- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.945
- 248
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
neresiymiş o sizin semt ben de geleyim
Birlik Mah / Çankaya
Halı silkelemek yasak. Hatta benim shaggy halılarım var mutlaka ama mutlaka silkelemek gerekiyor ayda bir anneme götürüyorum, onların evi müstakil orda silkeliyorum.
Birlik Mah / Çankaya
Halı silkelemek yasak. Hatta benim shaggy halılarım var mutlaka ama mutlaka silkelemek gerekiyor ayda bir anneme götürüyorum, onların evi müstakil orda silkeliyorum.
apartmanda yasaksa evet yapcak bişi yok ama yaşayanlar belli günde birbirlerini rahatsız etmeden cam kapı açıkken çırpmıyorsa sorun yok demektir.kimsede bundan şikayetçi değil
çünkü herkesde shagy halı var...aldığımada bin pişmanım oda ayrı meselede...
seninki öle yapılmışsa bilemem bnm evim dört balkonlu sadece birinden halı çırpılır onbeş günde bir bu ben gelmeden öncede böyleymiş ben geldikten sonrada ....
evimde oturduğum semtin en değerli evlerimden ......burda insanlara hakeret edemessn ayrıca balkondan halı çırpmamakla görgü olmuyo ....
canım bende de shaggy var ve daha önce yazdığım gibi çırpacak gücüm kudretim yok benim zaten. uzun yollukları yapmam mümkün değil hele ki. yıkatmaya veriyorum. bide dyson makinem var canavar gibi kabartıyor halıyı, aldığı kadar artık napıyım.:44:
Yok tatlım semtte yasak. Balkonlara uydu vs asmak, halı silkelemek vs yasak.
Bilemezsin ki kim rahatsız kim değil. Geçenlerde halam işten eve erken gitmiş, yukardan dan dun sesler gelmiş, kafayı cıkarmıs, yukarıdaki halı silkeliyo, kadın şok tabi, "aaa sen işte değil miydin?" diye sormuş.
Ne kadar cirkin değil mi, halam da "aaa bu toz bu pislik nerden geliyor" diyo. Çamaşırını asıp da gidiyor bazen balkona.
Saygı ya, bak benmde o halılarımdan var ama anneme götürüyorum, götüremedimde de balkonumun içime silekliyorum :S
evinde shagy halı olupta çırpma ihtiyacı hissetmeyen bayanlar buuyrun topiğime:)))))
kimse gelmez heralde:)))
insanlara durduk yerde laf atmak ve hakarete varacak sözler sarf etmek asıl kültürü ve görgüyü belli eden noktadır..
sende kendini belli etttin...
Konu başlığının durduk yerde açıldığını hiç sanmıyorum!
Bireysel olarak yorum yapmadım....hakaret ettiğimi nerden çıkardınız...
Siz niye alınıyorsunuz ki...
Kendini belli eden, ben mi oluyorum bu durumda? :))
.
.
Konu başlığının durduk yerde açıldığını hiç sanmıyorum!
Bireysel olarak yorum yapmadım....hakaret ettiğimi nerden çıkardınız...
Siz niye alınıyorsunuz ki...
Kendini belli eden, ben mi oluyorum bu durumda? :))
.
.
halı çırpmak görgüsüzlüktr dediniz benmi yanlış hatırlıyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?