Üst komşu belası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinir hastası olmazsam iyidir bunlar yüzünden. Yandakiler de böyle ama çocuğun odasına ses gitmiyor en azından oradan. Dün eşim demiş çok ses geliyor diye adama napalım çocuk bu sizinki de 1 yaşına gelsin görürüz demiş salak herif. Sanki bütün çocuklar sizin şımarık veletleriniz gibi çığlık çığlığa yaşıyor. Bizden önce burada yaşayanların 5-6 çocuğu varmış onlardan çok çekmişler falan. E biliyorsun ne kadar işkence yani niye başkasına yapıyorsun? Şeytan diyor doğur her sene bir tane çeksinler gürültüyü hey Allahım

İşte sorun bu her yerde var bu gürültücü yaratıklar rezidansa gitsek orada da buluruz çok sıkıldım artık.

Çocuğa söz geçiremiyorum demiş. Büyüyünce ne yapacak acaba

Vallahi ben kendi uykumdan da geçtim artık bebeğim uyusun yeter çok sinir bozucu bir durum ama bir de tam çocuğu uyutacağım zaman başlıyorlar şaka gibi.

Şu virüs yüzünden gidip oturamadım da. Belki bir şeyler yapıp götürürüm bir ara kek falan öyle söylerim. Hayır normalde nazik biriyim ama şimdi ters bir laf etse ben de sert konuşurum iyice inatlaşma olur daha da azarlar diye korkuyorum

Allah yardımcınız olsun çok zormuş gerçekten. Eski ev en üst kattı ama orada da yan komşunun köpeği vardı sabah gün ışımadan, gece saatleri vs havlıyordu yüksek sesle. Binadakiler böyle olmaz uyuyamıyoruz çok sesli havlıyor vs dediler ama onlar da takmadı.

Bilmiyorum ya gerçekten nefret ediyorum apartman hayatından. Medeniyetsiz öküzlerle yaşamak çok zor.

Ya inatlaşıp daha çok ses yaparsa diye korkuyorum.

Çocuklarda mı sıkıntı annede mi bilmiyorum. Kadın da normal değil çocuklarına sürekli bağırıyor onlar da bağırmayı öğrenmiş annelerinden herhalde. Annaneleri gelince o yaşlı kadına bile nasıl bağırıyor oğlan çocuğu. Kadın oğlum nolur yapma böyle falan diyor. Ya günümüzde resmen çocukperestlik diye bir din çıkmış bence. Çocuğa sınır koymak terbiye vermek yok, çocuklar evi yönetiyor şaka gibi. El kadar velet annanesine bile bağırıyor, azarlıyor.

Valla yetiştirme tarzı önemli, ha çocukta problem vardır o zaman bi zahmet pedagoga götürsün ki var gibi görünüyor. Kadın kendi de normal değil çığlık çığlığa bütün gün ben mecbur muyum bu rezilliği çekmeye? Ayrıca üslubum fazla ince bile bu Medeniyetsiz yaratıklar için bi siz üslubumu çirkin buldunuz ama dediğim gibi fazla bile bu ruh hastalarına. İnsanda huzur rahat bırakmadılar kendi evimde.

Parka niye götüremiyorlar pardon, açık havaya çıkarsınlar işte? Bizim burada parklar boş ki kadın evde bi zahmet çıkarsın arada enerji atsın çocuklar.

Kusura bakmayın ama herkesin çocuğu var küçük, birçok ev değiştirdik onların da küçük çocukları vardı hiç böyle iğrenç bir gürültü yoktu. Çocuk yetiştiremeyen "napalım çocuk bu" deyip işin içinden çıkıyor. Ee yukarıda birinin dediği gibi benimki çocuk değil mi onların tepinmesi çığlıkları yüzünden uyuyamıyor?

