmüştü nefesi kesilmişti 112yi aradık o arada nasıl olduysa polis ambulanstan önce gelip çocuk şiddet sebebiyle yaralandı mı diye tutanak tutmuştu. Ne zaman aradınız bilmiyorum ama bence şiddet başladığı anda panik bir sesle polisi arayıp çocuklara şiddet uyguladığını aşırı ağlama sesleri geldiğini acil gelmeleri gerektiğini çocukların çok küçük olduğunu söylerseniz gelirler diye düşünüyorum. Hatta o an ses gelmeye devam ediyorsa belki sesleri telefondan da duyabilirler. Onlar zaten kayıt altına alınıyor. Ne yazık ki bakım evleri gerçekten vahim durumda. Polisi ararsanız en azından olay hakkında tahkikat yapıp gerekirse sosyal hizmetlere haber verirler. Evde eş varken mutlu bir aile diyorsunuz gerçekten çok üzücü. Belki polis gelirse kendini toparlar.Merhaba arkadaşlar. Üst katımıza ikiz bebekleri olan bir aile taşındı. Bebekleri tahminen 10-12 aylık. Anneleri bebeklerine felaket bir şiddet uyguluyor, her ne kadar görmesem de vurma sesleri çok net geliyor. Büyük bir öfke problemi olduğunu ya da lohusalığı atlatamadığını düşünüyorum. Sürekli bebeklerine küfürler ve beddualar ediyor, bağırıp çağırıyor kısaca tüm sinirlerini çocuklarını döverek atıyor. Bildiğiniz apartman inliyor. Bu durum uzun süredir çok sık bir şekilde devam ediyor. Bir kaç kez yardım etmek için hem de konuşmak için kapısını çaldım. Yardıma ihtiyacı olduğu zaman destek olabileceğimi, dinlenmek istediği zaman dilerse bize gelebileceğini vs söyledim fakat kendisi istemedi. Böyle şeylere kapalı olduğunu vs söyledi. Çocuklardan dolayı evden çıkamıyor maalesef. Kocası olabildiğince yardımcı oluyor çocuklarıyla çok güzel ilgileniyor fakat eşinin bu hareketlerinden haberi olmadığını düşünüyoruz. Apartmandan bir kaç aile daha destek olmak için konuşmuş ama kocası böyle bir durum olmadığını iddia ediyor. Bebeklerine çok üzülüyorum, bildiğiniz yerden yere vuruyor. Bir anlık sinirle öldüreceğinden falan korkuyorum. Ne yapabiliriz? Gerçekten çocuklara bir şey olmasından çok korkuyorum…
Polis çağırın tüm komşular aynı ifadeyı verirse alırlar eşine de vıdeo ses kaydı alın inansınMerhaba arkadaşlar. Üst katımıza ikiz bebekleri olan bir aile taşındı. Bebekleri tahminen 10-12 aylık. Anneleri bebeklerine felaket bir şiddet uyguluyor, her ne kadar görmesem de vurma sesleri çok net geliyor. Büyük bir öfke problemi olduğunu ya da lohusalığı atlatamadığını düşünüyorum. Sürekli bebeklerine küfürler ve beddualar ediyor, bağırıp çağırıyor kısaca tüm sinirlerini çocuklarını döverek atıyor. Bildiğiniz apartman inliyor. Bu durum uzun süredir çok sık bir şekilde devam ediyor. Bir kaç kez yardım etmek için hem de konuşmak için kapısını çaldım. Yardıma ihtiyacı olduğu zaman destek olabileceğimi, dinlenmek istediği zaman dilerse bize gelebileceğini vs söyledim fakat kendisi istemedi. Böyle şeylere kapalı olduğunu vs söyledi. Çocuklardan dolayı evden çıkamıyor maalesef. Kocası olabildiğince yardımcı oluyor çocuklarıyla çok güzel ilgileniyor fakat eşinin bu hareketlerinden haberi olmadığını düşünüyoruz. Apartmandan bir kaç aile daha destek olmak için konuşmuş ama kocası böyle bir durum olmadığını iddia ediyor. Bebeklerine çok üzülüyorum, bildiğiniz yerden yere vuruyor. Bir anlık sinirle öldüreceğinden falan korkuyorum. Ne yapabiliriz? Gerçekten çocuklara bir şey olmasından çok korkuyorum…
%99 babanın bilgisi var bence ama olayla başedemiyor gibiAnlamadığım baba durumu bilmiyorsa yerden yere vurulan çocuklarda morluk kızarıklık yara yokmu biri dediyse adamın dikkatıni çeker iyi bi babaysa
Bence de apartman ayaklanacak kadar hergun işkence gören çocukları baba görür yok görmüyorsa polis geldimi hastane raporuyla görür . Polis gelmiyorsa bakanlığı arardım ne bileyim neresi aranması gerekiyorsa sosyal medyaya başvururdum hertürlü yani o çocukları aldırırdım asla dinlemezdim Hergun iki bebeğin işkence çekmesini . apartmanda kimse nasıl bişey yapmaz şaşırdım%99 babanın bilgisi var bence ama olayla başedemiyor gibi
Tartışma esnasında polisi arasanız o an ve dinletseniz gelmezler mi acaba.Apartmandaki bir çok kişi tanık
Şu zamana kadar sadece 2-3 defa asansörde denk geldim, bebek arabasında oldukları için pek göremedim ama kapılarını çaldığım zaman bebeği kucağında olsa bile göstermiyor. Hep evdeler çocukların oyuncaklarının sesi geliyor çünkü. Kadının çocuklarını hafif bir şekilde dövdüğünü düşünmüyoruz açıkçası, çocuklar ağlarken resmen nefesleri kesiliyor. O kadar yüksek sesle bağırıp tepki gösteriyor ki sanki bizim evimizdeymis gibi. Ciddi bir şiddet olduğuna eminim, öfke nöbeti geçirirken eşyaları da fırlatıyor. Sanırım bir defa yanında kayınvalidesi vardı ve buna benzer bir olay yaşandı. Kayınvalidesi “öldüreceksin bu çocukları, vurma artık yeter” diyip onunla baya tartıştı. Apartman yöneticisi uyarmaya gitti fakat ufak bir tartışma yaşadıklarını söyleyip olayı kapattılar.