1 yaş tribi, 2 yaş tribi, 3 yaş tribi.. Kusura bakmayın da çocuk yetiştiremeyen insanların bahanesi olmuş bunlar. Ki çocuklu insanlar bile böyle ailelerden illallah ediyorlar, bekarlar falan değil yani. Biz de çocuktuk, ben çok hareketli bir çocuktum. Buna rağmen annem kızım aşağıda yaşlı insanlar var, gürültü yapmayın dediğinde dikkat ederdim. Yani onun çocuk olmakla, enerjiyle, triple alakası yok. Çocuğuna kural koyamayan, laf geçiremeyen işlevsiz ebeveynlerle alakası var.

Çok üzüldüm size. İşte beceriksiz ve düşüncesiz ebeveynler ve şımarık veletlerinin faturasını diğer insanlar ödüyor.

Gürültüyü abarttıklarında vileda sopasıyla yukarı mı vursam işe yarar mı acaba

Cocuklar iki tane oldugu icin bu kadar ses cikiyo biri digerini kiskirtiyo surekli kardes kavgasi gibi bisey yani
Annelerin bagirmasi yanlis tabi ama iki cocuklu ev ve yaslar yakin arkadas gibiler yani ses olur yere bisey duser surekli
Sizde baska bir odada uyutmayi deneseniz bebeginizi bu kadar ses olmaz belki

Not: Eymen yüzünden şu en en üst katta oturuyoruz buranın tavanı akıyor ama olsun eymenden on kat iyi
İşte burada bile bazı kadınlar çocuk bu deyip geçiyor, herkesin çocuğu var ama sizdeki gibi rezillik çıkarmıyorlar demek ki sorun sizdeymiş. Hey Allahım ya.

İnanın yan komşu da öyle yani oda değiştirsem o da fark etmiyor. Yandakilerin çocuğu yüzünden de biz uyuyamıyoruz

Öncelikle Allah yardımcınız olsun aynı bela bende de var ve sizinkiler küçükmüş yine
Benim üst kattımda oturanlar eşşek kadar adamlar laftan anlamayana ne yaparsanız yapın malesef çözümü yok
Biri savcı, biri öğretmen biri 14 yaşında ama mesela gece bire kadar tepemde boğuşup o iğrenç kahkalarını atıyorlar oğlum uykusundan kalkıp ağlıyor
Ne kavgalar ettik olmuyor adam olmayanda bir işe yaramıyor
O yüzden Allah yardım etsin

Amin size de. Bi de büyüklermiş pes gerçekten medeniyetsiz insanlarla yaşamak çok zor.

çocuğunuzun odasını başka odaya taşıyın

1. Gürültüden rahatsız olmanız normal, herkes rahatsı olur ama sizin çocuğunuz 4 yaşına gelince yılan gibi sürünmeyecek değil mi? O da at gibi koşacak. Ona da balya getirecek misiniz?
2. Buraya konu açıyorsanız aksi fikirlere de saygı duymak yerine eksileri basmak değil, fikirleri önemsemeniz gerekir. Belki bir daha kimsenin evladına saman vermeyi düşünmezsiniz. Önce onu yazıp sonra da ama kadına yazık ama çocuğa yazık demekle olmuyor.

Kadına neden açıyorsunuz. Çocuk annesini örnek almış işte o yaşta cocuklara bağırıp kizdikca daha çok yapacaklarını bilmiyorsa çocuk yapmasaydi. Tamam hepimizin Sabri bazen tükeniyor ama butun gün çığlık atan anneyle o çocuklar manyak olmustur. Bakamayacaksan yapmayacaksın üst üste o çocuklar dünyaya gelirken onlara hak taninmadi. Sürekli rol model olan bağıran anne var çocuklar da kuduruyor normal olarak. Bence rahatsız oluyorum demekten ziyade çocukları nasıl kontrol edebilir o konuda yardımcı olmaya çalışın kadınla dostluk filan kurun. Yani gürültüden çok çocuklara acıdım. Çığlık atmak nedir ya manyak gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…